Hamileyken düğünde tercih edilebilecek elbise

Ama hamileye yakisacak bir elbise degil bence bu. Hamileliginizin belli olmasi icin ille bunu giymenize gerek yok. Parca pincik duruyor ancak 34 beden olursaniz yakisir bu elbise

Üzülmeyin de bu hamilelik elbisesi olarak cidden olmaz. Hem yakışmaz hem de düğün elbisesi gibi değil. Coachella'da giyilen elbiseler gibi.

herkesin farkli oluyo :)
ben 2 aylik hamileyken 5 aylik mi diyolardi
5 aylikken de ucuz mu tasiyosun diyolardi :)
Dogru erken ciktigina inanirim ama 20 li haftalarda cogu anne havaya giriyo aaa ic karnim genis filan.. bi bakiolar son iki ay duba:)

Benim oglanlarda karnim yuvarlakti ve yanlarimda vardi.. inan 1 tane catlak yoktu :) 25 kilo almstm..

Bu kizda 10-15 kg aldim ama gobek one dogruydu top yutmusum gibi:) catlak oldu vs.. kiloyla orantilida degil bu catlama onuda anladim yani..

Yani erkeklerde korkarlar bebeklerine. Aciktan söylemez cogu,ama bebek dünyaya gelene kadar tedirgin olurlar.Esinizin kötü niyeti yok. Biraz karni kisminda dar olmayan bir abiye secseniz sorun olmaz sanirim

Bu fotoda gobek su onunu bolartiyo ya : ( yapismayan etekte giyince ole oluyo

Abşam 8 aylık mı ne hamileydi, kendi nişanında giydiği abiyeyi beni kıbamda giydi, gayet de güzel olmuştu. :) onun abiyes uzundu, belli olmadı yani hamile abiyesi olmadığı. Sizinki baya minnak, olur yani bence. :)

catlama genetik derler ama bilemiyorum ne kadar dogru
benim oglanda da kizda da ilk aydan gobegim cimti , gorrn her an doguracagimi saniyodu , ben seviyorum koca gobekli hamile olmayi :)

catlama genetik derler ama bilemiyorum ne kadar dogru
benim oglanda da kizda da ilk aydan gobegim cimti , gorrn her an doguracagimi saniyodu , ben seviyorum koca gobekli hamile olmayi :)
Bende seviyorum cnm.. sevmistim yani.. ole abarti catlak olmadi sukur genede ama ilk iki gebeligim birbirine her yonden cok benzerken son gebeligim o kadar farkliydi :)

Ben 6 aylıkken hala kotlarımı giyiyordum. Zayıfsanız muhtemelen sizin de karnınız çıkmaz.

Ah ah be 30 haftaya kadar hiç kilo almadım nerdeyse sonra Bi patladı göbek 20 kilo aldım ama çok zayiftim 40 ile başlayıp 60 bitirdim gebeligimi
sık elbiseler varaslında geceler için göğüs altından tulle inen elbiseler tercih edebilirsin hem tatlı durur hamileliginde belli olsun çok şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…