canım takma kafana bende 4 aylık hamileyim eşim benimle konuşmuyor yatağa küs giriyoruz yüzüme bakmıyor sigara içtiğim için günde 3 tane içiyorum en fazla ama olmuyor bırakıyım diyorum ama kendimi o kadar çok kasıyorum ki hamile olmasam bu kadar canım istemezdi ama şimdi yasak ya bana da daha çok cazip geliyor sürekli aklımda seni en iyi ben anlıyorum ,eşim bana sen iradesiz basit bi insansın dedi bana yemediğim hakaret kalmadı hem içiyorum diye ağlıyorum hem eşim benimle küs,biyandan o kadar strestliyimki bırakırsam bu seferde bebeği strestten kaybedicem diye korkuyorum ama eşime göre bu çocuğa bişey olursa hep benim sigara içmeme bağlanıcak ben yavrumu ağlaya ağlaya zehirliyorum herkesin yaşamı farklı kendisi çok harika ilgi gören bi ailede gebelik geçiriyo olabilir ama herkesn öyle bi lüksü yok,yavrumuzu zehirlemeye hakkım yok asla savunmuyorum ama bağımlılıktan dolayı streste giripte bebeğimi kaybetmeyi hiç göze alamıyorum hergün dua ediyorum tiksiiyim içmiyim nefret ediyim diye Allah yardımcımız olsun bazı arkadaşlar hamile kaldığı gün tiksinmiş ne güzell ,biz bu konuya girmişiz okuyoruz demekki içmek istemiyoruz arkadaşlar nasıl başarmış öğrenmeye çalışıyoruz çaba gösteriyoruz lütfen arkadaşlar saygılı olalım sigaranın zararlarını herkesten iyi biliyoruz zararını tartışmıyoruz nasıl bırakırız diye bi çıkış yolu arıyoruz..!