Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzelini ben yapıyorum sanırım töbe töbe hiçbişey yemiyorum ooofffff offffff allahım yardım et nolur
kiminin işahı açılır kiminin iştahı kapanır biz şanssız olan tarafız arkadaşlar
keşke iştahımız açık olsaydıda kendimizi engellemeye çalışsaydık :umursamaz:
aynen arkadaşım 10 haftalık hamileyim ve hayran oldum arkadaşlara kuru ekmek bile yiyemiyorummm ben yaaa...çok bulantım var.sana çooooookkkkkkkkkk katılıyorum....açılsın artık şu iştahımız yaaaaaaaaaa.....
Hamilelik bir hastalık değildir..Hamileyken çay kahve herşeyden soyutlananlara anlam veremiyorum gerçekten...Herşeyi sınırında yediğiniz içtiğiniz sürece hiç bir sorun yok ikinci çocuğum bu arada..İlkinde de çay kahve hepsini içtim tabi ki sınırında....Sonuçta kafein miktarını söylüyor doktorlar en masumu da türk kahvesi..Şuanda yine hamileyim günde iki türk kahvesi içiyorum çok nadir çay....Ne ilkinde sorun yaşadım ne de şimdi maşallah...Kendinizi çok sıkmayın arkadaşlar hamilesiniz hayat devam ediyor....Hımm bunun yanında tabi ki hergün 1 bardak süt 1 bardak ayran ve 1 kase yoğurt aksatmadan badem,ceviz ve fındık haftada en az 3 gün yumurta ve her gün düzenli yediğim kuru kayısı kuru üzüm kuru dut,her gün düzenli sebzem ve etim...Güzel bir hamilelik geçirmeniz dileğimle...
Hamilelik bir hastalık değildir..Hamileyken çay kahve herşeyden soyutlananlara anlam veremiyorum gerçekten...Herşeyi sınırında yediğiniz içtiğiniz sürece hiç bir sorun yok ikinci çocuğum bu arada..İlkinde de çay kahve hepsini içtim tabi ki sınırında....Sonuçta kafein miktarını söylüyor doktorlar en masumu da türk kahvesi..Şuanda yine hamileyim günde iki türk kahvesi içiyorum çok nadir çay....Ne ilkinde sorun yaşadım ne de şimdi maşallah...Kendinizi çok sıkmayın arkadaşlar hamilesiniz hayat devam ediyor....Hımm bunun yanında tabi ki hergün 1 bardak süt 1 bardak ayran ve 1 kase yoğurt aksatmadan badem,ceviz ve fındık haftada en az 3 gün yumurta ve her gün düzenli yediğim kuru kayısı kuru üzüm kuru dut,her gün düzenli sebzem ve etim...Güzel bir hamilelik geçirmeniz dileğimle...
Katılıyorum hatta doktorum da katılıyor buna :)
benim doktorum da hamileliğe bu şekilde yaklaşıyor.. dediğin gibi hamilelik bir hastalık değildir.. zaten normal hayatta neyin zararlı neyin faydalı olduğunu biliorz.. zararlı şeyleri tüketmeyeceğiz, dikkat edeceğiz ama sağlık kadar mutluluk da hamilelikte çok önemli olduğu için kendimizi çok da kasmayacağız diye düşünüyorum..