Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk aşerme zamanlarında o kadar tiksinmiştimki sanırım bir daha içmem diyordum ama miğde bulantılarım geçtikten sonra çok canım çekti içtimde yani günde bir tane falan dayanamdığımda içiyorum napimm.. çok kızııyorum kendimi ama yapıyorum...
KsMt bişey sorsam, aslında konu ile alakalı değil ama, baby-gaga da yaptığım cetvel neden burda çıkmıyor, senin çıkmış acaba yanlış kod mu yapıştırıyorum çizelgeme, yardımcı olabilir misin
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum lütfen banada yazın evleneli 2 ay sonra tam 1 sene olucak eşim istemediği için korunduk malesef.Eşimle karar aldık 2 ay sonra korunmayı bırakıcaz ama ben çok stres yapıyorum sizce korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalır mıyım acaba :sm_confused:
ebrumcuk bilmiyoprum faydası olur mu ama süt içmeyi ya da yoğurt yemeyi denesen canın sigara isteyince, çünkü süt ve yoğurt bende sigara içme isteğini nerdeyse yok ediyor, sevmediğim için mi nedir
aslında ben şanslıyım galiba, hamile kaldığım günlerde bi de grip oldum, ikisi üstüste gelince sigaradan tiksindim, şimdi kokusuna bile tahammülüm yok, oysa 1 paket içerdim eskiden
bende pişman oluyorum ama dayanamıyorum gözümün önünden gitmiyor bir türlü bir şey değil sigara içmemek içinde yemek yiyorum 100 kiloyla doğum yaparım bu gidişle
KIZLAR BENDE SİZ GİBİYDİM HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYODU GÜNDÜZLERİ AMA AKLIMA HEP BEBEĞİMİN BENİM KARNIMDA O DUMANDAN BOĞULDUĞUNU DÜŞÜNDÜM HER SİGARA AKLIMA GELDİĞİNDE BÖYLELİKLE HİÇ İÇMEDİM ONU DAHA MİNNACIKKEN BU KADAR ZEHİRLEMEYE HAKKIMIZ YOK DEĞİLMİ ZATEN DÜNYAYA GELMEĞİ O İSTEMEDİ BİZ İSTEDİK. BU SAYEDE ÖĞRENDİĞİM İLK GÜNDEN BERİ İÇMEDİM.KENDİMİ SUÇLU HİSSETMEKTENSE ÖLMEM YA DEDİM VE ÖLMEDİM jeyyar AMA İLK 4 AY SÜREKLİ RÜYALARIMDA SİGARA İÇİYORDUM kafamçokkarıştı
bende 5 aylık hamileyim inanılmaz sigara içmek istiyorum ama bebeğimi zehirlemeye hakkım olmadığını düşünüp nefsime hakim olmaya çalışıyorum ne bileyim canım sigara isteyince başka şeylerle oyalanıyorum,ağzımı boş tutmuyorum sürekli bişiler yiyorum içince vicdan azabı çekiceğimi biliyorum o yüzden içmiyorum ve içmicemde...