- 22 Eylül 2008
- 57
- 12
- Konu Sahibi ...nazli...
Arkadaşım sana mutlaka doktora gitmeni tavsiye ederim. Halk arasında üstüne görme diye bilinen, birinci ve ikinci aylarda yaygınca yaşanan bu adet tarihlerinde görülen kanama, yerleşme kanaması olsa bile düşük tehdidi olarak geçer. hamilelikte isterse 1. ay adet günü olsun hiçbir kanama normal sayılmaz.Kendini lütfen bu şekilde avutma ve doktora gitmekten engelleme.O kanama bebeğin kesesine her anlamda zarar vermektedir. hem kesenin bozulmasına hem de rahim içinde anormallik oluşmasına neden olur.İsterse bebek kanamadan sonra ultrasonda hoplasın, zıplasın.
ben hamileliğimin 11. ayını bitiriyorum kısmetse. bu dediğini tam 2. ayımdaki adet günümde yaşadım. en son adet tarihim 28 şubat 2013 idi ve 28 Nisan'da çok ağır bir kanamam oldu. hiç bir ağrım yoktu. aynı düşünce ile doktora gitmek istemedim. dedim ki düşük olsa ağrı olur. eşim zorla acile götürdü.Doktor içeride kuvvetli bir kanama bölgesi olduğunu, keseye zarar verebileceğini, dinlenmem gerektiğini söyleyip hastanede tuttu beni. Progesteron iğnesi yaptırdı üç gün. sonra da progynex denilen fitili verdi. ben 20 gündür neredeyse evde hiç kıpırdamadan dinleniyorum. başta hiç ağrım yoktu ama daha sonraki hafta ağır kramplar girmeye başladı.
Lütfen durumunu takip et..
Arkadasim ilginn ve ayrintili anlatimin icin tesekkur ederim
Ben hamile oldugumu dusunurken tam adet gunumun gecesinda adet oldum
Umutlanmaya devam ettim ama 3. Gun test yaptim negatif cikti
Hamile olmadigimi kabul rttim artik
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah