E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Hayır bence güzel fikir:) neden olmasın
Teşekkürler.... Umarım sen de ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın... Benim annem de doğumda sonraki ilk zamanlada kısa bir süre için yardımcı olacak bana..Biraz tecrübelendikten ve bebişin zor olan ilk zamanlarını atlattıktan sonra olabilir diye düşünüyorum ben de...Canım bence yaş olarak biraz daha büyük çocuğa bebeğin bir kaç aylık olduktan sonra bakabilirsin sanırım..İki bebeğe bakmak zor olur..Ben de şu an ikiz bebek bekliyorum.Riskli bir hamilelik yaşadığım için şu an evden bile çıkmıyorum..Hiç bir iş yapmıyorum..Kendime ait bir işim var..askıya aldım mecburen..Doğum zamanı annem gelicek yardım edicek..değilse iki bebeğin altından zor kalkarım gibi geliyor..sende yeni anne olacağın için kendi bebeğine yönledirmelisin ilgini ilk olarak bence..Ama bebişin birazcık büyüyünce kendi evinde bebek bakman gayet iyi bir kazanç olur gibime geliyor..Allah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım...a.s.
Canım bence yaş olarak biraz daha büyük çocuğa bebeğin bir kaç aylık olduktan sonra bakabilirsin sanırım..İki bebeğe bakmak zor olur..Ben de şu an ikiz bebek bekliyorum.Riskli bir hamilelik yaşadığım için şu an evden bile çıkmıyorum..Hiç bir iş yapmıyorum..Kendime ait bir işim var..askıya aldım mecburen..Doğum zamanı annem gelicek yardım edicek..değilse iki bebeğin altından zor kalkarım gibi geliyor..sende yeni anne olacağın için kendi bebeğine yönledirmelisin ilgini ilk olarak bence..Ama bebişin birazcık büyüyünce kendi evinde bebek bakman gayet iyi bir kazanç olur gibime geliyor..Allah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım...a.s.
bence süper fikir elbette olur.. 1 yaş üzeri bir çocuğa rahat bakarsın. sonuçta oda gündüz bir kaç saat uyuyor.
e çalışmak zorunda olan annelrde var mecburen bakıcı bulmak zorunda olan aileler var. güvenmezdim diyebilirim çünkü annem teyzemler kayınvalidem görümcem vs. vardır baka ama ya o şehirde yalnız ve kimsesi yoksa mecbur arayack bence şimdiden ilanlarını ereye başla.. evinde de bir oda oyun odası aç.
size kolay glsin umarım gönlünüzden geçen hayırlısı neyse o olur.
ben olsam çocuğumu emanet ederdim sonuçta yeni doğmuş bebeği olan bir annenin şefkatli olduğunu biliyor olurdum ve benim çocuğuma da çok iyi bakacağını düşünürdüm.hakkınızda en hayırlısı ve en güzel olsun allah kolaylık versin:)
canım bence iyi fikir değil neden diceksin ... senin bu ilk çocuğun anladığım kadarıyla kendi bebeğine alışmak ve huyunu suyuynu idare etmek başta zor oluyor çok emek istiyor ikinci bir bebeğe bakmakla bence zorlluk çekersin. çok zor olacağını tahmin ediyorum.... ama biraz büyüyünce neden olmasın ki bebeğinde yanlız değil arkadşı olarak büyümüş olur bence iyi fikir ilerisi için... hamileyim demişsin belki evinde çalışacağın bir iş bulabilrisin ne gibi.... mesela... temizlik ürünleri oluyor amway veya biobelinde gibi bu firmaların ürünlerini pazarlayabilirisin eşe dosta komuşuya falan eğer çevren genişse çünkü bu işlerde baya para kazanan arkadaşlarım var bende birine üye olmuştum ama çalıştığım için yoğunluk veremedim. benim bir arkadaşım amvayden ayda ortalama 700-1000 arası kazanıyor ve rütbesi bile yok sadece satıştan kazanılan bence güzel fikir hem bebeğin oluncada yapabileceğin bir iş istediğin zaman yapabilrisin gezmelere gittiğinde bile .....Allah yardımcınız olsun...
Ben de Şubat sonu, Mart başı anne olucam inşallah. Ben de senin gibi düşünmüştüm.. Evde kendi bebeğine bakan biri biraz daha güvenilir olabilir diye...banada güzel bir fikir olarak geldi..neticede sende bir anne olacaksin..ve kendi cocugunda orda olacak..yani cocugun emanet eden kişi referansini canli canli görcekhayirli ve kolay dogumlar canim a.s.
canım bebegın bıraz buyuyunce bnce basla bu olaya.. yaklask 6 aylıktan sonra yanı.. bebegın daha cok kuckken senın sevgıne vaktıne ıhtıyacı var baska bı bebekle bolusme bunu derım.. bu bebegının hakkı neticede..
Amin canım... Fikirlerin için sağol, dediğin doğru... Çıkan sonuca göre, bu fikri uygulamaya geçirirsem; önerilerini dikkate alıcam...Bence 1 yaşın da üstünde olmalı bebek hatta en az 4-5 yaşlarında olması daha uygun..
Ablamın 1 buçuk yaşında bir oğlu var..Evlere zarar..Ablam peşinde koşmaktan iğne ipliğe döndü..Başkasının çocuğuna bakmak ta büyük sorumluluk..Başkasının çocuğuna bakarken kendi bebişini de ihmal etmemelisin..Bu yüzden bebeklikten çıkmış bir çocuğa bakmak daha kolay olur sanırım..Yani o yaşta çocuğu oyalamak açısından daha rahat olur...1-2 yaşlarındaki bebekler hala altlarına bez bağlanıyor ve çok hareketli çok yaramaz olabiliyorlar...Daha büyük yaşta çocuk daha iyi gibi..Hani kendi bebeğine bakma zorunluluğun olmasa bakacağın ufaklık ta bebek olsun diyeceğim ama...CADIARZU
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım bu arada...a.s.
Allahs ağlıkla bebeğini almayı nasib etsin inşallah
Canımm, iyi dileklerin ve desteğin için teşekkür ederim. :1hug:Öncelikle Allah hayirli bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah ...
Canim cok güzel düsünmüssün ... Neden olmasinki ...
Ama ben olsam biraz kendi cocugumun büyümesini beklerdim, yani bir kac ay felan, bakarsin duruma göre ayarlarsin ...
Cünkü biraz kendi cocuguna vakit ayir, önce o ön planda o olsun, birazcik birbirinize kanin söyle bir, sonradan belki tekrar calismaya karar verirsen, o zaman cok özlersin bebegini ...
Burda benimde bir arkadasim var, cok bakti böyle cocuklara ve hala bakiyor, kendininde 4 tane cocuklari var, zaten baktigi cocuklar kendi cocuklariyla büyüyüp gidiyor diyor ... zaten kendi cocuklariyla birlikte oynadigi icin bana hic yükü olmuyor diyor, hemde hic olmassa eve katkim oluyor diyor ...
Hayirlisini dile Allath´tan canim benim ... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?