"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Evet hayırlısı artık diyecek başka bişey yok zaten. bi sorunumuz çıkmasın da Allah korusun bugün ya da yarin elbet olacak bebegimiz. Yani inşallah :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben orgametrili bırakalı 3 gün oldu. Ne zaman adet olucam acaba. İnternette 2-3 içinde adet olunur yazıyor ama bende herhangi bi belirti yok. Şimdi bide işin yoksa adet bekle!!😓

dün gece adetim başladı eylem. adetim tam bitmeden son günü gelmemi istemişti ya doktor, cuma giderim. hsg için son kontrol yapıcak sanırım. bi de adet olduğunda eşin de spermiogram yaptırsın sonucuyla gel bana demişti. içim hiç rahat değil ya ben yine konusucam kocamla olmayacak böyle, yaptırsın testi istiyorum. ben de çektireyim filmi, en azından bir çaba harcamış olayım, böyle hiç bişey yapmadan durdukça çaresizliğim artıyor. ben gerekeni yapayım da gerisi Allah'tan.

Orgametril, progesteron etkisine sahip bir ilaç canım. benim bu ay kist oluşmuştu ve adet yerine kahverengi lekelenmem vardı, o yüzden verdi doktor. 10 gün kullandım kayboldu kist.

Anladm benm de aynı kist demisti ama değil hemen gidiyor adetin 5. Günü. Yumurta kalıntısı sanrm. Bize adetin 2. Günü temiz yumurtalk lazim dedi durdurmk icinde dokgm kontr hapi verdi. Sennkiyle ayni etkiyi gosterck sanrm. Ben de 2. Günü gidicem klomen baslck.sen hiç klomen kulldnmi ?

kullanmadım canım. yumurtlamamda bir problem görmedi doktor. nerdeyse her ay 2 yumurtam oluşuyor. rahim filmi çekelim dedi bu ay. korkuyorum ve kararsızım hala. sen çektirdin mi peki bunu canım? başka neler denedin bu güne kadar?

Yok bende de problem yok sadece yumurtam istedgi kivama gelsin diye hap verdi. Ben klomen istyrm diye. Filmden ben se cook korkym bi kere kafama göre gidip cektrym demdtm pisman oldm vazgevtm ( doktr drse napcm biomiyrm. Hem pahali hem acılı ( yumurta takibnden baska bisey yapmadk biz henüz

aynen canm pahalı ve acılı:18: ben de yeni başlıyorum bebek için girişimlere. doktor ilk film istedi bende şaşırdım biraz. hormon testi ister yada klomen verir sanıyordum çünkü forumda okuduğum arkadaşların hep öyle başlanmış tedavisi. doktorum gereksiz onları yaptırmak dedi. ilk önce tüplerin açık olup olmadığına bakılmalı, tüp kapalıysa klomen verip yumurtayı geliştirsen nolur, sperm yumurtaya ulaşamadıktan sonra demişti.
bir de ben yabancı ülkelerin forumlarını da takip ediyorum orada da tedaviye ilk önce rahim filmiyle başlanıyormuş. inşallah doğru yoldayımdır:26:

Coffeylightt seni arıyorum bnde ) sonunda güzel haber i paylaşmak için hamileyimmmmm mm sonunda darısı size olsun inşallah 11 aydan sonra kavuştuk bin şükür Rabbim e ...:)) sevinçten doktora sarıldım acilde ama sonra uzman doktor kimyasal olabilir yok değer düşük bidaha gel dedi çok şükür hcg değerm iki katına arttı hep :) tam sevincez şimdide kese düzgün değil dedi çok korktum gözüm karardı duyunca fenalastm ..Bu doktor bi tuhaf. Topology okudum küçük olduğun dan olabilir dio ama hayırlısı 3 gün sonra tekrar gidicem umarım kesenin görünümü de düzelmistir :) ve kalp atışını da duyarım umarım ...bana dua edin. ....

Ve arkadaş lar hepiniz le şunu paylaşmak istiyorum hani hep en büyük etken stres diyorlar ya kesinlikle ben inandım doğruluğuna. . 11 aydr hep bebek için çalıştık uğraştık Ovulasyon testleri , yumurta takipleri, keçi boynuz u pekmezli çok istedik kafamzda hep Bebek vardı ...Mayıs ayında ben ise girdim istediğim bi iş oldu ve okadar yoğurdu ki is bebek falan düşünemedim hiç. .elimde olmadan tabiki.hatta eşim biraz bekleyelim ise alış dedi. Bzde çalışmadık bile ...ve regli m gecikti ) mucize gibi bişey. . Demekki gerçektende aklımdan çıkarmam gerekiyormuş sadece. . Beynimizin engel oluyordu demekki stres yüzünden. . Tabiki hadi düşünmeyin demekle olmaz biliyorum. Insan kafasından atamiyor bir an bile. Ama bişeyler meşgul olduğunuzda unuttuğunuzda gorceksnz ki olacak.. bebis imiz gelecek.. ) Is yerindekiler işe girer girmez hamile mi kalınır dio.:) desinler ben ne yasadigimi bilirim ..Rabbim e şükürler olsun binlerce defa inşallah hersey yolunda gider bebis im tutunur bana sımsıkı ve cok sağlıklı olarak ... Rabbim büyük isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)))

Hadi bakalım bu ay güzel haberler ver artık bize canım benim. Inşallah esin de ikna olur da testi yaptirir. Ve umarım senin hsg de bişey çıkmaz her şey yolunda olsun inşallah. Benim adete bir hafta var. Olsa ne olacak sanki yine bişey beklemiyorum tabi. Amaan bu aralar moralim bozuk 2 ay sonra bir yıl bitmiş olacak. Ve resmen infertilite olayı başlayacak

Ayy canm benm öyle evet hakli doktor ama direk tüp kapali diye yola cikarsak olmazki. Ozman bebek isteyen herkes cektrr dusnsene. Cok zahmetli biseyi hemen öne surmek istemiyor doktorlar. Benm doktorum 1 kere klomen kullanıp sonra olmazsa film yapalim dedi hatta erken bile dio film için. Hem maddi hem manevi yavaş mantkli gidelm diuo ben de guvendm. Sen de güven vardir bir bildiği yanls yol degl. Cektr sen de kafan rahat olsn.

Ayyy tatlimm beniiiiiim. Benim burasi kafami bulandiruyor diye girmiyorum en zmandir ama sen ozelden mesaj at bana bilgilendir benii Nasil sevndmmm bilwmezsn dsrisi basimizaa :)))))) ümit doldu içim şuan. Bize imkansz gibi geliyrdu ve sen hamilesinn. :)) sen beni cok iyi anliyosun biliyrm. Bize de dua et biz de edicz .. 💟 Nasil basardin dicem klasik olark ama yazmssn zaten :)) kafadan atilmiyrki bebegm yaa. Ben de calisiyrm hayat güzel normal ama.olmuyo. sen tedavi sonucumu oldu tatlimm ??

Canım çook sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bu yazdıkların umut oldu hepimize. Darısı başınıza. Benim eşim de hep diyor, düşünme oluruna bırak die ama başaramıyorum. Çalışmanın iyi geliceğini ben de ümit etmiştim ama sabahları işte düşünmesemde akşamları yine yine düşündüm durdum. Öğretmenim ben, 2 gün sonra tatile de giricem asıl o zaman kafayı yerim die korkuyorum😩bir meşkale bulmak şart!

Cnm bnde atanamayan ogretmenim dersanede calisiyodum ve ayni senin gibi aksam kafam hep bebekteydi 11aydr..baska bi memurluk kazandm blmedgm bi is oldugu icin ogrenmeye calismk bni cok mesgul etti kadinlar kulubune bile hic giremedim dusun ne yumurtlama hesapladm ne bsy zaten olmuyor diye.. bikac ay gecsn tedavi oluruz artik moduna grdim.. bu ay esim bile ne ara oldu diye sasrdi ) tamamen kafadan cikarmak gerekiyomus ee bide tabiki Rabbim ol derse hersey olur ben hala inanamiyorum zaten.. bide tam sevinemedm yok kimyasal yok kese duzgun degil diye insallh kesede duzelir kalp atisinida duyarz Rabbimin izniyle .. dualarm szle szde icinizi rahat tutun olucak elbet saglikla ... banada dua edinnn :))

Evet 2 sene boyunca icimi cektim.Bir kimyasal gebelik gecirdikten sonra hamile kalamamistim. Denemedigim ne sogan kürü ne incir kalmisti ki.. Doktora gidiyordum hersey normal diyordu. Gecen sene Türkiye'ye gittigimde aktardan civan percemli karisik bitki cayi almistim.Gecen ay regl baslar baslamaz icmeye basladim ve 10 gün kadar ictim hergün sabah aksam ac karnina genellikle.Adetim bittigi halde kahverengi akintim oldu.Ve bu ay hamile kaldim.Allah herkese nasip etsin.Umarim birilerine yardimim olur.

Canım benim, tüm kalbimle duacınım inşallah hiçbişey olmıycak bebişine ve sağlıklı olarak dünyaya gelicek.
şuan karar aşamasındayım bende. Eşimi dinleyip 1 yılımız dolana kadar (yani 3 ay daha) oluruna mı bırakasam, yoksa doktoru dinleyip rahim filmi, spermiogram yaptırarak sorun var mı öğrenip tedaviye mi başlasam? Sen ne önerirsin canım.

Paylaşımın için çok teşekkürler canım. Sağlıkla bebişini kucağına al inşallah. Civan perçemi de aklımızda bulunsun öyleyse😉 herşey gönlünce olsun

canım bugün kontrole gittim, her şey normal. hsg den vazgeçtim. doktor da artık rahim tertemiz, şansın yüksek, bu ayı iyi değerlendir bak gör olucak dedi.
şimdi tek yapmam gereken stresten uzak durmak. Allah'ın izniyle olucak inşallah inanıyorum

Aa gerçekten mi iyi bari canım ya çok sevindim artık korkacak bişey kalmadı desene. Hadi bakalım bugün kandil kuzum bu mübarek günde dualarimiz kabul olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…