"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Evet canımcım benziyoruz senle. Ben zaten unutmadım seni, epeydir girmiyordun mesaj yazmıştım sana nerelerdesin diye :) bende arkadaşlarımın bebişlerine hediye almadan duramıyorum. Kendi bebeğime alıyormuş gibi düşünüp mutlu oluyorum. kendime daha ilk bebiş istediğimiz ay 10lu bir zıbın takımı almıştım bebeğim hemen olcak sanıp. Arada açıp bakıyor, hayal kuruyordum bebişim bunları giycek diye. Çok zormuş isteyipte kavuşamamak. artık çok yıprandım sanırım, içimdeki istek soldu gitti. Pes ettim, artık uğraşmıcam. Allah'a teslim oldum. O isterse ol der olur zaten, bizim çabamız boşa kürek çekmekten ibaret...

Günlerdir acaba hamile miyim telaşı sona erdi.bu ay ilk kez 2gunluk gecikmeyle (klomenden olduğu düşüncesindeyim)adet oldum.çok üzüldüm ama elden ne gelir.Rabbim bu gecenin hattına dularimizi kabul eder ve mayis ayında hayirli,sağlıkli evlatlar nasip eder bizlere.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde öle zannediyoduk hemen olacak die ama bizdede öle oldu allahtan 2. ayda hamile kaldım bizde arkadaşla sözleşmiştik ama o kalmadı daha 4 ay oldu onunda olur inş takma sıkma canını

bizde öle zannediyoduk hemen olacak die ama bizdede öle oldu allahtan 2. ayda hamile kaldım bizde arkadaşla sözleşmiştik ama o kalmadı daha 4 ay oldu onunda olur inş takma sıkma canını

hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı dilerim canım. çok beklememişsin yine de sen, gelmiş bak bebişin. arkadaşının da ve isteyen herkezin de en kısa zamanda bebişlerine kavuşmasını nasip etsin Rabbim inşallah.

Başka çaremiz de yok zaten canım. Evet sanırım artık düşünmek yok

Eylemmm nerelerdesin. Durumun nasıl?? Konuşamadık kaç gündür. Ben hala aynıyım, boşboş geçiyor günler. Hiçbirşeyden tat alamıyorum sanki. Eşimle birlikte olmak bile gelmiyor içimden. Ben depresyona mı girdim yoksa...

Canım ya bende de aynı durumlar akışına bıraktım olayı artık. Senin gibi ben de zevk almıyorum saçma sapan bişey işte. Sende ne var ne yok

Canım ya bende de aynı durumlar akışına bıraktım olayı artık. Senin gibi ben de zevk almıyorum saçma sapan bişey işte. Sende ne var ne yok

Selam canım. bugün benim yumurtlama günüm olsa gerek. kasığımda batma ve agrı hissettim gün boyu. günlerdir eşimle bir çalışmamız olmamıştı, dün gece oldu.(tamamen kendiliğinden gelişti). takvime bakmayı bıraktığım için bugün yumurtlayacağımı bilmiyordum. ağrılarımdan şüphelenip bakınca farkettim.
zamanlamayı tutturmuşuz meğer.
benim moralim biraz daha iyi. günden güne depresif havamdan sıyrılıyorum. işimine ve arkadaşlarıma odaklandım ve herşey güzel geçiyor.
siz neler yapıyorsunuz anlatın bakalım.

Ben yine aynı canım ama moralim iyi. Kafaya takmiyorum bişey. Senden haber gelmedikce buraya bile bakmıyorum. Allahım bu ay yüzümüze gülecek insallah

Ben yine aynı canım ama moralim iyi. Kafaya takmiyorum bişey. Senden haber gelmedikce buraya bile bakmıyorum. Allahım bu ay yüzümüze gülecek insallah.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. forumda dolaşıp bizim gibi aylarca bebeği olmayıp yakın zaman önce hamile kalanların yazılarını okuyorum iyi geliyor...

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. forumda dolaşıp bizim gibi aylarca bebeği olmayıp yakın zaman önce hamile kalanların yazılarını okuyorum iyi geliyor...

Amin canım amin. Evet ya başkalarını duydukca ben de çok seviniyorum rabbim bize de nasip edecek biliyorum tek isteğim bu süreçte yıpranmamamiz

Amin canım amin. Evet ya başkalarını duydukca ben de çok seviniyorum rabbim bize de nasip edecek biliyorum tek isteğim bu süreçte yıpranmamamiz

başladı yine kasık ağrıları... ben yumurtlama dönemimde ilişkiye girince sonraki gün kasıklarım ağrıyor batıyor yaa. 3 gün önceki çalışmamızdan sonraki gün de ağrım olmuştu, dün akşam ki çalışmadan sonra da bugün sürekli sızlama batma gibi birşeyler hissediyorum. neden oluyor bu. önceki aylarda da her ay olmasa da hissediyordum. adet sancısına benzeyen garip bişey

O adet sancisina benzeyen şey bende de var iki aydır. Geçen ay adetim biter bitmez başladı hatta. Bu sefer o kadar olmasa da var yine. Yumurtlama da ya bugün ya da yarin. Dün çalışma oldu. Normalde diğer çalışma yarın olması lazım ama bugün de olsa çok mu olur acaba :)) yoksa yarın sabah mi olsa diyorum sabah daha etkili oluyormuş ya :) amaaan bilemedim ya ne iğrenç bi durum bu böyle

ben de bilemedim ki şimdi. bazısı diyor ya her gün ilişki sperm sayısını düşürür die. o yüzden 1 gün ara vermek iyi olur sanırım. zaten sperm 3 gün yaşıyor ya rahimde. dünküler hala duruyordur muhtelemelen ve bugün ara verebilir yarın sabah ya da akşam çalışabilirsiniz

Evet kuzum aynen öyle dur bizimki bişey demezse yarın sabah da olsun ya. Hadi insallah bu ay yüzümüz gülsün nolur

Evet kuzum aynen öyle dur bizimki bişey demezse yarın sabah da olsun ya. Hadi insallah bu ay yüzümüz gülsün nolur

Operasyon tamam mı? :)))
Benim kasığımdaki ağrı sızı kayboldu canım bugün iyiydim. Bir anneler günü de biz anne olamadan geçip gitti. İnşallah seneye bugün bizim de yavrumuz olmuş olucak ve biz de anne olup bugünü boynu bükük değil, mutlu yaşıcaz inşallah.

Ayy yok bebeğim ya diyemedim bile :) bu geceye kaldı işimiz artık hihihi :)) bugün hep beni aradilar geleceğin anne adayı kutlu olsun senin de günün diye. Iclerine mi doğuyo artık nedir bilemedim :) inşallah seneye bu zaman seninle bebiş napiyo diye konuşcaz canım aminnnnnn

İnşallah o günleri görücez canım :)) irtibatımızı koparmayalım hiç, bebişimiz büyürken de konuşalım, bu bekleştiğimiz günleri yadedelim
Akşam çalışmanda başarılar dilerim)) hihiii

Eylemm bişey dicem. Az önce açık kahverengi lekelenmem olduğunu farkettim. Epey fazlaydı, sabahtan beri gitmemiştim wcye ve kasıklarımda adet sancısı gibi hafif ağrı var. Adetim ayın 21inde. Daha çok var. Bu ne anlamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…