Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi ben emla kremi araştrdm sen oyle diyince kullanmak istedm. Ama hamileler kullanmasin kana geciyor diyor
En guzeli bir doktora sormakBen de bayadır araştıryorum doktorsiteleri forumlar %80 kullanılır diyor ama %20de kullanılmaz diyor. Çok kararsız kaldım ya
En guzeli bir doktora sormak
Keşke kendim alabilsem, ben hep emla kullanarak gittiğim için şimdi cesaret edemiyorumBenim tüyler de hamilelikten sonra çok acımaya başladı 3 aydır ağdayı bıraktım tıraş ediyorum. Bu ay başlayım geri dedim ama çok acıyor. Normalde 5 dakkada alırdım.
Siz bilirsiniz tabikide ben de pek bsey olacagini sanmiyorm sizin karariniz cok sik almayin bariBen sormuştum başta özellikle istemedi, bu süreçte kimyasal bişe zaten istemiyorlar ama belki son ay çok az sürebileceğimi dilinin ucuyla söyledi.ama araştırmalarımın çoğu kullanılabileceğini, hatta forumlarda bu kremi kullanıp bebeklerinin sağlıkla doğduğunu söyleyen pekçok anne var. Yine de tamam sürücem diyemiyorum![]()
doktor tamam dediyse tamamdirrMerhaba arkadaşlar,
Benimde derdim hamilelikte genital bölge temizliği.. tedavi gördüm doktora gittim geldim derken jiletle aldım hep.. ilk hamileliğimde inanılmaz zorlandım şimdi ağda yaptırmak istiyorum. Doktoruma uyuşturucu krem sürüp ağda yaptırabilir miyim dedim? İzin verdi. Tabiki ona güveniyorum alanında iyi bir doktor ama insan tedirgin oluyor işte.kullanan arkadaslar oldu mu hamileyken uyuşturucu krem cvplarsanız sevinirim...
İsmini söyleyebilir miisn acabaMerhaba arkadaşlar,
Benimde derdim hamilelikte genital bölge temizliği.. tedavi gördüm doktora gittim geldim derken jiletle aldım hep.. ilk hamileliğimde inanılmaz zorlandım şimdi ağda yaptırmak istiyorum. Doktoruma uyuşturucu krem sürüp ağda yaptırabilir miyim dedim? İzin verdi. Tabiki ona güveniyorum alanında iyi bir doktor ama insan tedirgin oluyor işte.kullanan arkadaslar oldu mu hamileyken uyuşturucu krem cvplarsanız sevinirim...