bence huyun çocuğa verilen eğitimle hiç alakası yok, eğitimle sadece çocuğun davranışları değiştirilebilir.huy ise tamamen bireyin karakterini bir parçası. eğitimle kimsenin huyunu değişmeyeceği kanaatindeyim hangi yaşta olursa olsun.
bence huyun çocuğa verilen eğitimle hiç alakası yok, eğitimle sadece çocuğun davranışları değiştirilebilir.huy ise tamamen bireyin karakterini bir parçası. eğitimle kimsenin huyunu değişmeyeceği kanaatindeyim hangi yaşta olursa olsun.
senin fikrinede saygı duyuyorum ama eskiler hep yedisinde neyse yetmişindede odur demezlermi ben bu sözden yola çıkarak kızıma yedisine kadar iyi bir model olmak istiyorum.huyu davranışları ve karakteri üzerinde olumlu etkiler bırakabilirsem ne mutlu bana.
Kızlar hepiniz duymuşsunuzdur, hamile bir kadın birinin resmine sürekli bakarsa bebeği ona benzer derler. Bunu hiç deneyen oldu mu acaba? Ben profilimdeki bebeğe aşık oldum da habire ona bakıyorum oğlum ona benzesin diye...Ya tutarsa... :CüvCüv:
canım ALLAH bilir tabiki hayırlısı olsun ama sana şunu söylemeden geçemiycem amcamın bir kızı var ozamanlar alt katımızda oturuyorlardı yengemin yanındaydım sürekli bana çok bakardı kızı aynı benn fizik desen aynı saçlar aynı sarı sarı gözler hiç şaşmamış.görenler diyor bu küçük limongirl (yani ben)..bayanssulusmileopuyorumnanaktan