Herkese merhabalar 8 aylık hamileyim dogumuma uc veya dort haftam var.Ilk bebeğim.Esimle 2014den beri sevgili ve 2 yildirda evliyiz.Su zamana kadar buyuk bir aşk ve sevgiyle bagliydik bir sorunumuz olmadi her zaman ilgili ve sevecendi.Ben de sevgiyi onunla ogrendim gercekten cok sevdim.Esım meslegi geregi 25 gun once göreve gitti bende hamile oldugum icin ailemin yanina gittim.Evden ayrilirken tartışarak kötü ayrıldık.Bir ay boyunca eşim gorevde ve bende ailemim evindeydim.Esim bu bir ay içinde ben evde yokken arkadaş uygulamaları indirmiş ve oradan birini bulup onunda gorevdeyken görüşmüş.Bende tum bunlari eve geldikten birkac gun sonra telefonunu karistirken buldum.Engellenen numaralara baktim ve bir numara dikkatimi cekti bende onu numarayi aradim ve kadin bana eşimle arkadaslik uygulamasindan tanistigini kesinlikle evli oldugunu bilmedigini daha önce gorusmediklerini bir yerde oturup görüştüklerini cinsel birliktelik olmadigini ama el ele degmis sarildiklarini soyledi kadina evli degilim tayinim cikacak doguya istersen evleniriz gibi seyler soylemis kadinda bana bunlari anlatti istersen yuzlesirim dedi.bunlari tabiki buyuk bi hayal kirikligi ile dinledim dizlerim titredi esim ben kadinla konusurken uyuyordu hemen uyandirdim ve uzerine saldirdim gozum döndü her aldatan erkek gibi hata yaptigini evden kotu gittigim icin yalniz kaldigi icin daraldigini sadece bir kere gorusup cok pisman olup engelledigini söylüyor.Ben simdi bu durumda ne yapacagimi bilmiyorum.Ailem allah razi olsun arkamda dururlar bu durumda fakat yaşlı insanlar cok üzülür kendilerini yipratirlar bana cok emek verdiler.En onemlisi ise bebegimin gelmesine cok az bi zaman kaldi (ailemle ayri sehirlerde yasiyoruz)bosanmak tabiki aklimda ama neyi nasil yapacagimi bilmiyorum kalbim zaten paramparça durumda bebegimi dusunmeden edemiyorum kimseyle konuşamıyorum zaten boyle bisey nasil anlatilir bilmiyorum ağlıyorum bir taraftan bebegi düşünüyorum az kaldi gelmek uzere o yuzden bir yere kipirdayamiyorum esimin yuzune dahi bakamıyorum olanlari sindiremiyorum anne babama bir sey anlatamiyorum onlari da üzmek istemiyorum hayatlari boyunca benkm icin hep cabaladilar boyle biseyle karsilarina cikmak istemiyorum affedilecek bir sey olmadigini bende biliyorum ama neyi nasil yapacagimi bilmiyorum her seyi düşünüyorum keske bunlarin hepsi bi ruya olsa da uyansam allaha yalvariyorum bunun icin
Her şeyi geçtim hamileyken aldatmak nedir Allah aşkına ya. Hiç mi vicdanınız yok. Yazık değil mi o anneye masum bebeğe. Düzgünce söyleyin defolup gidin ne yaparsanız yapın
Gecen gunde acmadiniz mi bu basligi? Ben yanlis mi hatirliyorum? Yasadiklariniz cok zor ama net, keskin bir tepki vermelisiniz, mesela bosanmak, ama yapabilecek misiniz?
Diğer konunuzda sormuştum boşanacak mısınız diye emin değildiniz. Bence şu an bebeğinize ve doğuma odaklanın , eşinizi mümkün olduğu kadar görmezden gelin doğum sonrası kendinize bir yol çizin. Ayrıca hamileyken aldatmak bana göre aldatmanın da ötesinde bir suç. Karşınızdaki insan sizin en hassas olduğunuz dönemde yapıyor bunu. Karar verirken bu gerçeği de göz önüne alın.
Merhaba kesinlikle ayrılın benim de okul döneminde görüştüğüm biri vardı , sonra ben görüşmek istemedim bitti . Kendisi sürekli yazmaya ve görüşmek için yalvarmaya devam etti hatta deprem dönemi sürekli ailem için beraber ev bakalım diyordu . Ben onun evli ve çocuklu olduğunu öğrendim bana buluşalım diye yalvardığı zamanlarda karisi 8 aylık hamileymiş . Numarasını engellemiştim ikinci bir numaradan yazdı bir kaç gün önce . Ben artık evlendim rahatsız etme çoktan taşındım dedim ki öyle bisey hiç yok . Eminim sizin eşiniz de bir kişiyle buluşmamıştır . Bu erkeklere noluyor anlamıyorum bence artık hiçbiri tek eşli değil
Her bosluga dustugunde aldatacak mi bu adam seni?
Konusmakla kalmamis gorusmus bide
Anneni babani bahane etme lutfen
Lohusalikta bu olay daha cok travma olacak sende ve berbat gececek
Ailenin evine dön
O pisligi de doguma falan cagirma
Cocugunu bile gozu gormemis biri o
sen o gorevdeyken bosluga dusup biriyle gorussen simdi belki nefes almiyor olurdun
Aklina basina al
Esimle 2014den beri sevgili ve 2 yildirda evliyiz.Su zamana kadar buyuk bir aşk ve sevgiyle bagliydik bir sorunumuz olmadi her zaman ilgili ve sevecendi.
Buna emin misiniz cidden?
Gercekten hicbir sorun olmasaydi adam ilk firsatta tanisma uygulamalarina kosmazdi. Helal olsun hakimmis baya uygulamalara, 2014ten beri birlikteymissiniz. O zamanlar bu kadar populer degildi bu uygulamalar, ne ara ogrenmis?
Bana siz pek bosanmak istemiyormussunuz gibi geldi. Iciniz alacak mi bu durumu? En azindan cocugunuz dogana kadar bekleyin dusunun isterseniz ona gore hareket edin.
Ama bu adama bir daha guvenemiyeceksiniz ve bir kere yapan bir daha yapar haberiniz olsun. Adamin ilk vukuati olmama ihtimali de yuksek.