- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
-
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
Ne gibi bir faydası varmıs?Heryerde boşalmak bebege faydalıdır diye yazılıyor
Soru Boşalınca kasılmalar bebege zarar veriyor mu kalp durdurmak gibi?Soruyu tam anlayamadim ama şöyle bir cümle var biz 3 ay korunuyoruz hep ama istek gelince mast.yapiyorm yazmışsınız . Korunma demek hic yapmamak değil ki, eşiniz prezervatif kullansin. 3 ay korunma var diye ilişki olmuyor mu umarim yanlis anladim.
Anne rahatladığı için bebekde stresten uzka oluyor ve rahatlıyorNe gibi bir faydası varmıs?
Seksin riskli gebelikte yasaklanmasının temelinde orgazm sırasındaki kasılmalar da var yavrucuğum, ilişki yasaksa masturbasyon da yasak. İstek gelince başka şeylere odaklan umut bir zahmet o isteği.Selam Herkese Öyle aniden merak ettiğim için açtım konuyu. Benim 3 kere Hamileligin kötü bitti İkincide 5 aylık tı Geriden geliodu. sonuncuda öldü 8 haftalık. Neyse sorum o biz 3 ay korunuyoruz hep ama istek gelince mast yapıyorum mecbur ki bunu çoğu kişi yapar yargılamadan önce bana gerçekten bilgilu birileri yardım etsin Fazla kasılaraj orgazm olmanın bebege ne gibi sorunları var söyler misiniz? Heryerde boşalmak bebege faydalıdır diye yazılıyor o yüzden buraya sorayım dedim benden tecrubeli ablalarım olur belki 21 yaşındayım
Orgazm olmak kasılmaktan dolayı risk varsa arttırır düşük riskiniSelam Herkese Öyle aniden merak ettiğim için açtım konuyu. Benim 3 kere Hamileligin kötü bitti İkincide 5 aylık tı Geriden geliodu. sonuncuda öldü 8 haftalık. Neyse sorum o biz 3 ay korunuyoruz hep ama istek gelince mast yapıyorum mecbur ki bunu çoğu kişi yapar yargılamadan önce bana gerçekten bilgilu birileri yardım etsin Fazla kasılaraj orgazm olmanın bebege ne gibi sorunları var söyler misiniz? Heryerde boşalmak bebege faydalıdır diye yazılıyor o yüzden buraya sorayım dedim benden tecrubeli ablalarım olur belki 21 yaşındayım
Neden ki? 9 ay boyunca en dogal ihtiyaclarindan birinden neden uzak kalsin? Risk gecince cinsel hayatina devam eder9ay boşalmasan ölmezsin diye düşünüyorum
3kere düşük yaşamış risk varsa ben olsam cesaret edemezdim doğumdan sonra istediği hayata geri döner diye dedim.Neden ki? 9 ay boyunca en dogal ihtiyaclarindan birinden neden uzak kalsin? Risk gecince cinsel hayatina devam eder
Bende size katiliyorum.belkide onceki dusuklerin sebebide kasilmalardir.3kere düşük yaşamış risk varsa ben olsam cesaret edemezdim doğumdan sonra istediği hayata geri döner diye dedim.