"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Eylemm lekelerim devam ediyor ve kasığımda batmalar da başladı, bende az önce doktora gittim geldim. doktor beni bi güzel fırçaladı. 3 ay önce enfeksiyon mantar vardı ya bende, ilaç vermişti, kullandım ben bunları ve bi dahada gitmedim kontrole. nie gitmedim die bi azarladı beni! nerdeyse ağlıcaktım. ben de kemküm bişey diyemedim. ağrım sızım ve akıntım bitince iyileştim die gitmemiştim kontrole. ama mutlaka gitmeliymişim meğerse. kültür aldı yine ve gebelik testi istedi. bişeyler gördü ultrasonda, kimyasal gebelik olabilir yine dedi. :18: sonucu saat 20.30da öğrencem.

Ya canım ben de su an mantar enfeksiyonu geciryorum ve doktora görmedim adetin 3.günü gel dedi ve kasintim azalıyor ya ben de gitse miydin k

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaaa nasıl anliuo hemen kimyasal olduğunu. Hadi gerçekten bebekse. Aman tek sana bisey olmasın da sağlıklı ol da canım benim nasıl olsa bebek olur. Bana da yaz mutlaka sonucu çok merak ettim.

Ohh çok şükür değilmiş. Negatif sonuç 1,20 çıkmış. Canım kimyasal olduğunu şurdan anlıyor, betahcg 10, 20 bazen daha 100 civarı çıkıyor ama aslında 1000lerde olması gerek ve günden güne artmayıp azalıyor. Benim kimyasal olduğumda 9,4 çıkmıştı değer ve direk kimyasal demişti.
İnşallah kültürde temiz çıkar da bi dahaki aya gelir bebiş;)

Ya canım ben de su an mantar enfeksiyonu geciryorum ve doktora görmedim adetin 3.günü gel dedi ve kasintim azalıyor ya ben de gitse miydin k

Kesin git. Sen de yeme fırçayı. Doktor haklıydı, kontrol şart canım iileştin mi emin ol.

Kesin git. Sen de yeme fırçayı. Doktor haklıydı, kontrol şart canım iileştin mi emin ol.

Saol canım doktoru aradım simdi o da iki tane ilaç adi verdi kullan dedi.hamileysen bile sıkıntı olmaz dedi.iyi ki yazmissin sayede doktoru aradım canım

Ohh çok şükür değilmiş. Negatif sonuç 1,20 çıkmış. Canım kimyasal olduğunu şurdan anlıyor, betahcg 10, 20 bazen daha 100 civarı çıkıyor ama aslında 1000lerde olması gerek ve günden güne artmayıp azalıyor. Benim kimyasal olduğumda 9,4 çıkmıştı değer ve direk kimyasal demişti.
İnşallah kültürde temiz çıkar da bi dahaki aya gelir bebiş;)

Ama hala adet olmadin dimi canım

Ama hala adet olmadin dimi canım

6 gündür kahverengi lekelenmem devam ediyor canım. Normal bildiğimiz adet olmadım yani ama bu olan şey adet sayılıyor mu bilmem.
Herşeyde hayır var, bak iyiki gitmişim doktora da yemişim fırçamı. Sana da yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)

Ben de korkudan gidemiyorum doktora çünkü eşimi soracak sperm testi yaptirdi mi diye. Onun yüzünden kontrolümü yaptiramiyorum :) kuzum şimdi anlamadım lekelenmen neden oluyormuş

Ben de korkudan gidemiyorum doktora çünkü eşimi soracak sperm testi yaptirdi mi diye. Onun yüzünden kontrolümü yaptiramiyorum :) kuzum şimdi anlamadım lekelenmen neden oluyormuş

Pazartesi kültür testinin sonucunu alcam, o zaman belli olcak canım.
Bi de doktor bana nie korunmadık die de kızdı sahi. Ben sana enfeksiyon geçene kadar korun demiştim diyor. Ama demedi öyle bişey, eminim. Hatta yumurtam çatlamış die ultrasonda görüpte değerlendirin demişti. Enfeksiyon varken gebe kalınırsa bebeğe geçermiş kesin. Kendş canına değer vermiyorsan, bebeğine de mi vermion dedi ya.
kontole git canım, eşini sorarsa da yaptırcak en kısa zamanda dersin.

Pazartesi kültür testinin sonucunu alcam, o zaman belli olcak canım.
Bi de doktor bana nie korunmadık die de kızdı sahi. Ben sana enfeksiyon geçene kadar korun demiştim diyor. Ama demedi öyle bişey, eminim. Hatta yumurtam çatlamış die ultrasonda görüpte değerlendirin demişti. Enfeksiyon varken gebe kalınırsa bebeğe geçermiş kesin. Kendş canına değer vermiyorsan, bebeğine de mi vermion dedi ya.
kontole git canım, eşini sorarsa da yaptırcak en kısa zamanda dersin.

Lekelenme devam ediyo mu canım adete döndü mü yoksa. Ne durumdasın

Lekelenme devam ediyo mu canım adete döndü mü yoksa. Ne durumdasın

devam ediyor. çok az az ama her gün görüyorum, iyice sinirim bozuldu... her ne ise buna sebep olan bilmek istiyorum. yarın belli olcak bakalım:18:

Eylemm zaman geçmiyor, okuldayım, çıkışta alcam sonucu. Sanki üşütmüşüm gibi karnım ağrıyor. Lekede hala devam ediyor :.(

Eylemm zaman geçmiyor, okuldayım, çıkışta alcam sonucu. Sanki üşütmüşüm gibi karnım ağrıyor. Lekede hala devam ediyor :.(

Ayy çok merak ettim ya leke niye bu kadar uzun sürdü ki acaba. Kaçta çıkıyorsun okuldan.

Ayy çok merak ettim ya leke niye bu kadar uzun sürdü ki acaba. Kaçta çıkıyorsun okuldan.

4.30da. Ama gitmem 5i bulur. Karnım ağrıyor, sıksık wcye gitme ihtiyacı hissediyorum. Off off😩

4.30da. Ama gitmem 5i bulur. Karnım ağrıyor, sıksık wcye gitme ihtiyacı hissediyorum. Off off😩

Saat 5 i geçti canım aldın mi ne oldu inşallah iyi haberler verirsin

Saat 5 i geçti canım aldın mi ne oldu inşallah iyi haberler verirsin

enfeksiyon falan yokmuş ama doktorun cuma günü ultrasonda görüpte bana söylemediği nur topu gibi bir kistim varmış meğersem. çok ufak olduğu için önemsememiştim ben onu ama bu lekelenmeyi yapabilecek tek sebep o kaldı geriye dedi ve bi yığın hap verdi. 3 gün içinde kesilmezse lekeler gel dedi ve toplam 15 gün kullanıcakmışım:43:

ilaçların ikisi enfeksiyon için yazıyor prospektüsünde ve biri de orgametril die bi ilaç ve içinde yumurtlamayı bastırır yazıyor. haziranda da bebek hayallerim suya düştü demektir:5:

ilaçların ikisi enfeksiyon için yazıyor prospektüsünde ve biri de orgametril die bi ilaç ve içinde yumurtlamayı bastırır yazıyor. haziranda da bebek hayallerim suya düştü demektir:5:

Hadi ya bi kistimiz eksikti zaten. Bu ay kullan bakalım ilaçları. Demek ki daha temizlenmemiş için. Kesin benimki de öyledir. Adet bitsin ben de giderim artık doktora. Kuzum sıkma canını en azından sebebini biliyoruz artık ve hemen geçecek bişey zaten.

Hadi ya bi kistimiz eksikti zaten. Bu ay kullan bakalım ilaçları. Demek ki daha temizlenmemiş için. Kesin benimki de öyledir. Adet bitsin ben de giderim artık doktora. Kuzum sıkma canını en azından sebebini biliyoruz artık ve hemen geçecek bişey zaten.

saol canım benim. biz bebek die die üstüne titredikçe ters tepiyor sanki. hayırlısı olsun bakalım kullanayım hapları. sen de adetin bitsin git doktora canım. öpüldün:54:

saol canım benim. biz bebek die die üstüne titredikçe ters tepiyor sanki. hayırlısı olsun bakalım kullanayım hapları. sen de adetin bitsin git doktora canım. öpüldün:54:

Dikkat et kendine bişey olursa yaz yine cnm

Dikkat et kendine bişey olursa yaz yine cnm

eylemcim. epeydir konuşmadık. benim kist tedavim bitti ve az önce doktordan geldim, çook şükür Allah'a tamamen yok olmuş ve hatta akıntı sorunumda tamamen geçmiş. tertemizsin dedi doktorum.
adet olduğumda adetimin son günü gelmemi söyledi. rahim filmi çekelim dedi. hormon testi de yapalım istedim ama senin adetin çok düzenli ki hormonlarında bişey yoktur, gereksiz dedi.
sen rahim filmi çektirmişmiydin canım? ben epey korkuyordum bunu ister die ama istedi işte. napıcam bilmiyorum:18:

Back