• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken düğünde tercih edilebilecek elbise

Cok tesekkür ederim kızlar dediğiniz gibi iki gün kala alıyım elbiseyi göbüş olmadıgı içşn sanırım göbüşümün cıkmasını istiyorum hamile oldugum belli olsun istiyorum aman zor valla bu hamilelikte hormonları kontrol duygu kontrolu bir anım bir anımı tutmaz oldu aslında su elbiseyi istiyordum ama internet olunca güvenemedim
Ama hamileye yakisacak bir elbise degil bence bu. Hamileliginizin belli olmasi icin ille bunu giymenize gerek yok. Parca pincik duruyor ancak 34 beden olursaniz yakisir bu elbise

Cok tesekkür ederim kızlar dediğiniz gibi iki gün kala alıyım elbiseyi göbüş olmadıgı içşn sanırım göbüşümün cıkmasını istiyorum hamile oldugum belli olsun istiyorum aman zor valla bu hamilelikte hormonları kontrol duygu kontrolu bir anım bir anımı tutmaz oldu aslında su elbiseyi istiyordum ama internet olunca güvenemedim

Üzülmeyin de bu hamilelik elbisesi olarak cidden olmaz. Hem yakışmaz hem de düğün elbisesi gibi değil. Coachella'da giyilen elbiseler gibi.

herkesin farkli oluyo :)
ben 2 aylik hamileyken 5 aylik mi diyolardi
5 aylikken de ucuz mu tasiyosun diyolardi :)
Dogru erken ciktigina inanirim ama 20 li haftalarda cogu anne havaya giriyo aaa ic karnim genis filan.. bi bakiolar son iki ay duba:)

Benim oglanlarda karnim yuvarlakti ve yanlarimda vardi.. inan 1 tane catlak yoktu :) 25 kilo almstm..

Bu kizda 10-15 kg aldim ama gobek one dogruydu top yutmusum gibi:) catlak oldu vs.. kiloyla orantilida degil bu catlama onuda anladim yani..

Dün sevgililer günü diye beraber boydan resmimizi paylastım kızımızıda acıklamıs oldum herkes yorumlarda iyi dileklerde bulunmus hamilelik yakısmıs cok sevindik vs eşim başladı kızımıza nazar değecek niye koyuyorsun demeye hamilelik psikolojisi onu daha cok etkiledi sanırım

Yani erkeklerde korkarlar bebeklerine. Aciktan söylemez cogu,ama bebek dünyaya gelene kadar tedirgin olurlar.Esinizin kötü niyeti yok. Biraz karni kisminda dar olmayan bir abiye secseniz sorun olmaz sanirim

626508282_natalie-portman-zoom-abe61f07-9c39-417a-9084-9e7d4002c30d.jpg

Ben böyle bir şey önerecektim ama eşiniz direkt elbiseye karşıymış sanırım buna komple karşı olur herhalde ehehe. Ama çok şirin değil mi :) Tabi siz beyaz değil de siyahını giyseniz çok tatlış olurdunuz bence.
Bu fotoda gobek su onunu bolartiyo ya : ( yapismayan etekte giyince ole oluyo

Kızlar merhaba 23 haftalık hamileyim cok zayıf hamile kaldım 52 ile şuan 58 im iç karnım sanırım daha büyük bu yüzden pek fazla karnımda cıkmadı 1 ay sonra görümcemin düğünü var kına gecesi bayanlar arasında ve ben şık birşeyler almak şıkır şıkır olmak istiyorum eşim hamileyken nasıl giyeceksin normal birseyler al abiye alma dedi ama ben heveslendim bir kere belki fikir vermek isteyen vardır ne tarz birsey tercih etmeliyim (aslında ben paletli uzun bel kısımları dekolteli bi elbise begendim doğumdan sonrada daraltırım dedim ama abes kacar mı sizce)

Abşam 8 aylık mı ne hamileydi, kendi nişanında giydiği abiyeyi beni kıbamda giydi, gayet de güzel olmuştu. :) onun abiyes uzundu, belli olmadı yani hamile abiyesi olmadığı. Sizinki baya minnak, olur yani bence. :)

Dogru erken ciktigina inanirim ama 20 li haftalarda cogu anne havaya giriyo aaa ic karnim genis filan.. bi bakiolar son iki ay duba:)

Benim oglanlarda karnim yuvarlakti ve yanlarimda vardi.. inan 1 tane catlak yoktu :) 25 kilo almstm..

Bu kizda 10-15 kg aldim ama gobek one dogruydu top yutmusum gibi:) catlak oldu vs.. kiloyla orantilida degil bu catlama onuda anladim yani..
catlama genetik derler ama bilemiyorum ne kadar dogru
benim oglanda da kizda da ilk aydan gobegim cimti , gorrn her an doguracagimi saniyodu , ben seviyorum koca gobekli hamile olmayi :)

catlama genetik derler ama bilemiyorum ne kadar dogru
benim oglanda da kizda da ilk aydan gobegim cimti , gorrn her an doguracagimi saniyodu , ben seviyorum koca gobekli hamile olmayi :)
Bende seviyorum cnm.. sevmistim yani.. ole abarti catlak olmadi sukur genede ama ilk iki gebeligim birbirine her yonden cok benzerken son gebeligim o kadar farkliydi :)

Ben 6 aylıkken hala kotlarımı giyiyordum. Zayıfsanız muhtemelen sizin de karnınız çıkmaz.

Kızlar merhaba 23 haftalık hamileyim cok zayıf hamile kaldım 52 ile şuan 58 im iç karnım sanırım daha büyük bu yüzden pek fazla karnımda cıkmadı 1 ay sonra görümcemin düğünü var kına gecesi bayanlar arasında ve ben şık birşeyler almak şıkır şıkır olmak istiyorum eşim hamileyken nasıl giyeceksin normal birseyler al abiye alma dedi ama ben heveslendim bir kere belki fikir vermek isteyen vardır ne tarz birsey tercih etmeliyim (aslında ben paletli uzun bel kısımları dekolteli bi elbise begendim doğumdan sonrada daraltırım dedim ama abes kacar mı sizce)
Ah ah be 30 haftaya kadar hiç kilo almadım nerdeyse sonra Bi patladı göbek 20 kilo aldım ama çok zayiftim 40 ile başlayıp 60 bitirdim gebeligimi
sık elbiseler varaslında geceler için göğüs altından tulle inen elbiseler tercih edebilirsin hem tatlı durur hamileliginde belli olsun çok şeker

Back
X