hamileyken cinsiyet belirtileri

meryem1205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
8
0
merhabalar. 2 kızım var Allah bağışlasın hepimizinkini. çok tatlılar. Allah herkese yaşatsın evlat sevgisini. 1 de oğlumuz olsun istiyoruz inşallah Rabbim nasip ederse. 16 haftalık hamileyim. cinsiyeti henüz belli değil. kızlarıma hamileyken bulantım çok olmuştu. birde mandalina aşermiştim. bunda bulantım hiç olmadı. bir de sürekli et kokuyor burnuma. et aşeriyorum. çok merak ediyorum cinsiyetini. birkaç haftaya belli olacak. Rabbimin izniyle inşallah öncelikle sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşallah Rabbim. bir de hakkımızda hayırlıysa erkek olur inşallah diye içimden geçiriyorum. sizin hamileliklerinizde belirtiler nasıldı arkadaşlar.

benim bir oğlum var 1 yaşına girecek sürekli tatlı isterdi canım .. kız çocuğu olanlarda tam tersi ekşi şeyler istiyorlarmış.

aklıma şu söz geldi Ye ekşiyi doğur Ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı :KK1: :KK1: galiba bu söz boşa söylenmemiş :nazar:

benımde 3 kızım var 4 uncuye hamıleyım 25 haftalıgız bır prens beklıyorum allahın ıznıyle ben kızlarımda tatlıya her daım aserdım ve bulantım hıc olmamıstı ılk hamılelıgım harıc bunda ıse herseyden tıksınme uyku ve acıya eksıye asırı derecede ıstek ılk zamanlar tatlıdan cok tıksındım sımdı ıse tatlıyı normalınden fazla yıyorum bılemıyorum bence herkezın o ankı vucudunun verdıgı tepkıyle alaklaı kızda sudur erkekde sudur dıyemıcem rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...hersey gonlunce olsun senınde

benımde 3 kızım var 4 uncuye hamıleyım 25 haftalıgız bır prens beklıyorum allahın ıznıyle ben kızlarımda tatlıya her daım aserdım ve bulantım hıc olmamıstı ılk hamılelıgım harıc bunda ıse herseyden tıksınme uyku ve acıya eksıye asırı derecede ıstek ılk zamanlar tatlıdan cok tıksındım sımdı ıse tatlıyı normalınden fazla yıyorum bılemıyorum bence herkezın o ankı vucudunun verdıgı tepkıyle alaklaı kızda sudur erkekde sudur dıyemıcem rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...hersey gonlunce olsun senınde

sağol canım iyi dileklerin için. senin adınada çok sevindim. 3 kızdan sonra erkeği bulmuşsunuz. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza alabilmeyi nasip etsin inşallah. Allah nazarlardan korusun.

benim bir oğlum var 1 yaşına girecek sürekli tatlı isterdi canım .. kız çocuğu olanlarda tam tersi ekşi şeyler istiyorlarmış.

aklıma şu söz geldi Ye ekşiyi doğur Ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı :KK1: :KK1: galiba bu söz boşa söylenmemiş :nazar:

evet canım biraz öyle galiba. :KK9:

öncelikle Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin benimde 3 kızım var 3. gebeliğim çok değişikti oda kız oldu canım hiç kafanı takma inşallah rabbim gönlündekini nasip eder.

öncelikle Allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin benimde 3 kızım var 3. gebeliğim çok değişikti oda kız oldu canım hiç kafanı takma inşallah rabbim gönlündekini nasip eder.

amin canım sağol. inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini verir. öncelikle hayırlı ve sağlıklı olması önemli tabiki.

slm kızlar hemizin allah gönlüne göre versin benimde kızımda hep tatlı yiyordum akşam tatlı yemeden yatamıyordum ve hep kasıklarım ağrıyordu
şimdi 10 haftalık hamileyim belim ağrıyor idrarım açık sarı ve devamlı uyuyasım geliyor. ve ekşi ekşi ayran yapıp deli gibi içiyorum salata yaptım mı bir limonu da ben yiyorum
ne şimdi erkek mi? inşallahhhhhhh

ya hu ben artık ben de böyle şeylerden cinsiyet tahmin etmek istiyorum ama günün bir saati tatlı tatlı diye nutella kavanozuna saldırırken bakıyorum akşam tatlıdan midem bulanıyor ve limon tuz vs yiyorum,sonracıma bulantım yok ama idrar koyu sarı,sonracıma göğüslerim dolgun ama afedersiniz tüylenme de çok var,ben napayım şimdi,bir erkek bir kız mı yoksa :KK9:

slm arkadaslar. ben idrarin acik sariligi erkek koyu sariysa kiz gibi seylere pek inanmiyorum. kisinin su icmesi ile alakali bu. cok su icersen acik saridir idrar zaten az icersende kogudur. bunun cinsiyetle pek alakasi yok derim.

merhaba,

15+4 bugün doktor kontrolünden geldik ve cinsiyetimizi öğrendik.Ben hamille olduğumu öğrendiğimden beri hissetmiştim aslında erkek olacağını ve bugün kesinleşti.Mide bulantım hiç olmadı,yorgunluk ve aşırı uyku dışında her şey yolunda.Benim canımda genellikle tatlı istiyordu ama turşu da çok fazla yedim.salatalık bundan önce soyup da yemiş birisi değildim günde 5-6 tane yemeye başladım. Aş erme hiç olmadı henüz.iştahım ilk 2 ay çok açılmıştı ama şimdi normale döndü.Burundan nefes almakta zorlanıyorum daha önce böyle değildi ve tek taraflı 1-2 damla burun kanamam oluyor .Çin takvimi tuttu bu arada ama yüzük testi tutmadı :KK70: ama bence en önemlisi anne ne hissediyorsa genellikle yanılmıyor. haa unutmadan yüzümde renk olarak açılma oldu yani parlamaya başladı umarım cinsiyeti önceden tahmin etmenizde bunlar yardımcı olur..

aynen kızımdaki belirtilerin hepsinin tersi oldu ama bir kızım daha oluyor :) nasip allah bize bi kız daha nasip etmiş demekki..ikiside kız ama ilkimde deli gibi limon yedim bunda limonu görmedim bile çiğköfte ayva ve portakal acayip yedim çok az kilo aldım ilkimde ilk 3 ayda 6 kilo almıştım bunda 4 ayda 3 kilo ilkimdeki 3 aylık ultrasonda top gibi bi görüntü vardı bunda ultrasonda eli kolu ayakları heryeriyle belli bir görüntüydü bütün etrafımdakiler erkek deyip duruyodu 16.haftada %95 kız dedi doktorum bakalım hayırlısı....bu arada rustakvimi tuttu :) :KK4:

İlk bebeğim kızdı tek idrar da doğru cok koyuydu cok su ictigime ramen ama bu bebisimde acik sari asiri da su icmiorum🙇 acaba erkek mi

X