Hamileyken antidepresan kullananlar

Oziyy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
2
0
32
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve paxera 20 mg kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğimde bebeğim 6 haftalıkmış o günden beri kullanmıyorum ilacı ama gerekse hormonlar gerekse ilacı bırakmamın etkisiyle fazlasıyla gergin ve mutsuzum ve kaygılarımda tekrar başlıyor hamilelikte bu ilacı kullanan oldumu bebekte herhangi bir zarara neden oluyormu acil yardım lütfen

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve paxera 20 mg kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğimde bebeğim 6 haftalıkmış o günden beri kullanmıyorum ilacı ama gerekse hormonlar gerekse ilacı bırakmamın etkisiyle fazlasıyla gergin ve mutsuzum ve kaygılarımda tekrar başlıyor hamilelikte bu ilacı kullanan oldumu bebekte herhangi bir zarara neden oluyormu acil yardım lütfen
Bu ilaci kullanmamak mi gerek burada kullanan arkadaşlar var Redresss ve ccds bebekleri gayet sağlıklı

Doktorunuza sorun tabi ki. Burada biri çıkıp kullanın dese kullanacak mısınız? Uzman görüşü alın mutlaka

Ben uzun zamandır ağır antidepresan kullanıyorum.
En son hamilelik şüphem var dedim dokturuma.
Uyku için ilaç alıyorum ben.
Hamilelikte her ilaç tehlikelidir net belli olunca mutlaka gel organik olan ilaçlar var SSK karsilamiyor biraz maliyetli ama onlarla devam edelim demişti.

X