"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Ayy tatlim hadi bakalm çok sevndm :) artk hersey yolnda olck inss:) doktr nasıl anladi temiz oldgunu canm ??

Ayy tatlim hadi bakalm çok sevndm :) artk hersey yolnda olck inss:) doktr nasıl anladi temiz oldgunu canm ??

akıntı olup olmadığına spekulum taktığında bakıyor canım. benim bebek için çalışmaya başladığımızdan beri hep akıntım vardı ve bu akıntı spermin geçişini engelleyip gebeliğe engel oluyormuş (ama artık hiç yok). ayrıca enfeksiyon mantar var mı die yeniden kültür testi yaptı (temiz) ve ultrasonla baktı kist var mı die (eser yok) inşallah başka bie sorun yoktur da gelir bebiş

Aminn canım benim. Allah isteyen herkezin evlat sahibi olmasını nasip etsin inşallah. kimsenin kucağını boş, boynunu bükük bırakmasın, hayırlı sağlıklı evlat versin.

bütün sebeplere basvurduktan sonra hala olmiyorsa hayirlisi olsun demek lazim.
Cünki belki hayirli olan öyledir.

cocuk dogduktan sonra büyüyor, bürsürü sorunlar cikiyor, iste o anlarda annelik babalik gösteriyor kendini,
ufacik bir sorunda defol git diyen aileler var biliyormusunuz.

eger rabbim evlat nasip ettiyse sizlere, onlari hayirli yetistirmek icin elinizden geleni yaparsaniz cok hayirli olacagi gibi Allahin emaneti olan cocuga sahip cikilamassa da cok kötü olur sonucu...

onun icin herseyin hayirlisini istemek lazim, hakkinizda hayirli olan neyse o olsun...

Çok güzel söylemişsin canım. her şeyin hayırlısı.

Benim doktorum da okadr emin ki olacağına o beni tutuyor bekle bekle. Ben de zor duruyorm. Ben de filmden vazgecmistim geçenlerde ama hap tedavisi olacagm bikere. O akintilar maydanoz suyu soğan suyu ile gidiyorms zaten o yüzden hamileliği kolaylaştırıyor. Insallh hakkimzda hayırlısı. Karneyi verdin mi buarada. Dönem de bitti hayırlı olsn bize :) ben de bugün verdim

evet verdik karneleri canım, bu sene de bitti...
bazen bebişin gelmemesinin tek sebebinin ben olduğumu düşünüyorum. kafamdaki olumsuz düşünceler, ya olmazsa ya bi problem varsa endişeleri, acaba yumurtlama gününe denk getirdim mi aman kaçırmayım gününü die kasmalar... derken 9 ayı yedim gibime geliyor. enfeksiyonmuş kistmiş bunların tedavisi çok şükür mümkün ama bu kafayı nasıl tedavi edicem bilemiyorum. farkına vardıkça düzeltiyorum bakış açımı ama yine yeniden kaçıyor elimden ipin ucu ve bi bakmışım stresten davul gibi gerginim...
tatille birlikte spor, gezme, hobi edinme konularına ağırlık verip inşallah farkına bile varmadan gebe kalmak istiyorum. senin de Allah yardımcın olsun canımcım. sen neler yapıcan bakalım tatilde? bana tavsiyen var mı?

Çok haklısın canım ya her şey iyileşiyor da kafa iyileşmiyor. Buna kafaya takmadim hamile kaldım diyenlere hayret ediyorum anlamıyorum onları. Kafadan silmek nasıl oluyor acaba. Bütün gün yogun geçse bile gece yatağa girdiğimde mutlaka aklıma geliyor :)) bize de öğretsinler şu işi nolur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh ah canm ben de basarabilsem... Ben de gezmeler yapicm inş ama hiç zannetmiyorum kafamdan atayım. Sadece yorgun olmicam o belki iyi gelir. Tatilde dinlenicem bol bol. Bunu tavsiye edebilirim ben öyle yapıcam. .

Ahh ah canm ben de basarabilsem... Ben de gezmeler yapicm inş ama hiç zannetmiyorum kafamdan atayım. Sadece yorgun olmicam o belki iyi gelir. Tatilde dinlenicem bol bol. Bunu tavsiye edebilirim ben öyle yapıcam. .

Günaydın coffeylight. nasılsın canım?
ben iki gündür antibiyotik iğne yiyorum doktorum en son kontrolümde ne olur ne olmaz die kültür almıştı, cumartesi sonucunu almaya gittim ve şook! enfeksiyon geçmemiş. meğer benim bakteri doktorun bana verdiği ilaca karşı dirençliymiş ve ölmemiş. hangi antibiyotiğe duyarlı olduğuna dair test yapmışlar ve Genta iğne verdi. 5 gün vurulcam. bu kez yokolur inşallah:44:

Insallah canm benm. Sıkma canını. Bak biz bu yolda giderken türlü türlü engeller çıkıyor karşımıza ve bizi ileri tarihe atiyor. Ben kesinlkle inaniyrdm ama artk iyice inandm kii Allahm zamamnini bekletiyor. Düşünmeden tobe haşa kizardm kendime neden basaramiyrz diye ama ben de senn gibiym iste. Dogm kont hapiyla ugrasiyrm cok lazimmis giibi :)) 1 hafta kaldi o yüzden iyiyim :) sonra tedavi inss. O surecte nasil napicam atlaticam bakalm onu bilmiyorm ama ????

Çok haklısın canım, ben de zamanının henüz gelmediğine inanıyorum. sanki bizim elimizdeymiş gibi olacağı zamanı ayarlamaya çalışıyoruz ama Allah'ın belirlediği zaman gelmeden ne yaparsak yapalım olmayacak.
bu yaşadığımız olumsuzluklar da hep bizim hayrımıza aslında ama farkında değiliz, ister istemez üzülüyoruz... hep şükretmeliyiz halimize ve hayırlısı diyip zamana bırakmalıyız. bu zaman boyuncada buradan birbirimize destek olmalıyız. :13:
ben hemen her gün buraya göz atıyorum canım. bunaldığında, üzüldüğünde, sevindiğinde her zaman buradan yaz gün gelicek HAMİLEYİMM die ilan edices buradan inşallah. o güne kadar hep destek tam destek

Kesinlikle :) ama ben kafam bozulunca hamilelik fikrinden uzkalasayim diye bazen ara veriyorm. Ozmanlar sen de ozelden yazabilirsn canm :) ara vermemeye calisicam tmm. Ki haberlerimizi alalm birbirimizn

O10712 canım naptin ya yine enfeksiyon mu varmış şimdi okudum. Biri bitiyo biri başlıyor anlamadım gitti. sadece şu yönden iyi, en azından derdini biliyosun ve bi şekilde çözüyosun. Inşallah bu son olur artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım ya bişeyler çıkıyor sürekli ama bunda da vardır bir hayır diyerek teselli buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…