- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.641
Moral sıfır tabiki . Okadr çok umitlenmistm ki bu defa daha çok yıkıldım. Karar veremiyrm suan napicam. Tatillerde var bu ay kontrollerde aksicak akisina mi buraksam bu ay diye. Bilmiyrm(((
Moral sıfır tabiki . Okadr çok umitlenmistm ki bu defa daha çok yıkıldım. Karar veremiyrm suan napicam. Tatillerde var bu ay kontrollerde aksicak akisina mi buraksam bu ay diye. Bilmiyrm(((
Canım bence bu ay akışına bırak. Zaten yıprandın bu durumdan dolayı. Kafan dağılsın, tatilini yap keyfine bak. Olmazsa sonraki ay kontrol film ne varsa yaptırırsın.
Sen baya stres yaptın tatiline git kafanı rahatlat biraz uzaklaş bu psikolojiden geldiğinde dewam edersin canım
Ben klomen kullanmadım bilmiyorum canım, ama sonuçta o ay yumurtan gelişsin die içiyorsun yani sonraki ay adet bitiminde başlarsan yine gelişir yumurtan dimi ama.Ah kuzm o film beni kahrediyo zatenn. Bide bugün saglk ocaginda ki doktr niye korundun 4 yıl vücut alismiyo demezmi . Pişman olmamaliyim hakli sebeplerim var ama kafam bulandi artk iyicee. Klomene ara verince bişey olmaz dimi canimm???
010712 coffeylight Benim yumurta sorunum yok ama bugün incire başladım :) dün bal tarçın çörek otuna başladım tekrardan.:)) ama gel gör ki bizim adama bi keçi boynuzu pekmezini yediremedim :) tek taraflı olmaz ki canım dimi ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben klomen kullanmadım bilmiyorum canım, ama sonuçta o ay yumurtan gelişsin die içiyorsun yani sonraki ay adet bitiminde başlarsan yine gelişir yumurtan dimi ama.
Çok bilio o doktor ya benim bi sürü tanıdığım var yıllarca yasminle korunup bıraktığı ay hamile kaldılar. Sen de haplamı korunmuştun canım? Benim eşim korundu ama olmayınca olmuyor işte 10 ay oldu yok yok yok...
010712 coffeylight Benim yumurta sorunum yok ama bugün incire başladım :) dün bal tarçın çörek otuna başladım tekrardan.:)) ama gel gör ki bizim adama bi keçi boynuzu pekmezini yediremedim :) tek taraflı olmaz ki canım derilmiştir.
Aynen canım bizim yemediğimiz içmediğimiz şey kalmasa da kocalarımız da üzerine düşeni yapmadıkça zoor işimiz. Benimde yumurtlama sorunum yok ama bende içtim incir bu ay. Yum dönemi ağrı yapmıştı. Sorunumuz olmasa da yumurtayı güçlendiriyor spermin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. İnşallah faydası olur dene bakalım
Coffeylight bilmiyorum tam olarak canım ben öyle gelişi güzel başladım. Adetim bittikten iki gün sonra başladım normalde adetin 3. günü mu 5.gunu mu ne başlanıyor sanırım. Yumurtlama dönemim bitene kadar içerim heralde
Randevu aldm kızlar haftaya persembe rahim filmi cektiricem. Sizce bu ay korunmalimiyim ??
Kızlar adet ağrılarım oluyor, gelcek kırmızılar yine😔 cumartesi günüm ama erken başlıcak sanırım. Gecen ay da 4 gün önce olmuştum. 1 gün bile şaşmayan adetim iyice bozuldu off.
Randevu aldm kızlar haftaya persembe rahim filmi cektiricem. Sizce bu ay korunmalimiyim ??
Hadi ya..ama dur bakalım kuzum belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?