• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken genital temizlikte uyuşturucu krem?

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Merhaba arkadaşlar,
Benimde derdim hamilelikte genital bölge temizliği.. tedavi gördüm doktora gittim geldim derken jiletle aldım hep.. ilk hamileliğimde inanılmaz zorlandım şimdi ağda yaptırmak istiyorum. Doktoruma uyuşturucu krem sürüp ağda yaptırabilir miyim dedim? İzin verdi. Tabiki ona güveniyorum alanında iyi bir doktor ama insan tedirgin oluyor işte.kullanan arkadaslar oldu mu hamileyken uyuşturucu krem cvplarsanız sevinirim...

Gorumcem doguma girmeden krem kullandi yapti agdayi gitti bi sorun olmadi 9 ay boyuncada kullanirmis bisey olmaz canim hem doktorunda izin vermis

kremin adı nedir ki söylerseniz çok memnun olurum. reklama giriyorsa özelden mesaj atabilir mısiniz

Emla diye bir krem bende kullanmıştım hamilelikten önce. Tamamen uyuşturmuyor ama baya iyi uyuşturuyor yine. Eczaneler 3 lümü beşlimi pakette satıyor. Ama bazı eczaneler tekte veriyor sorabilirsiniz. Biraz pahalı.

Emla diye bir krem bende kullanmıştım hamilelikten önce. Tamamen uyuşturmuyor ama baya iyi uyuşturuyor yine. Eczaneler 3 lümü beşlimi pakette satıyor. Ama bazı eczaneler tekte veriyor sorabilirsiniz. Biraz pahalı.
O krem için iyi şeyler okumadım yalnız google kadınlar klunjne yazın bi bakın

Anestol de aynı işlevi görüyor çok daha ucuz , ben lazer için kullanmıştım bi kaç kez. Artık acıya mi alıştım nedir ihtiyacım olmuyor.

Ben hamileyken ilk kez başladım uzun süreden sonra krem falan kullanmadım. Geçen hafta parol içtim gittim illa acıyor ama katlanılıyor. Emlayı hamile iken kullanmadım yanlız belirtiyim. Bir kez kullandım. Her tarafı uyuşturmuyor.

Bir ise yaramiyor o krem.Ne diye aci cekiyorsunuz vur venus jileti gitsin :)

sizin kullanacağınız kremin ismi ne ,bir de krem ağdanın yapışmasına engel olmuyor mu,nasıl kullınılıyor.
Ben araştırmadım bilmiyorum ama emla olmaz. Kuaforum demıstı ecz al 20 dk önce sür gel diye. İsmini sormadım ya emla değildir umarım

Back