- 23 Ekim 2009
- 540
- 152
- 323
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.201
kafanıza takmamaya çalışın arkadaşlar olmuyo die onun da bir zamanı var rabbim o zaman için sizi bekletiyo dua edin allah herkese nasip etsin inş
Inşallah canım insallah dua etmekten başka bişey gelmiyor zaten elimizden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biri yıla yakın yeniyiz daha ama olmadı henüz
Biri yıla yakın yeniyiz daha ama olmadı henüz
010712 ben çok mutsuzum yaa ne olacak bizim bu halimiz
Canım üzülme nolur. Ben her ay umutlanıp hayalkırıklığı yaşamaktan tükendim sanırım. Bu ay çok boş hissediyorum, mutsuz değilim, boşverdimm gitti... Olursa olur. Hayatımı buna adapte ederek yaşamıycam artık, işime eşime arkadaşlarıma odaklanıcam. Sen de öyle yapmayı dene canım.
erciyes hastanesinde rakip turan doktorun adı
Cnm çok teşekkür ederim
Canım üzülme nolur. Ben her ay umutlanıp hayalkırıklığı yaşamaktan tükendim sanırım. Bu ay çok boş hissediyorum, mutsuz değilim, boşverdimm gitti... Olursa olur. Hayatımı buna adapte ederek yaşamıycam artık, işime eşime arkadaşlarıma odaklanıcam. Sen de öyle yapmayı dene canım.
öle yaptığın zaman hamile kalınıyo emin ol beklentin olmayınca hamile kalıyosun üzülme inş olur
Bende öyle oluyor diye duydum canım. geçen aylarda hep beklentim olmıycak diye kendimi ikna etmeye çalışıyordum ama beklemicem diyince olmuyormuş. Bu ay gerçekten içimden gelmiyor, saldım kendimi, yoruldum. Bebiş isteğim kaçtı adeta. Hayırlısı neyse o olsun diyorum...
öle hayırlısı canım allah gönlüne göre versin ne zamandır bebek bekliyosunuz?
Ekim'den beri istiyoruz. bu ay 8. aya girdik. temmuzda da 2 senelik evli olcam. yaş 27, iki gün sonra 28e basıyorum. isteyince hemen olcak sanıyordum. aynı zamanda arkadaşımla sözleşip niyetledik bebişe. o hemen hamile kaldı,bebişi temmuz başında doğacak. ben hala beklemedeyim...
1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??""ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?