Hamileyken lustral kullanan var mı

Stres de yapmam mi hem de nasıl yaptım ,2 düşüğün üzerine..ama işte tutunacaksa bebek sağlıklı ise zaten çok da etkilenmiyormuş onu anladım,hatta gebelik boyunca şunu düşündüm benim anksiyetem var çocuğum etkilenir mi,kafam da kurdum durdum..ama çok şükür 37 ye kadar geldik..

Ayyy kuzum cok şükür bana umut oldun anksiyetem daha cok azıyo anksiyetemden tutmıcak bu seferde diye daha korkuyorum evet evet kuruyoruz işte bebek etkılencek diye düşün ben daha transfer aşamasında etkılıcem diye korkuyorum ama senın gibi bi kaç kişiyle konustuk bebişleri etkılenmemiş cok şükür, umut oldun bana

Merak etme canım,onlar etkilenmiyor,olan bize oluyor,biz kendimizi yıpratıyoruz ama süreç içinde mümkün olmuyor maalesef..

Merhaba ben 7 haftalık hamileyim 7 yıldır paxera kullanıyorum gebeliğimi öğrenir öğrenmez bıraktım ancak ne kendi evime gidebiliyorum ne işe gidebiliyorum ailemin yanında kalıyorum hayatıma devam edemiyorum çok kötü durumdayım. Psikiyatristim bu şekilde doğum yapamayacağımı söyledi ve lustral 50mg başladı 15 gündür kullanıyorum ancak pek bi gelişme yok yine hala sürekli panik halindeyim doktorum 1 haftalığına 75 e çıkaralım dedi ben bir yandan da ilacın zarar verebileceğini düşündüğümden korkuyorum doktorum özellikle söylüyor sıkıntı olmaz diyor ama bunu yaşayan kişiler varsa ve sağlıkla doğum yaptılarsa lütfen yazabilirler mi? Belki biraz içim rahatlar..

Ben cok araştırdım 200 lük bile kullanan var bebekleri saglıklı doğmuş. Benımde transferım var ve lustral ile transfer sürecini gecırecegım. Kadın doğum doktoru ne dedi ilaç hakkında? Kesinlikle zararı olmaz mı diyor doktor?

Kadın doğum doktorum psikiyatristin ne diyorsa o ölçüde içmek zorundasın canım dedi burda tamamen kar zarar ilişkisine bakıyorlar yani içmediğim takdirde bu hamilelik süremiyor belli ki o nedenle içeceksin dedi ve herhangi bir sakıncadan bahsetmedi bolca su iç dedi.

Merhaba ilac kullandiniz mi dogum yaptiniz mi ? Suan ayni durumdayim tecrubelerinize cok ihtiyaçim var

Ayni durumdayiz durdugum yere sıgamıyorum

İnternette de arastirmalar yaptiniz mi benim gibi 7. Haftamdayim siz sanırım dogum yaptiniz bebeginiz ve siz nasılsınız kac aylik oldu dogum yapınca azaliyor mu

Lustral normal zamanlar için de çok ağır bir ilaç değil mi? Lütfen doktorunuza danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…