- 3 Şubat 2013
- 93
- 7
- 98
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.501
Kızlar size birşey sorucam eğer bilgini varsa yardım ederseniz çok sevinirim ben matofin be progestan kullanıyorum bunları kullanırken hamile kalabilirmiyim acaba birde ovulasyon testi yapıyorum dün ikinci çizgi biraz koyu çıktı ama kocam sayesinde ilişki olmadı bugünde biraz koyu gibiydi yaptık ama bugün 17. Gün yani bende yumurta tembelliği var bu yüzdenmi bu kadar geç çıktı sonuç
Canım bu linkte kullananlar paylsşmış bi bak istersen, inşallah faydalı olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=540528
Ovulasyon testinde 2 çizgiyide kopkoyu görmen gerek canım. Gördüğün gün ve ertesi gün ilişki olsun. genelde koyuluğun ertesi günü yumurtlama oluyor. Geç yumurtluyorsun herhalde. Hayırlısı olsun bakalım😉
bazı aylar yumurta çatlamayabiliyor canım malesef. bir de az önce bir kadın doğum uzmanının videosunu izledim. stres yaptığımızda da yumurtlamayı engelliyormuşuz. beyinden gelen salgıları olumsuz etkileyip hem yumurta yeterince gelişemiyor hem de çatlamasını sağlayan hormon düzgün çalışmıyormuş. ben de bazı aylar yumurta akı kıvamındaki akıntıyı hiiç görmüyorum. demek ki o zamanlar yumurtlamamışım. bikaç ay ovulasyon testi de yaptım hep koyu kırmızıyı gördüm ve o dönemi değerlendirdik ama olmadı... ne kadar çabalasak o kadar geri tepiyor sanki. en iyisi düşünmemek oluruna bırakmak... yapabilirsek tabi.Teşekkür ederim.İki çizgiyide kokoyı görmedim daha sadece ilk yaptığım günlere göre daha koyuydu o zaman hala yumurtlamam olmadımı yani ilacım biticek hastanıcam bikaç güne nerdeyse anlamadım gitti offf
bazı aylar yumurta çatlamayabiliyor canım malesef. bir de az önce bir kadın doğum uzmanının videosunu izledim. stres yaptığımızda da yumurtlamayı engelliyormuşuz. beyinden gelen salgıları olumsuz etkileyip hem yumurta yeterince gelişemiyor hem de çatlamasını sağlayan hormon düzgün çalışmıyormuş. ben de bazı aylar yumurta akı kıvamındaki akıntıyı hiiç görmüyorum. demek ki o zamanlar yumurtlamamışım. bikaç ay ovulasyon testi de yaptım hep koyu kırmızıyı gördüm ve o dönemi değerlendirdik ama olmadı... ne kadar çabalasak o kadar geri tepiyor sanki. en iyisi düşünmemek oluruna bırakmak... yapabilirsek tabi.
Ben bugün doktora gittim kistim 2 cm den 5 cm e kadar büyüme yapmis. Hap hic bir ise yaramadi ameliyat olucam mecbur((. Offf ya nasil büyüdü bir ayda 3 cm yaa . Istanbulda bildiginiz profesör doktor varmii bayan bana önerebileceginiz kizlar??? Ameliyattan önce baska bir uzmana görünmek istiyorum.
geçti canım lekeler çok şükür. normal adetimin bitimiymiş demek ki.010712 canım naptin bitti mi adetin lekeler geçti mi? Ya bişey dicem bu ay yani haftaya adet olduktan sonra çakşir otu mu kökü mü ne bişey var ya onu kullandircam eşime, suyu iciliyormus sanırım. Aktarlarda satiliyomus. Hatta ben bile icsem olur yani. Sen denedin mi hiç bunu. Adını çok duydum da bide bunu deneyim dedim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçti canım lekeler çok şükür. normal adetimin bitimiymiş demek ki.
bende duymuştum bu otu ama kullanmayı düşünmedim. benim eşim çok zorluk çıkarıyor bu tür şeyleri içmekte. yine sinir eder içmez die hiç düşünmedim denemeyi ama baya faydalıymış. tadı nasıl acaba içilecek gibi mi. sen alıp dene bakalım canım tadı iyiyse bende alayım.
''Çakşır otu anında ereksiyon kuvveti vermeye yardımcı olur.Cinsel kuvveti olağanüstü arttırmaya yardımcı olur.iktidarsızlığı gidermeye yardımcı olur.Cinsel ilişki sayısını arttırmaya yardımcı olur.Doğurganlık etkisi sağlamaya yardımcı olur.Sperm sayısını yükseltmeye yardımcı olur.Spermanın kalitesini arttırmaya yardımcı olur.Cinsel ilişkideki stresi , korkuyu ve tedirginliği yok etmeye yardımcı olur.Erkeğin kendine olan güveninin artmasına yardımcı olur.Çiftler arasındaki cinsel mutluluğu maksimum düzeye çıkarmaya yardımcı olur.''
3 aydır uğraşıyoruz bu ay da olmadı yaaaaa😭😭
Dr gitmedim daha erken diye hiç nir sıkıntım yok bir kaç daha deneyip ondan sonra gitmeyi düşünüyorum
Selam kizlar hepinize hayirli ramazanlar.
Allah hepimize en kisa zamanda saglikli birer evlat versin insallah.
Biz 7aydir ugrasiyoruz.kan degerlerim normal cikti..amh haricamh 0,1.
Bunu duydum dünyam basima yikildi.cok agladim.buaralarda bir tuhafim.kendimi bazen yanliz hissrdiyorum..biseyden zevk alamaz oldum.daha erken diyorum fakst yumurta rezervimin nrkadar az oldugunu düsündükce bunaliyorum.
Esimin sperm normal, biraz yavasmis ama.bu nedenle bugun vitamin aldim:)
Adet doneminde cok agrim oldugu icin haftaya laparoskopie yapilmasi gerekiyomus.
Insallah ordan bi sorun cikmaz
selam kızlar aranıza yeni katıldım umarım en kısa zamanda hep birlikte hamileliğimizi açıklarız benim 17.07.2014 tarihinde regl olmam gerekiyor. Bugün kan tahlili yaptırsam gebelik olup olmadığı çıkarmı? okudugum çogu yorumda reglden bi hafta sonra yaptırın diyor ama o zaman gebelik testindede çıkıyormuş. kan aldıracağıma evde bakarım ondan sonra teyitlemek için kana giderim ama ben erkenden öğrenmek istiyorum yokmudur bir yolu:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?