"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Al benden de o kadar canım ya ben de bıktım artık. Ya asıl zoruma giden hani uğraşıyorum da olmuyo değil. Ya ilişki olmuyo ya doğru düzgün o çok zoruma gidiyo. O düşünmüyo onemsemiyosa ben de uğraşmam artık napim yani dimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı durumdayım ben de canım geçen ay doktor şu günler olacak dedi bizim ki kafasına göre takıldı ..... vallahi ben de her ay kavga etmekten yoruldum .... onuruna bıraktım ben kafama taktigim sürece daha da zorlanıyor her şey ..... Rabbim yardımcımız olsun

Ya bak ben eşimi anlamaya çalışıyorum tamam olabilir erkekler bu işi istediği zaman yapacak zora gelmez falan filan. Ama olmuyo işte dimi yani. Iliski olmadan hamile kalınır mi o bi tek Meryem anaya has bişey sanırım kimsede duymadım yani. Allahım niye bizi erkeklere muhtaç bıraktın ki ya :))

😀😀 aynen canım ya ben de tatile gidiyorum pazar günü yola çıkacağız inşallah tatilimiz guzel geçer tam yumurtlama haftam .... Rabbim yardımcımız olsun

Benim de geçen hafta yumurtlama haftamdi tatildeydik ama bişey olmadı. Hadi insallah seninki yolunda gider ve bebişin gelir canım bol şans diliyorum :)

Keşke ben de başarabilsem rahat olmayı her ay başı bende başlıyor hayaller yine

Kizlar reglime 3gun var ama maalesef umudumu yitirdim cunku kasiklarimda surekli agri ve sanci vardi dun artik dayanamayip acile gittik ben hep hamilelik belirtisi olarak dusunurdum ama doktorun yaptigi tahlillerde negatif cikti dahada beklemenin bi anlami yok sanirim olsaydim cikardi mutlaka kanda bu ayda husran simdi regli gunumu bekliyorum umitsizce :18: :26:

Hayırlısı canm. Kismet iste napalm. Kac aydir istiyorsun ??

Sağ tarafim tikaliymis kizlar. Bana beklemek istemiyosan tüp yaptr dedi ((( cok kotym aglamktn mahvettm kendimi ; (((

Hadi yaaa...tek taraflı da hamile kalınıyo ama dimi şartmiymis tüp olmasi

Sağ tarafim tikaliymis kizlar. Bana beklemek istemiyosan tüp yaptr dedi ((( cok kotym aglamktn mahvettm kendimi ; (((

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir çaresi bulunur. Canını sıkma, evet zor ama artık tüp bebek tedavisi çok yaygın bir şekilde kullanılıyor. İnşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip oluruz hepimiz.
Bu arada buradan arkadaşlara sormak istiyorum inşallah cevap veren biri çıkar Adetime daha en az 5 gün var. Yine de hamilelik belirtileri görülür mü?

Hadi yaaa...tek taraflı da hamile kalınıyo ama dimi şartmiymis tüp olmasi

Şart değil tabi ama beklemek gerk dio iste. Her ay açık taraftn olacağı belli degl ki. Takip altinda işte. Yipraniyorsan dedi zaten. Benm de 5 yıl oldu evleneli. Yaptrcm galiba

Insalh canm insalh. Gorulebilecegini söylüyorlar ama hep boşa çıkıyor. Adeti beklemek en iyisi kuzm

Hey allahim yaa bu erkeklerin hepsimi boyleler :)) gecenlerde de ayni problem bizde vardi ve savunmasi ben bilemem ki senin beni bilgilendirmen gerekiyor'du... Dahada delirdim ne yani onudami ben solucem diye :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlim bak bu incirle sogan kuru gercekten ise yariyormus bunun icin 2 kez tupbebek deneyen ama dinlenme evresinde bu kirleri uygulayan biri (yasida 37) ikinci ayda hamile kalmis bence siz i.saracoglu'yla bir gorusun derim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana şaka gelecek belki ama aynı muhabbeti önceki gün gece 4 te biz de yaşadık:)) senin adetin in bittiğini nerden bileyim hangi gün ne olacak nerden bileyim falan dedi. Bildiğin sinir krizine girdim

Tatlim bak bu incirle sogan kuru gercekten ise yariyormus bunun icin 2 kez tupbebek deneyen ama dinlenme evresinde bu kirleri uygulayan biri (yasida 37) ikinci ayda hamile kalmis bence siz i.saracoglu'yla bir gorusun derim...

ldi

Evt ama benim tüpümün biri kapaliymus. Yapsammi yine de bilmiyorm. Okullar da açılıyor tüp için de vakit olmicak. Karıştım gene ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…