"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Kızlar size birşey sorucam eğer bilgini varsa yardım ederseniz çok sevinirim ben matofin be progestan kullanıyorum bunları kullanırken hamile kalabilirmiyim acaba birde ovulasyon testi yapıyorum dün ikinci çizgi biraz koyu çıktı ama kocam sayesinde ilişki olmadı bugünde biraz koyu gibiydi yaptık ama bugün 17. Gün yani bende yumurta tembelliği var bu yüzdenmi bu kadar geç çıktı sonuç

Canım bu linkte kullananlar paylsşmış bi bak istersen, inşallah faydalı olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=540528
Ovulasyon testinde 2 çizgiyide kopkoyu görmen gerek canım. Gördüğün gün ve ertesi gün ilişki olsun. genelde koyuluğun ertesi günü yumurtlama oluyor. Geç yumurtluyorsun herhalde. Hayırlısı olsun bakalım😉

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.İki çizgiyide kokoyı görmedim daha sadece ilk yaptığım günlere göre daha koyuydu o zaman hala yumurtlamam olmadımı yani ilacım biticek hastanıcam bikaç güne nerdeyse anlamadım gitti offf

bazı aylar yumurta çatlamayabiliyor canım malesef. bir de az önce bir kadın doğum uzmanının videosunu izledim. stres yaptığımızda da yumurtlamayı engelliyormuşuz. beyinden gelen salgıları olumsuz etkileyip hem yumurta yeterince gelişemiyor hem de çatlamasını sağlayan hormon düzgün çalışmıyormuş. ben de bazı aylar yumurta akı kıvamındaki akıntıyı hiiç görmüyorum. demek ki o zamanlar yumurtlamamışım. bikaç ay ovulasyon testi de yaptım hep koyu kırmızıyı gördüm ve o dönemi değerlendirdik ama olmadı... ne kadar çabalasak o kadar geri tepiyor sanki. en iyisi düşünmemek oluruna bırakmak... yapabilirsek tabi.

O kafaya takmamayı bi başarabilsek keşke o zaman düzelir belki herşey

Ben bugün doktora gittim kistim 2 cm den 5 cm e kadar büyüme yapmis. Hap hic bir ise yaramadi ameliyat olucam mecbur((. Offf ya nasil büyüdü bir ayda 3 cm yaa. Istanbulda bildiginiz profesör doktor varmii bayan bana önerebileceginiz kizlar??? Ameliyattan önce baska bir uzmana görünmek istiyorum.

Geçmiş olsun canım ya sen hangi ilacı kullanmıştın? Ben Orgametril kullanmıştım 10 günde yokolmuştu. Seninki ilaç kullanmana ragmen nasıl büyüdü anlamadım. 😔 Malesef bildiğim kimse yok canım keşke yardımcı olabilsem.

Bana bitkisel bi ilac verdi isede yaramadi iste. Simdide baska bi ilac verdi. Ben bu kadina güvenmiyorum bu ayin sonunda trye gelicem istanbulda bi prof. a gitmek istiyorum.
Bu kist nasil bukadar cabuk büyüdü sastin kaldim resmen ya. En ahindan endeksiyon tekrarlamamus obdan kurtuldum simdilik. Adetim bitti ama simdide kahverengi bi sivi geliyo galiba kistten.

Ne Kadar Sürede Hamile Kalabilirim?

Evlenmeden önce genellikle çiftler düğün öncesi hamile kalmamak için türlü türlü yollara başvurarak bebek isteyene kadar korunmak isterler. Fakat bir bebek istediklerinde de korunmayı bırakıp, hemen hamile kalabileceklerini düşünürler. Aslında hiç de kolay değildir, hemen hamile kalabilmek. Böylelikle; Ne kadar sürede hamile kalabilirim? Korunmayı bırakınca hemen hamile kalabilir miyim? Hangi zamanlarda hamile kalabilirim? Ne zaman hamile kalabilirim? gibi birçok soru da beraberinde gelmektedir.

Adet dönemi düzenli geçen bayanlar için, kolaylıkla hamile kalabilecekleri zaman, aslında dört gün gibi kısa bir zaman diliminden ibarettir. Döllenmeye hazır hale gelmiş olgun bir yumurtanın yumurtalığınızdan atılarak tüplerden rahme geçişi olan süre, bu dört günlük kısa zaman dilimini kapsamaktadır. Bu dört günlük kısa zaman diliminde yumurta döllenmezse adet kanaması başlar. Bu yüzden bu kısa dönem hamile kalmak isteyen bayanlar için çok önemlidir. Hamile kalabilme şansınızın en yüksek olduğu bu kısa yumurtlama döneminde cinsel ilişkiye girmek gerekmektedir.

Kolay hamile kalabilmek için bahsetmiş olduğumuz bu yumurtlama dönemini nasıl belirleyeceğinizi kendiniz hesaplayabilirsiniz. Öncelikle adet dönemlerinizi hesaplayıp, tarihlerini not alarak kendi takviminizi oluşturabilirsiniz. Normal şartlar altında bayanların adet dönemleri 24-36 gün arasında değişmektedir. Hemen bir sonraki adet döneminin tahmini başlangıç süresinden on dört gün evveline gidilerek iki gün öncesini ve iki gün sonrasını alarak, bu dört günlük yumurtlama süresini bulabilirsiniz. Bu dört günlük kısa yumurtlama süreci, içinde bulunduğunuz adet döneminin ortalarına denk gelmektedir.

Haftada 3-4 kez düzenli ilişkiye giren ve doğum kontrol yöntemleri kullanmayan çiftlerin ilk yıl içinde hamile kalabilme başarı oranları %80′dir. Genel olarak ilk altı ay içerisinde hamilelik oluşmuyorsa çiftlerin birlikte doktora başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca çiftlerin yaşı, hamile kalma süresini etkileyen başlıca sebeplerden biridir. Yirmibeş yaşın altındaki bayanlarda gebe kalmak için bekleme süresi iki ile üç ay iken, otuzbeş yaşın üstündeki bayanlarda gebe kalmak için bekleme süresi altı ile sekiz ay gibi bir süreyi kapsamaktadır.

İstatistiklere göre hamile kalabilme oranları:
• İlk ayında hamile kalabilen çiftlerin sadece %20′si,
• İlk dört ayda hamile kalabilen çiftlerin sadece %35′i,
• İlk altı ayında hamile kalabilen çiftlerin sadece %70′i,
• İlk dokuz ayında hamile kalabilen çiftlerin sadece %80′i,
• Denemelerin ilk on sekiz ayında ise hamile kalabilen çiftlerin %90′ıdır.
http://www.bebeknasil.com/hamilelik-oncesi/ne-kadar-surede-hamile-kalabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
010712 canım naptin bitti mi adetin lekeler geçti mi? Ya bişey dicem bu ay yani haftaya adet olduktan sonra çakşir otu mu kökü mü ne bişey var ya onu kullandircam eşime, suyu iciliyormus sanırım. Aktarlarda satiliyomus. Hatta ben bile icsem olur yani. Sen denedin mi hiç bunu. Adını çok duydum da bide bunu deneyim dedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçti canım lekeler çok şükür. normal adetimin bitimiymiş demek ki.
bende duymuştum bu otu ama kullanmayı düşünmedim. benim eşim çok zorluk çıkarıyor bu tür şeyleri içmekte. yine sinir eder içmez die hiç düşünmedim denemeyi ama baya faydalıymış. tadı nasıl acaba içilecek gibi mi. sen alıp dene bakalım canım tadı iyiyse bende alayım.
''Çakşır otu anında ereksiyon kuvveti vermeye yardımcı olur.Cinsel kuvveti olağanüstü arttırmaya yardımcı olur.iktidarsızlığı gidermeye yardımcı olur.Cinsel ilişki sayısını arttırmaya yardımcı olur.Doğurganlık etkisi sağlamaya yardımcı olur.Sperm sayısını yükseltmeye yardımcı olur.Spermanın kalitesini arttırmaya yardımcı olur.Cinsel ilişkideki stresi , korkuyu ve tedirginliği yok etmeye yardımcı olur.Erkeğin kendine olan güveninin artmasına yardımcı olur.Çiftler arasındaki cinsel mutluluğu maksimum düzeye çıkarmaya yardımcı olur.''

Son düzenleme:

Ben de bilmiyorum içer mi İçmez mi. Sansimi denicem artık. Faydaları çok iyi ya bakalim. Bunun sayesinde hamile kalan çok olmuş o yüzden kafaya taktım bunu bu aralar :)

3 aydır uğraşıyoruz bu ay da olmadı yaaaaa😭😭

Canım Allah sabır versin. Inşallah bizim gibi beklemezsin de bir an önce olur. Canını sıkmamaya gayret göster. Dr gittin mi için belirli bir engelin var mı. Yani kist olur yumurta problemi olur hormon olur

Dr gitmedim daha erken diye hiç nir sıkıntım yok bir kaç daha deneyip ondan sonra gitmeyi düşünüyorum

Anladım canım insallah bi sorun yoktur. Zamana bırak bence. Üstüne düştükce olmuyo çünkü aklına bile getirme. Bak bize hiçbir sorun yok ama bir yıldır olmuyor. Doktorun dediğine göre stres etkilemiş hep

Selam kizlar hepinize hayirli ramazanlar.
Allah hepimize en kisa zamanda saglikli birer evlat versin insallah.
Biz 7aydir ugrasiyoruz.kan degerlerim normal cikti..amh haric amh 0,1.
Bunu duydum dünyam basima yikildi.cok agladim.buaralarda bir tuhafim.kendimi bazen yanliz hissrdiyorum..biseyden zevk alamaz oldum.daha erken diyorum fakst yumurta rezervimin nrkadar az oldugunu düsündükce bunaliyorum.
Esimin sperm normal, biraz yavasmis ama.bu nedenle bugun vitamin aldim:)
Adet doneminde cok agrim oldugu icin haftaya laparoskopie yapilmasi gerekiyomus.
Insallah ordan bi sorun cikmaz

Canım Allah yardimcin olsun ve inşallah en kisa zamanda bebeğine kavusursun. Ya bişey dicem amh testini ben de arkadasa bahsediyordum burda. Şimdi sen de yazınca aklıma geldi. Biz de mi yaptirsak acaba

selam kızlar aranıza yeni katıldım umarım en kısa zamanda hep birlikte hamileliğimizi açıklarız benim 17.07.2014 tarihinde regl olmam gerekiyor. Bugün kan tahlili yaptırsam gebelik olup olmadığı çıkarmı? okudugum çogu yorumda reglden bi hafta sonra yaptırın diyor ama o zaman gebelik testindede çıkıyormuş. kan aldıracağıma evde bakarım ondan sonra teyitlemek için kana giderim ama ben erkenden öğrenmek istiyorum yokmudur bir yolu:18:

şimdi idrar testi yapıp negatif görürsen moralin bozulacak, ve aslında hamile olabilirsin. eğer döllenmenin üzerinden 10 gün kadar geçtiyse kanda yaptırsan çıkar canım ama idrarda çıkmaz büyük olasılıkla. bence bekle adet gününe kadar. çünkü şuan kanda da çok yüksek çıkmaz ve doktor 2 gün arayla tekrar kan istiyor. bu sırada beklemek daha stresli oluyor. acaba bi sorun mu var acaba yükselicek mi die. en garantisi adet geçince yaptırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…