"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

kafanıza takmamaya çalışın arkadaşlar olmuyo die onun da bir zamanı var rabbim o zaman için sizi bekletiyo dua edin allah herkese nasip etsin inş

Inşallah canım insallah dua etmekten başka bişey gelmiyor zaten elimizden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biri yıla yakın yeniyiz daha ama olmadı henüz

Biri yıla yakın yeniyiz daha ama olmadı henüz

daha çok yenisin bencede hiç kafana takma olur allah gönlüne göre versin bende olmadı die kayseride doktora gittim doktor bana yumurtalıklar çok büyük tedavi olmadan bebeğin olmaz dedi ben tedaviye başlamadan hamile kaldım allahın işi işte takma inş olur sende kayseride yaşıyosun galiba 2 tane arkadaşım bir doktora gittiler o doktor sayesinde hamile kaldılar ben sana o doktorun adını öğrenip msj atım bide ona git çok iyi diyolardı 5 yıl olmamıştı arkadaşımın o doktor sağolsun demişti inş bir faydası olur

010712 ben çok mutsuzum yaa ne olacak bizim bu halimiz

Canım üzülme nolur. Ben her ay umutlanıp hayalkırıklığı yaşamaktan tükendim sanırım. Bu ay çok boş hissediyorum, mutsuz değilim, boşverdimm gitti... Olursa olur. Hayatımı buna adapte ederek yaşamıycam artık, işime eşime arkadaşlarıma odaklanıcam. Sen de öyle yapmayı dene canım.

Başka çaremiz de yok zaten canım. Evet sanırım artık düşünmek yok

HAMİLEYİMMMMMMMMMMM bende haykırayım dedim aranıza katılıp çok şükür bebişim göbişimde hiç bişey imkansız değil Rabbim ol der olur Rabbim hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Aminnn

öle yaptığın zaman hamile kalınıyo emin ol beklentin olmayınca hamile kalıyosun üzülme inş olur

Kızlar ben hala adeti beklemekteyim en son 1 nisanda oldum normalde adetin 28 günde bir.ama bugün de olmazsan ümitleneyim dimi

öle yaptığın zaman hamile kalınıyo emin ol beklentin olmayınca hamile kalıyosun üzülme inş olur

Bende öyle oluyor diye duydum canım. geçen aylarda hep beklentim olmıycak diye kendimi ikna etmeye çalışıyordum ama beklemicem diyince olmuyormuş. Bu ay gerçekten içimden gelmiyor, saldım kendimi, yoruldum. Bebiş isteğim kaçtı adeta. Hayırlısı neyse o olsun diyorum...

öle hayırlısı canım allah gönlüne göre versin ne zamandır bebek bekliyosunuz?

Arkadaşlar en son 1nisanda adet oldum adetlerinde 28 günde olur.ama bugün daha olmadım idrar testi de negatif.klomen kullandım bu ay acaba o gecikme yapar mi.bir de test erken çıkarmaya bilir mi.boşuna umitlenmeyeyim dimi....

meraba arkadaşlar ben iki yıldır bebek istiyorum ama olmuyor bu ay ilk defa klomen kullandım daha adetime 9 gün var ama ben ümitliyim bu ay gögsümün uclarına dokunduğmda sızlıyo sık ıdrara cıkıyorum ara ara kasık ağrım oluyo sarı akıntılarım oluyo sızce hamile olabilir miyim

öle hayırlısı canım allah gönlüne göre versin ne zamandır bebek bekliyosunuz?

Ekim'den beri istiyoruz. bu ay 8. aya girdik. temmuzda da 2 senelik evli olcam. yaş 27, iki gün sonra 28e basıyorum. isteyince hemen olcak sanıyordum. aynı zamanda arkadaşımla sözleşip niyetledik bebişe. o hemen hamile kaldı,bebişi temmuz başında doğacak. ben hala beklemedeyim...

Seninle kadrlerimizi benzetiyorum.agustosta 2 senelik evli olacağım ve eylulden beri niyetlendik bebeğe..ilk sene ilk4 ay d.k.hapiyla sonra zarari oluyor yumurtaya diye ya dogal yollarla ya eşim korundu.sımdı...şimdi üzülüyor Ağlıyorum dua ediyorum benden sonra evlnen arkadaşlarimin çocuğu oldu maşaAllah. Beklemek çok zor......soruyorlar henüz erken diyorum ama aslinda deli gibi istiyor hayirlisiyla...ama olmuyo ben napimmm.......ov.testi kullandim onu bile tutturamiyorum heralde......
İŞİMİZ ALLAH A KALDI!
(işimiz Allah a kaldiysa olmuş Bilin(Şems-i tebrizi):)))))

Vayyyy ya konuyu açalı bile 3 ay olmuş ben hala haykiramadim ne varsa içimde kaldi evimizin yakininda park var dolaşıyorum oralarda (yolumu oradn geciriyorum aslinda)dayanamıyorum kari koca gelmisler kucuk çocuklarını gezdiriyorlar ne güzel değil mi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…