- 21 Eylül 2017
- 279
- 278
- 18
- 33
- Konu Sahibi emsaleymen
-
Bende güzel şık bir tulumamı yöneldem acaba hamilelik psikolojisi sanırım eşim elbise giymemi istemiyor çirkin olmamı istiyor gibi hissediyorumGobek son iki ay cikio zaten :) ben olsam bol boydan elbise tercih ederim..ya da pantolon tunik tarzi
Tulumda guzel duruyo bazilarinda..guzel olunca nolcakki? Hem hamile olmk cok guzel neden mahrum kalasin isteklerinden?Bende güzel şık bir tulumamı yöneldem acaba hamilelik psikolojisi sanırım eşim elbise giymemi istemiyor çirkin olmamı istiyor gibi hissediyorum
Öbür ay bir deniyim olmadı düğüne 1 hafta kala alıyım elbiseyi balık tarzıya eşim olmaz hamile kadın balık elbise mi giyer diyorPayetli elbisede olur niye olmasin
Eşimde öyle dedi haklı olabilirsiniz cok tesekkürler dediğiniz tarzda da deniyim bakalım bir aya göbüş cok cıkmazsayani tercih etmek istediğiniz elbise 7 aylıkken çok komik durur yanlış anlamayın. ben de az kilo almıştım ama artık 7 aylıkken göbek burdayım diyordu.
bence belden bolalan uçuş uçuş bir şey olabilir. sonrada giyilir
Peki esine gore hamile kadin ne giyermis?Öbür ay bir deniyim olmadı düğüne 1 hafta kala alıyım elbiseyi balık tarzıya eşim olmaz hamile kadın balık elbise mi giyer diyor
herkesin farkli oluyo :)Gobek son iki ay cikio zaten :) ben olsam bol boydan elbise tercih ederim..ya da pantolon tunik tarzi
Bende güzel şık bir tulumamı yöneldem acaba hamilelik psikolojisi sanırım eşim elbise giymemi istemiyor çirkin olmamı istiyor gibi hissediyorum
Dün sevgililer günü diye beraber boydan resmimizi paylastım kızımızıda acıklamıs oldum herkes yorumlarda iyi dileklerde bulunmus hamilelik yakısmıs cok sevindik vs eşim başladı kızımıza nazar değecek niye koyuyorsun demeye hamilelik psikolojisi onu daha cok etkiledi sanırımBelki de nazardan korkuyordurBence güzel bir abiye tercih edebilirsiniz. Ama sizi sıkmayan birtane olsun. Bu ara Rabbim tamamina erdirsin. Sag selim kucaginiza gelsin bebeginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?