Canım doğru düşünüyorsun bence de tatil sonrasında kullan evet isabetli bir düşünce. Genelde iyi çıkıyor.. Aslında kötü diye birşey yok, yapışıklık olursa vb. çözümünü arıyoruz işte..Bende de çikolata kisti var 4.7.cm aldırmayı düşünüyorum ama o da bebek çalışmalarımızı durduracak... Önce bebek diyorum bir tutsun da kistle de hamile kalınıyor sonuç olarak. Ama işte hamile kalmayı zorlaştırdığını ve bazıları da düşüğe sebep olduğunu söylüyor. Aynı şekilde ben de ikilemlerdeyim...
Bakalım hayırlısı canım...Ben bu ay yumurta büyütmek ve sağlıklı oluşsun diye KLOMEN denilen hormon ilacından kullandım ama bana çok yan etkiler yaptı, bilemiyorum şu anda tüm erken hamilelik belirtilerini taşıyorum bu ay çok meraklandım. Takvim yöntemiyle yumurta günü de hesaplıyoruz ondan sonra ya Allah Bismillah
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
:1
Biz 2 senedir korunmuyoruz ve bu sırada hipotiroidim olduğunu ve bunun yumurta yapımını baskıladığını, engellediğini öğrendim ve tedavisine başladık şimdi normal değerlerdeyim ilaçla düşürdük tsh'ı. İki senedir hep bir umut işte...Aslında daha gençlken yapmalıydık, o dönem eşim de ben de hep işlerimizi halledelim, kariyerimiz falan diyip duruyorduk ve bunun bu kadar zor olabileceğini bilseydik hiç korunmazdık o kadar dikkat ettik uygun zaman diye diye...Karar verince de olmadı ..Nazlanıyor bakalım bizimkisi gelince çok sevilecek orası kesin...
Amin canım isteyene, bu işe zorluklarına rağmen gönül koyana kesinlikle yardım, sabır diliyorum. Çünkü anne baba sadece doğurmakla da olunmuyor, içinize o duygu artık bir zaman sonra nakşolunuyor ve sürekli istediğiniz anda aslında anne olmuş oluyoruz bence...Özeniyorum kardeşim ve bazen üzülüyorum.. Bu hormondan mıdır nedir arada ağlama geliyor.. Geçenlerde TORKU'nun şeker bayramı reklamı çıktı bir Ramazan Bayramı doğan bebekle ve hastaneye yetişmeleriyle ilgili... Ayyyy ben bir fenaaa oldum, nasıl özendim ben de öyle hastanelere koşturayım da bebeğime sarılayım diye... Bazen ümitsizlikler sarsa da her yolu yöntemi ve öncelikle tıbbi desteği alıp inançla ilerliyorum canım...
Bazen otobüste, parkta anneler görüyorum çoğu ilgisiz ve o çocuk tam yolun kenarında yola fırlasa kesin ezilecek anne yanındakiyle sohbete dalmış uyarıyorum gayriihtiyari, kadın alışveriş merkezine gelmiş minik bir çocukla bebek ellerini yürüyen merdivenin dişlilerine sokuyor kadın ööööyle vitrinlere bakıyor alık gibi...
Bir başka örnek burada bir başlık vardı geçende minnacık süt bebeğine daha 3 aylık,
yağı unu kavurup helva gibi mama hazırlıyorlardı yahu bu devirde unlu nişastalı mama mı kaldı, bir de ölü helvası gibi kavurup yağla pekmez katıyorlarmış... vayy sen misin söyleyen.. Sen önce anne ol da gel falan filan demeler... Yani daha bağırsak florası oluşmamış bebeğe ne kavrulmuş ne yağlı ne de gaz yapan pekmez verilmez...O bebek gazdan çatlar bile...Bu kadarcık bilinci olmayan insanlar da anne oluyorlar sonuçta önemli olan bilinçli anne olabilmek, yoksa o masum ölse ağlamakla anne olunmuyor. Kadın meme emmiyor diye anne sütünü bırakmış yağ kavurmalı un kavurmalı pekmezli 2 yaşında çocuğa dahi verilmeyecek mamayı 3 aylık daha kırkı yeni çıkmış bebeğe vermeyi düşünüyordu o kadar şaşırdım ki anlatamam....Git vakum al eczaneden kaşıkla besle, bir sürü emzirme besleme yöntemi varken çağdışı yöntemlerle bu devirde şaştım da kaldım.
Amaaan herkesin kendi çocuğu dedim sonra sana ne, dedim kendi kendime...Oysa ben işte buradan o bebek için bile endişeleniyorum annelik duygusu işte budur...Bugün de eşimin kardeşinin bir kız bebeği oldu çok sevindik eşim amca oldu
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Sevindik şakalaştık falan , sonra ben yine herkesin çocuğu oluyor da bizim niye olmuyor psikolojisine bağladım... O anda da baktım sen yazmışsın canım ve sana denk geldi böyle destan gibi içimi dökmek ... Kusura bakmayasın
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Canım sizin de en kısa zamanda ve hatta bu tatil dönüşü bebeğiniz olur inşallah, kardeşimin hanımı öyle olmuştu ve tatiller bu haberin çok sık geldiği yerler....Biz bu sene tatile gidemiyoruz eşimin işleri nedeniyle çok yoğunlaştı...Ben de bebek yapmakla meşgulüm zaten...Buralardayım yazıp duruyorum
Senin gibi tatlı bir anne adayını tanımak çok hoş arkadaşlık isteği yollasam ne dersin?:18: