- Konu Sahibi papatyasevilir
- #1.661
rahim filmi çekildiğinde özellikle korunma diyorlar canım çünkü kanallarda tıkanıklık varsa açılıyor ve hamilelik şansı artıyor.
Radyasyon alıyoruz ya o yüzden dedim canm. Dün kontrolde biraz ağrım oldu kist olmuş yine ama onu da adetle attım eminim gitti yani. Film çktirmeseydim bana yine doğm kont hapı verckti
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kızlar adet ağrılarım oluyor, gelcek kırmızılar yine😔 cumartesi günüm ama erken başlıcak sanırım. Gecen ay da 4 gün önce olmuştum. 1 gün bile şaşmayan adetim iyice bozuldu off.
stresten kuzum o. benm de iyice tuhaflaştı adetlerm oynuyrz sürekli ondann
Rahim filmi biraz agrili oluyormus. Tecrubelerini bizimle paylas tamam mi.ştir.
ben anestezili olcam canm. 1 yıl oldu diye aman dedim artk çıksın aradan. bana kızdılr video mu izledn netten mi okudn falan diye. bumuydu diceksin diyolar bakalım görcez ama anestezi istedm yinede dediğim gibi. hemen yazıcam sizeee
Hmm hayirlisi canm rahim filmini cektirince lutfen bizimle paylasirmisin? Dra gittigimde bana da hicbir problem yok fakat 1 yil hala olmamissa rahim filmi cekeriz demisti bir tikaniklik varsa zatrn acilir demisti... Merak ediyorum nasil birsey cevremde cok anlatan oldu ama insanlarimiz saolsunlar 1e 10 katmayi seviyorlariPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet aynen abaartyorlar. ben size aynen yazıcam inanaın bana :)) ben de korunmucam bu ay bakalm nolcak. Allaha emant :)))