"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Ne yapmak lazim acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ben de kendimi kötü hissediyorum. Hadi işimiz var diyemiyorum. Sonra da pişman oluyorum ne var sanki deseydim diye. Işte her ay boyleyiz. Ya o gün kavga ederiz ya da eşim sallamaz. Biliyorum o benden çok istiyo aslında. Ama niye böyle oluyo anlamiyorum ben de şaşırdım artik

Merhaba hanimlar...

Araniza yeni kaltildim ben 1 senedir evliyim ve 10 aydir bebek icin ugrasiyoruz bu ay da adetim baya bi gecikti 31 gün de bi olurdum 45 gün oldu hala gelmedi 41. günde hamile testi yaptim negativ cikti. Anlamadim gitti . Hic bi belirtim de Yok gögüz agrilarindan haric oda heb vardi bende ... Umutlanmak istemiyorum ama insallah hamileyimdir ((

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

istemiyor değil cnm istettir sende...eşine söyleme o gunu kadınlını kullan onu arzuladıgını farkettır kı o gun ilişkiye istekli gelsin ..bak nasıl kendılıgınden oluyor herseyyy.sen bugun bole yap

Hadi işimiz var deme zaten canım cilve yap, cazibeni kullan. Eşinin hoşuna giden davranışlarla onu etkile. Zaten gerisi gelir

Hadi işimiz var deme zaten canım cilve yap, cazibeni kullan. Eşinin hoşuna giden davranışlarla onu etkile. Zaten gerisi gelir

Bi dahaki aya artık canım bu sefer elimden kurtulamaz :) iyice sapık oldum adamın yüzünden ahahahah :))

Herşey bebiş için hele bi gelsin bebişimiz bi daha kocişler zor bulur bizi haha çook yalvarırlar sonra çook.

Ayyyyy çok güldüm sabah sabah :)) ilahi sen. Haklısın valla canimcim parmagimda oynatcam:))

Ayyyyy çok güldüm sabah sabah :)) ilahi sen. Haklısın valla canimcim parmagimda oynatcam:))

Eylemm yine uzattık arayı.
Haftasonu arkadaşlarla 4 çift olarak zaman geçirdik. Herşey güzel görünse de, gel gör ki birinin 2 yaşında kızı, birinin 1 yaşında oğlu, diğerininde göbişinde 8 aylık bebişi var, bi bizim yok hem çok iyi zaman geçirdim hem de içim buruktu. Hepsi çocuklu olunca onlar çocuk muhabbeti yapıyor, eşimle ben sus pus duruyoruz. Günden güne daha ağırıma gidiyor. Allah'ım bizi böyle boynu bükük bırakmasın daha fazla...

Canım benim Kıyamam yaa... bizim de olacak kuzum merak etme onun da zamanı var. Napalım bizim de bunu yaşamamiz lazımmış.

010712 Amaaaan. Hadi ben günü tutturamiyorum sen gününde ilişkiye girdiğin halde niye olmuyo acaba. Benim daha var adetim 25inde. Anlamıyorum bi sorunumuz da yok sende de bende de. Tüh ya neyse kuzum sıkma canını napalim diğer aya kaldı ümitler

Son düzenleme:

ah bi bilsem canım neden olmadığını.. ama yine bi gariplik var adetimde. kırmızı değil kahverengi, peçeteye silince farkettim. saat 2 den bu saate kadar pede çok az gelmiş. şimdi kontrol ettim tamamen durdu, peçeteye de bişey gelmedi. Allah'ım sen aklıma mukayet ol. bu ne şimdi yine ya bütün düzen alt üst oldu. ne zamanım tutuyor ne adetim görünüşü normal.. canım ne düşüneim ben şimdi

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz diyeceğim ama moraller bozuk sanırım.herşeyi hayırlısı canım sıkma canini 010712

Ben de iyiyim canım adet gününü beklemekteyim ama pek umudum yok.hsg çektirdim bu ay.o yüzden çok da ilişki oldu diyemem ama hayırlısı bakalım umut her zaman var

Sen tüm kontrollerini falan yaptırdım mi canım hsg falan vs.

smear ve kültür yaptırmıştım bikaç ay önce enfeksiyon vardı tedavi oldum geçti. hsg çektirmedim çünkü doktorum gerek görmedi, ultrasonda gayet sağlıklı görünüyorsun dedi. ben ısrar edince hormon testi yapalım demişti geçen ay ama ben çalıştığım için adetin 3. günü gidemedim doktora. temmuz ayına bıraktım testleri, olmazsa o zaman herşeyime baktırcam.

Anladım canım.inşallah önümüzdeki ay güzel haberler verirsin bize.benim bat bu ayin sonu.bakalım olmazsa hic uzulmeyecegim bu ay söz verdim kendime.zaten hic hamilelik belirtim yok.herkeste kasik ağrısı falan oluyor burada okuduğum kadarıyla ben de yok

Bebeğim bişey düşünme biliyosun beklemekten başka bişey yapamıyoruz. Yarın belli olur zaten. Strese girdikce de değişiyor olabilir adetin

Bebeğim bişey düşünme biliyosun beklemekten başka bişey yapamıyoruz. Yarın belli olur zaten. Strese girdikce de değişiyor olabilir adetin
Biliyorum canım haklısın ama içim içimi yiyor. Lekelenme geri döndü. Peçeteye sildiğimde pıhtı gibi geliyor kahverengi damar damar uzayan bi yapısı var. Daha önce böyle bişey yaşamadım çok tedirginim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…