- 28 Kasım 2010
- 42.039
- 139.431
- 798
- Konu Sahibi emsaleymen
-
Ama hamileye yakisacak bir elbise degil bence bu. Hamileliginizin belli olmasi icin ille bunu giymenize gerek yok. Parca pincik duruyor ancak 34 beden olursaniz yakisir bu elbiseCok tesekkür ederim kızlar dediğiniz gibi iki gün kala alıyım elbiseyi göbüş olmadıgı içşn sanırım göbüşümün cıkmasını istiyorum hamile oldugum belli olsun istiyorum aman zor valla bu hamilelikte hormonları kontrol duygu kontrolu bir anım bir anımı tutmaz oldu aslında su elbiseyi istiyordum ama internet olunca güvenemedim
Cok tesekkür ederim kızlar dediğiniz gibi iki gün kala alıyım elbiseyi göbüş olmadıgı içşn sanırım göbüşümün cıkmasını istiyorum hamile oldugum belli olsun istiyorum aman zor valla bu hamilelikte hormonları kontrol duygu kontrolu bir anım bir anımı tutmaz oldu aslında su elbiseyi istiyordum ama internet olunca güvenemedim
Yeşil rengide cok güzel durmus kaydettim tesekkürler elbise ararken magazaya örnek model olarak gösteririmEki Görüntüle 2111669 Eki Görüntüle 2111670
Bence Cok guzel durur... ornekleri var.. Bence Bir arastirin
Dogru erken ciktigina inanirim ama 20 li haftalarda cogu anne havaya giriyo aaa ic karnim genis filan.. bi bakiolar son iki ay duba:)herkesin farkli oluyo :)
ben 2 aylik hamileyken 5 aylik mi diyolardi
5 aylikken de ucuz mu tasiyosun diyolardi :)
Dün sevgililer günü diye beraber boydan resmimizi paylastım kızımızıda acıklamıs oldum herkes yorumlarda iyi dileklerde bulunmus hamilelik yakısmıs cok sevindik vs eşim başladı kızımıza nazar değecek niye koyuyorsun demeye hamilelik psikolojisi onu daha cok etkiledi sanırım
Bu fotoda gobek su onunu bolartiyo ya : ( yapismayan etekte giyince ole oluyo
Ben böyle bir şey önerecektim ama eşiniz direkt elbiseye karşıymış sanırım buna komple karşı olur herhalde ehehe. Ama çok şirin değil mi :) Tabi siz beyaz değil de siyahını giyseniz çok tatlış olurdunuz bence.
Bu fotoda gobek su onunu bolartiyo ya : ( yapismayan etekte giyince ole oluyo
Kızlar merhaba 23 haftalık hamileyim cok zayıf hamile kaldım 52 ile şuan 58 im iç karnım sanırım daha büyük bu yüzden pek fazla karnımda cıkmadı 1 ay sonra görümcemin düğünü var kına gecesi bayanlar arasında ve ben şık birşeyler almak şıkır şıkır olmak istiyorum eşim hamileyken nasıl giyeceksin normal birseyler al abiye alma dedi ama ben heveslendim bir kere belki fikir vermek isteyen vardır ne tarz birsey tercih etmeliyim (aslında ben paletli uzun bel kısımları dekolteli bi elbise begendim doğumdan sonrada daraltırım dedim ama abes kacar mı sizce)
catlama genetik derler ama bilemiyorum ne kadar dogruDogru erken ciktigina inanirim ama 20 li haftalarda cogu anne havaya giriyo aaa ic karnim genis filan.. bi bakiolar son iki ay duba:)
Benim oglanlarda karnim yuvarlakti ve yanlarimda vardi.. inan 1 tane catlak yoktu :) 25 kilo almstm..
Bu kizda 10-15 kg aldim ama gobek one dogruydu top yutmusum gibi:) catlak oldu vs.. kiloyla orantilida degil bu catlama onuda anladim yani..
Bende seviyorum cnm.. sevmistim yani.. ole abarti catlak olmadi sukur genede ama ilk iki gebeligim birbirine her yonden cok benzerken son gebeligim o kadar farkliydi :)catlama genetik derler ama bilemiyorum ne kadar dogru
benim oglanda da kizda da ilk aydan gobegim cimti , gorrn her an doguracagimi saniyodu , ben seviyorum koca gobekli hamile olmayi :)
ahhaa yani ucuncuyu yap bi gor diyorsun :)Bende seviyorum cnm.. sevmistim yani.. ole abarti catlak olmadi sukur genede ama ilk iki gebeligim birbirine her yonden cok benzerken son gebeligim o kadar farkliydi :)
Kiz senin uc tane yok mu zaten :)ahhaa yani ucuncuyu yap bi gor diyorsun :)
Öbür ay bir deniyim olmadı düğüne 1 hafta kala alıyım elbiseyi balık tarzıya eşim olmaz hamile kadın balık elbise mi giyer diyor
birini ben dogurmadim ki:)Kiz senin uc tane yok mu zaten :)
Aaa ben ole saniyodum cnm kusura bakma.. ne fark ederki hem? :)birini ben dogurmadim ki:)
benim 2 tane dogurdum
Ah ah be 30 haftaya kadar hiç kilo almadım nerdeyse sonra Bi patladı göbek 20 kilo aldım ama çok zayiftim 40 ile başlayıp 60 bitirdim gebeligimiKızlar merhaba 23 haftalık hamileyim cok zayıf hamile kaldım 52 ile şuan 58 im iç karnım sanırım daha büyük bu yüzden pek fazla karnımda cıkmadı 1 ay sonra görümcemin düğünü var kına gecesi bayanlar arasında ve ben şık birşeyler almak şıkır şıkır olmak istiyorum eşim hamileyken nasıl giyeceksin normal birseyler al abiye alma dedi ama ben heveslendim bir kere belki fikir vermek isteyen vardır ne tarz birsey tercih etmeliyim (aslında ben paletli uzun bel kısımları dekolteli bi elbise begendim doğumdan sonrada daraltırım dedim ama abes kacar mı sizce)
fark etmez tabi ki :)Aaa ben ole saniyodum cnm kusura bakma.. ne fark ederki hem? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?