• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken grip oldum :( yardım

Yoncaneslihan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
101
71
18
40
30 haftalık hamileyim çok kötü grip oldum hastaneye gitsem bi müdahale yaparlar mı? Yoksa hamileyim diye hiç bir şey yapmadan gönderirler mi? Bilen varsa lütfen yardım etsin

Geçmiş olsun öncelikle.
Cok mu ağır oldunuz grip

30 haftalık hamileyim çok kötü grip oldum hastaneye gitsem bi müdahale yaparlar mı? Yoksa hamileyim diye hiç bir şey yapmadan gönderirler mi? Bilen varsa lütfen yardım etsin
Geçmiş olsun. Uygun bir ilaç verirler mutlaka. Ben çok ağır sinüzit olmuştum 5-6 haftalıkken. Birkaç uygun ilaç vermişlerdi iyileştim bebeğin durumu da iyi çok şükür

Evet başım gözüm suratım omuzlarım her yerim ağrıyor burnumda tıkalı ateşim yok ama onun dışında çok kötüyüm
Bende 17 haftalik hamileyim gecen bende bi grip oldum cok kötüydüm hastaneye gitmedim gitseniz bilmiyorum yaparlarmi bise ama ben bol limonlu su cay tükettim sıcak tuttum kendimi gecri şükür.

Gecmıs olsun bende bir 3 hafta önce çok kötü bugaz ağrısı ve grip burun tıkanıklığı gittim. Uygun antibiyotik ve serum verdiler. Bence gidip gorunsen iyi olur.

Hamilelik ve grip
Hamile olunca başınıza gelen her şey doğmamış çocuğunuzu etkileyebilir. Bu hastalıklarla baş etmeyi daha karmaşık hale getirebilir. yazıyı okuyabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende geçen grip olur gibi oldum hemen koşa koşa doktora gittim burun spreyi verdi 2 tane açar bunlar burnunu dedi başka ilaç vermedi, hamilelere ilaç vermiyorum dedi. Bol limonlu su iç, dinlen iyice dedi. Dinlenmeden geçmiyor bu meret. Bide sıcak çay falan sakın içme dedi boğazı tahriş ediyormus. herşey ılık icilecek. Ama ateş olayına dikkat, o tehlikeye sokuyor bebeği. Ateşiniz çıkarsa hemen hastaneye gidin vakit kaybetmeden.

Back
X