- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.034
- 598
- 35
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
miden bulaninca kusarsan zayıflarsin 
7 kilo gider.. sonra alirsin doğuma kadar

7 kilo gider.. sonra alirsin doğuma kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah dediğiniz gibi yapabilirim. En 70 ile bititsem mükemmel olur onu da emzirince veririm. Çünkü kizimda kirkim çıkmadan tüm kiloları vermistimMerhaba. Zayıflama diyeti yapmamalısınız fakat sağlıklı beslenerek ilk 3 ay kilo almayıp sonra ayda 1-1.5 kg alarak devam edebilirsiniz. Hamile kaldığınız kilo normal fakat kilolu sınırına yakın. Hamileliğinizi maksimum 10-11 kg alarak tamamlanır gerekir. Şu an zayıflama diyeti yapmamalısınız.
HEnuz doktora gitmedim. Haftaya randevu alacağım.Doktounuz size bir sey soylemedi mi? Bana soylemisti,ilk kontrolde kilo bu,doguma en fazla bu kiloyla girmelisin demisti. Ben de kiloluyken hamile kaldim 63 kiloydum,doktorumun 73e kadar izni vardi ben de tam 73le doguma girdim. Dogum sonrasi tartilmadim sanirim hatirlamiyorum ama 40.gun kontrole gittigimde 61kiloydum. Sadece proteinle beslendim, zeytinyagi ve tereyagi kullandim, hamur isi,beyaz un,seker ve tuz hic kullanmadim ki zaten ben normalde de kullanmam bunlari. Tatli asla sevmem,hoslanmam. Bir tek caya seker koyardim onu da biraktim zaten. Bence kadin dogum doktoru eger duzgun ve yeterli bir doktorsa zaten sizi yonlendiriyor. Baktiniz adamin sesi cikmiyor kesinlikle doktorunuzu degistirin. Hamilelikte ayrica diyetisyene,endokrin bolumlerine gitmeye gerek yoktur,bu ihtiyaci kadin dogumcu karsilamalidir
Bulana şimdiye başlamaz mimiden bulaninca kusarsan zayıflarsin
7 kilo gider.. sonra alirsin doğuma kadar![]()
Yok canım. 32. Haftamdayım ben henüz :-(Siz doğum yaptınız mi
Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsinYok canım. 32. Haftamdayım ben henüz :-(
çok yenisin ilerde başlar.Bulana şimdiye başlamaz mi
Aminn hepimizin inşaALLAHAllah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin
Gec kalmissiniz,simdiye kadar gitmeliydiniz. Bence hemen simdi arayin randevu icin.H
HEnuz doktora gitmedim. Haftaya randevu alacağım.
Diyetisyen niye olmaz ya. Hamilelere özel program yapıyorlar. İlk hamileliğimde gitmiştim, uysam faydasını görürdüm ama uymamak daha cazip geldi. =)) Kilo vermeye yönelik değil, yeterli beslenmeye yönelik program hazırlıyorlar.Herkes söylemiş diyetisyen olmaz şimdi. Sadece kontrollü yemeniz lazım. Bol bol su. Abur cubur şekerli şeyler vs tuketmeyin zaten zararlı. Koca kaseyi kuruyemişler doldurmayın mesela. Azar azar. Öyle mkdeniz kazinirsa su için. Aman ben hamileyim iki kişilik yiyeyim tatlıları gomeyim çok sağlıksız zaten. Özellikle protein kalsiyum agrilikli beslenmeniz bol bol sebze tüketmeniz lazım. Meyveyi de kontrollü yiyin. Çünkü acayip kilo aldırıyor.