• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken adet ağrısı çekenler?

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
Kızlar bugün farkettim ki adet zamanlarımda ağrı hissediyorum 9hftalik oldum adet ağrısı gibi çok şiddetli değil ama sol kasık bacak tarafında ağrım var yaşayan oldu mu bide sarı akintim var dr normal dedi qma tedirginim aranızda ağrı çeken varmı hamileyken adet gunlerime yakın oldu yine ağrı ilk hamileliğimde hiç ağrı yasamadigim için tedirginim

Kızlar bugün farkettim ki adet zamanlarımda ağrı hissediyorum 9hftalik oldum adet ağrısı gibi çok şiddetli değil ama sol kasık bacak tarafında ağrım var yaşayan oldu mu bide sarı akintim var dr normal dedi qma tedirginim aranızda ağrı çeken varmı hamileyken adet gunlerime yakın oldu yine ağrı ilk hamileliğimde hiç ağrı yasamadigim için tedirginim
Vucut tam alismadigi icin oluyor cok dogal .Yakinda bel ağrılarına birakir yerini.

Bnmde öyle kasık batmam ve ağrım çok var sarı Beyaz akıntı bnm daha cok yeni 4+4 belki ondandır diyorum ama korkmuyorda değilim

Ben de adet ağrısı ve bacak çekilmesi yaşıyorum bilhassa akşamları ama benim de göğüsteki belirtilerim kayboldu kalbinin durduğundan şüpheleniyorum. Sarı sümüksü akıntım var doktor bana da sorun değil demişti canım

Normal canım merak etme. Benimki 3.ay dolana kadar falan devam etmişti. Doktora da gittim korkudan kaç defa telaşla. Ama normalmis. Sonra geçiyor ilerledikçe

Bugün mesela hiç ağrım yoktu bazı gün çok aheom oluyo daha tam üç ay dolmadi belki ondandır bulantıları ne zaman hecexek bilmiyom hicbisi tat vermiyor bulanti mahvetti

Back