hamileyken genital temizlikte uyuşturucu krem?

Merhaba,
Hamilelik öncesi ben hep emla sürdüm, çok da etkili korkusuz gittim geldim. Ama şimdi çok kararsızım yine sürmek istiyorum ama bi zararı olur mu diye endişeleniyorum. Sizler ne yaptınız kullandınız mı?

Şimdi ben emla kremi araştrdm sen oyle diyince kullanmak istedm. Ama hamileler kullanmasin kana geciyor diyor

Konu süper faydalıyani en azından benim için hamileyım 2 aydır kuaföre gıdemıyorum evde kendim hallediyorum ama artık gitmem gerek 3 günde bır ayna karsısında kendimi jıletle görmek mide bulandırıcı.... kuaförde çok kasıyorum geriyorum kendimi erken doğumu tetıkledıgı için de gitmek konusunda tedirgindim bilmiyordum böyle bir krem olduğunu alır sürer giderim kimse tutamaz beni artık..... cooookkkk tesekkurler......

En guzeli bir doktora sormak

Ben sormuştum başta özellikle istemedi, bu süreçte kimyasal bişe zaten istemiyorlar ama belki son ay çok az sürebileceğimi dilinin ucuyla söyledi.ama araştırmalarımın çoğu kullanılabileceğini, hatta forumlarda bu kremi kullanıp bebeklerinin sağlıkla doğduğunu söyleyen pekçok anne var. Yine de tamam sürücem diyemiyorum

Evet konu faydalı oldu ama ben hala jilete devam:) şu yenş çıkan jilette cok iyi ya .. krem konusunda ne yapacagız emlaya güvenemiyrum

Benim tüyler de hamilelikten sonra çok acımaya başladı 3 aydır ağdayı bıraktım tıraş ediyorum. Bu ay başlayım geri dedim ama çok acıyor. Normalde 5 dakkada alırdım.

Siz bilirsiniz tabikide ben de pek bsey olacagini sanmiyorm sizin karariniz cok sik almayin bari

doktor tamam dediyse tamamdirr

İsmini söyleyebilir miisn acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…