Hamileyken kime çok bakarsanız bebek ona benzer derler.

Gly77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
30
0
Kızlar hepiniz duymuşsunuzdur, hamile bir kadın birinin resmine sürekli bakarsa bebeği ona benzer derler. Bunu hiç deneyen oldu mu acaba? Ben profilimdeki bebeğe aşık oldum da habire ona bakıyorum oğlum ona benzesin diye...Ya tutarsa... :CüvCüv:

ben cok belgesel ızlıyom neye benzıycek acaba:roflol::roflol:

bence hiç alakası yok ben tüm hamileliğimde eşime baktım başkada kimse yoktu yanımda zati
en ufak bir benzerliği yok oğlumun babasına

sen çok yaşa e mi fatosbrn
gece gece balkonda bir kahkaha patlattım sayende
komşular söyleniyordur şimdi :)

Hayallerimi yıktınız arkadaşlar, bir açık kapı bıraksaydınız bari ya....

valla annem denemıs kuzenın kızına bakarmıs bana hamıleyken :) kızla ıkız gıbıyız..bende profılımdekı bebıse hastayım...ayy saglıklı olsn da ısallah...amin :)

ben inanmıyorum öle olacağına yaa bunlar batıl inanç bence sağlıcakla doğsunlarda başka bişi istemem
ama ilk tercihim kendime ve babasına benzemesi asla başkalarına benzesin istemiyom

Valla kizlar ben EMRAH`A cok bakmistim
Oglum ayni onun gibi, saclarinin sekli, kaslari bile.. hemde cok yakisikli benim oglummm :)))
goren diyor zaten ayni Emraha benziyor diyeeee

ben inaniyorum valla :)))))

arkadaşlar bebeğin genetik kodunda kime benzeyeceği önceden belirlenir.Sonradan değil.Bunlara inanmayın.

Bende ŞÖle duydum ılk kımıldadıĞında kıme bakarsan ona benzermıŞ
ÇÜnkÜ benım annem mısafırlıkteymıŞ babam da tam karŞısında oturuyomuŞ
bırden ben tekme atınca annem babama bakmıŞ
bende tıpkı babama benzerım ne kadar doĞru bılemem ama oluyo sanırım

ben evlendiğimde adanadan ankaraya geldim.hiç tanımadığım bir şehirdi kimseyide tanımıyordum.1 ay sonrada hamile kaldım.hamileliğim süresince kayınvalide kayınpeder görümcemi ve eşimi en çok gördüm.onlar bir erkek torun istiyorlardı.onlar erkek istedikçe bende çok güzel bir kızım olacak dedim.renkli gözlü beyaz tenli .allah gönlüme göre verdi ve kızım şimdi 5 yaşında ve onlara hiç benzemedi.

benim oğlumu ilk zaman bana benzetiyorlardı şimdi gören kocanın küçük versiyonu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…