- Konu Sahibi kelebek1605
Tüp bebekte 2. Denememiz yine pozitif çıktı yalnız 18. Hafta 5 günlükken gittiğimiz kontrolde doktorumuz hidrosefali teşhisi koydu. Bebeğin beyin dokusu bir lobunda gelişemediği için de tahliye yapılması gerektiğini söyledi. Bu durum neden oldu? Bu durumu yaşayanlar kendilerine ne teşhis tahmin ettiler...
Benim gebeliğimde ters giden konular:
1. 2'ye katlanması gereken değerler 4. Seferki testte katlanmadı ( ki ikiz gebelik olduğu anlaşıldı sonra birisinin kalbi durdu)
2. 4. Seferki teste gittiğim gün koyu renkli bir kan damlası gelmişti
3. Safrakesemde taş olduğu için transferin 3. Günü iltahaplanma olduğu anlaşıldı. Hastanede 6 gün aç susuz geçirdim ve serum ve bebeğe olursa diye uygun antibiyotik olduğu söylenen bir tedavi gördüm.
4.Gebeliğin 3 ayında devamlı dinlenmek durumunda kaldım hafif kanamalarım oldu
5. Yazlığa gittik. Kbabamın sokak kedileri vardı. Devamlı bizimlelerdi balkonlarda. Bir tanesinin popuşunda kurt gördüm.
6. Ondan mı bilemedim makatta kaşıntı vardı
7. İnternette kediden bulaşan TOKSPLAZMA'nın HİDROSEFALİYE sebep olduğunu okudum, (gebelik durumunda bebekte.)
Neden oldu bu?
Kafamda bir dolu soru??
Benim gebeliğimde ters giden konular:
1. 2'ye katlanması gereken değerler 4. Seferki testte katlanmadı ( ki ikiz gebelik olduğu anlaşıldı sonra birisinin kalbi durdu)
2. 4. Seferki teste gittiğim gün koyu renkli bir kan damlası gelmişti
3. Safrakesemde taş olduğu için transferin 3. Günü iltahaplanma olduğu anlaşıldı. Hastanede 6 gün aç susuz geçirdim ve serum ve bebeğe olursa diye uygun antibiyotik olduğu söylenen bir tedavi gördüm.
4.Gebeliğin 3 ayında devamlı dinlenmek durumunda kaldım hafif kanamalarım oldu
5. Yazlığa gittik. Kbabamın sokak kedileri vardı. Devamlı bizimlelerdi balkonlarda. Bir tanesinin popuşunda kurt gördüm.
6. Ondan mı bilemedim makatta kaşıntı vardı
7. İnternette kediden bulaşan TOKSPLAZMA'nın HİDROSEFALİYE sebep olduğunu okudum, (gebelik durumunda bebekte.)
Neden oldu bu?
Kafamda bir dolu soru??