Hamileyken insülin kullananlar yardım lütfen :/

Anladım Can'ım peki kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladın sen? Ben suan 4 haftalığım ve bir doktora daha görünüp öyle kullanmayı planlıyorum da
Yani tam hatirlamiyorum ama gebelikten sonra ilk istenen kan tahlillerindé yuksek cikmisti normalden hemen endokrinolojiye sevk etti beni kadin dogumcu bir hafta diyet yaptim ve olctum sonrasinda yeterli dusme olmayinca insuline basladim. En fazla 10 haftalik falanmisimdir. Sende bi endokronologa git bence gestasyonel diyabette normal dahiliyeci yerine onlar oneriliyor.

Hem açlık hem tokluk kan şekerleriniz yüksek sizin.Dietle olacak gibi değil.
Açlık kan şekerinizin 100 ü geçmemesi lazım gebelikte.Benim 108 çıktı.Hem diyetisyene hem endiokrine gittim.Diyetle bu 90 lara düştü ama yinede insülin yazıldı düşük doz.Günde 6 defa ölçüm yapıyorum.Haftada birkaç kez 100 geçerse insülini vurucam.
İnsülini kullanmanız değil kullanmamanız çok tehlikeli şuan.Hem size hem bebeğe zararı var.Hadi sizi geçtim bebeğin organ gelişimini etkiler.Doktorunuzu dinleyin
Benim de aclik sekerim 106 110 falan cikiyor tokluk 150 170 e kadar cikiyor insülin verilcek bu hafta sanirim siz gebelikten sonra kestinizmi insülini merak ettim devamli mi kullanmak zorunda kaliuosun bir defa kullandiktan sonra

X