- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Öncelikle tebrik ederim. Sağlıkla bebisinize kavuşun diliyorum.Merhaba hanımlar
Boyum 1.59 kilom 62.5 en son adet tarihin 3 temmuz başlangıç buna gore 5 haftalık hamileyim. Su an 6 kilo fazlam var ve ben bildiğiniz balık etliyim. Şu durumda diyet yapsam olur mu. Henüz bulantım yok sonradan olur mu bilmiyorum. Ve şöyle bir durum var kizima hamile kaldigimda 51 kiloydum 62.6 ile doğuma girmiştim yani şimdiki kilomda. Onda 4 ay aşırı bulantım olmuştu. Sonuç 62 kilo ile doğuma girip 57 kilo ile eve donmustum. Simdi löp löp etliyim. 9 ay sonra 70 -75 kilo olacagim en az bu boyla. Diyet yapsam simdiden en azindan ilk 3 ay cok mu zararli olur. Ne yapmak lazim.
aserince oyle kilo kilo asermiyosunuzki tadina baksaniz yetiyo benim canim elma gibi kutur kutur yiyecegim sekilde kuru sogan cekmisti birde can eriği 1 2 tane yeseniz yetiyo zatenBende merak ettim bu konuyu simdi henuz hamile degilim dün suratsiz tek çizgiyi gördüm idrar testinde ..
Doktor bana herseyi yasakladi da simdiden hamileyken kesin canim,kokorec,durum,lahmacun,cig kofte,durum,tatli,aci biber turşusu falan ceker. Çünkü yamyam im acaba napcamof olsada yesek yesil mercimege talimdim yine bugun
Aserirseniz napcaksiniz peki.? Ben hergun aseriyorum henuz hiçbişe yok hayat cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?