Bende topikte bu konulara bakiyorum. Bizzat okudum kadın hamileyken ilk ay nor.al adet gormuş suphrlenmemis diğer ay öğrenmiş 8 haftalk hamile bende kendimden suphelnyrmda bakalmGebelikten şüphelendiğim için normal adet günümde erken gebelik testi yaptım ve pozitiif çıktı sonrasında hastaneye gidip kan testide verdim beta hcg 85 çıktı hamilesiniz dendi bugün adet günümden 1 hafta geçti 5+3 haftalık hamileyim ama adet gibi kanamam var kahverengi leke gibi başlayıp normal adete döndü bugün muayeneye gidicem ama korkuyorum benim gibi bu durumu yaşayan varmıı cevaplarsanız sevinirim
Bilmiyorum ama çok korkuyorum çevrem stres yapma diyor ama elimdede değil yaKimyasala mı döndü acaba
Evet bende okudum böyle olanlarda varmış inşallah bizde öyleyizdirBende topikte bu konulara bakiyorum. Bizzat okudum kadın hamileyken ilk ay nor.al adet gormuş suphrlenmemis diğer ay öğrenmiş 8 haftalk hamile bende kendimden suphelnyrmda bakalm
kan verdiniz mi bir dahaBilmiyorum ama çok korkuyorum çevrem stres yapma diyor ama elimdede değil ya
Bugun doktora gidin önce. Buraya da yazın dua edeceğim sizin içinBilmiyorum ama çok korkuyorum çevrem stres yapma diyor ama elimdede değil ya
Bugüm 4.30 da randevum var o zaman isterler büyük ihtimal bu 2. Gidişim olucak zaten gebelik varmı diye vermiştim sadecekan verdiniz mi bir daha
Gidicem bugün ama çok korkuyorum ya ilk başta normal lekelenme sandım ama bildiğiniz normal adet kanamasına döndü ama sadece afedersiniz wc de çok geliyor ped taktım o dolmadı bileAcilen kontrole gidin bazı hamileliklerde kanama oluyor ancak doktor söyleyebilir
İnşallah cnm ben kimyasal yasamstm kizm olmadan önce değerin düşük ckiyr 9 du düşün sennki yüksek yani belkide artmstrEvet bende okudum böyle olanlarda varmış inşallah bizde öyleyizdir
Gidicem bugün yazarım tabi amin inşallah benimledir yaBugun doktora gidin önce. Buraya da yazın dua edeceğim sizin için
İnşAllah bebeğiniz sizinle kalır
Sizde ne zaman başlamıştı kanamaİnşallah cnm ben kimyasal yasamstm kizm olmadan önce değerin düşük ckiyr 9 du düşün sennki yüksek yani belkide artmstr
5 haftayı geçtiysen zaten büyük ihtimal kese de görünür. İçini ferah tut kurma kafandaBugüm 4.30 da randevum var o zaman isterler büyük ihtimal bu 2. Gidişim olucak zaten gebelik varmı diye vermiştim sadece
Ben hamileyken adet gördüm. 4+5teyken keseyi yeni görmüştük ve aynı gün akşamı normal adet kanaması ve ağrısı başladı. Hemen acile gittim bebek yerinde duruyordu. Ama adet gördüğümü söyledi doktorlar. 3 ampul Progestan iğne yaptılar ve progestan fitil başlandı. Kanama kontrol altına alındı. Sürekli progestan kullanmaya devam ettim. Lekelenmelerim devam ediyordu. Ne yazikki 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Doktorum az rastlanan bir durum olsa da hamileyken adet görenlerin olduğunu söylemişti. İnşallah kısa sürede bu durum hallolur ve bebeğinle sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsinGebelikten şüphelendiğim için normal adet günümde erken gebelik testi yaptım ve pozitiif çıktı sonrasında hastaneye gidip kan testide verdim beta hcg 85 çıktı hamilesiniz dendi bugün adet günümden 1 hafta geçti 5+3 haftalık hamileyim ama adet gibi kanamam var kahverengi leke gibi başlayıp normal adete döndü bugün muayeneye gidicem ama korkuyorum benim gibi bu durumu yaşayan varmıı cevaplarsanız sevinirim
Çok üzüldüm sizin adınıza inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı gebeliğiniz olurBen hamileyken adet gördüm. 4+5teyken keseyi yeni görmüştük ve aynı gün akşamı normal adet kanaması ve ağrısı başladı. Hemen acile gittim bebek yerinde duruyordu. Ama adet gördüğümü söyledi doktorlar. 3 ampul Progestan iğne yaptılar ve progestan fitil başlandı. Kanama kontrol altına alındı. Sürekli progestan kullanmaya devam ettim. Lekelenmelerim devam ediyordu. Ne yazikki 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Doktorum az rastlanan bir durum olsa da hamileyken adet görenlerin olduğunu söylemişti. İnşallah kısa sürede bu durum hallolur ve bebeğinle sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin
Yani doktorunuz söyler en doğrusunu, burda yerleşme kanamasını nokta gibi lekeyle yaşayan da var iki gün adet olur gibi ama parçasız olanda var. İnşallah bebeğiniz sizinledirGebelikten şüphelendiğim için normal adet günümde erken gebelik testi yaptım ve pozitiif çıktı sonrasında hastaneye gidip kan testide verdim beta hcg 85 çıktı hamilesiniz dendi bugün adet günümden 1 hafta geçti 5+3 haftalık hamileyim ama adet gibi kanamam var kahverengi leke gibi başlayıp normal adete döndü bugün muayeneye gidicem ama korkuyorum benim gibi bu durumu yaşayan varmıı cevaplarsanız sevinirim
Şimdi geldim hastaneden kese oluşmamış büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi kan verdim sonuçlarını takip etcekmiş 2 günde bir kan vercekmişim aşırı moralim bozuk boşluğa düştüm sankiYani doktorunuz söyler en doğrusunu, burda yerleşme kanamasını nokta gibi lekeyle yaşayan da var iki gün adet olur gibi ama parçasız olanda var. İnşallah bebeğiniz sizinledir
Üzülmeyin lütfen kimyasal yaşadıktan sonra normal gebelik yaşayan çok kişi var inşallah sağlıkla kucağınıza alirsinizŞimdi geldim hastaneden kese oluşmamış büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi kan verdim sonuçlarını takip etcekmiş 2 günde bir kan vercekmişim aşırı moralim bozuk boşluğa düştüm sanki