"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Ben ve eşim öğretmeniz çalışma ortamımiz çok kötü özellikle son 4-5 aydir okuldan eve mutsuz ve sinirli donuyoruz stres bu bebis olaylarında gerçekten büyük etken mi buda bizi etkiliyor olabilir mi
Yani bebisimiz henüz olmadi bu konuyu simdilik kafama çok takmamaya calisiyorum ama stresli günler geciriyoruz etkiler mi durumumuzu boyle bir şey yasayan var mi (

Benim akıntı devam ediyor, kasık ağrım daha az. fakat şişkinlik sorunum geçmedi.
2 mayıs doğumgünüm. doğumgünü hediyesi olarak bebişimi istiyorum. Ah bi gelse ömrümün en güzel hediyesi olur:))))

Canim sen 1 nisanda mi olmuştum adet
Benim 1 nisandi.vakit ah bi geçse adet olmadan ne güzel olur bende de şişlik var ama gecen aylara gore akintim yok.normalde adet olmadan 1 hafta önce baslardi.inşallah güzel haberler veririz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 nisandı son adetim. Aynen canım zaman geçmiyor. Aslında hem geçsin istiyorum hem de sonuç negatif olur diye korktuğumdan geçmesin istiyorum. Şuan bir umudumuz var belki hamişizdir die. Her ay yeni umutlar ve hayalkırıklığı üstüste geliyor. Hayırlısıyla bu ay yüzümüz gülsün inşallah

amin canım.aynı duygular içinndeyim.bazen diyorum yani ne olur test yapsam da çift çizgiyi görsem diye:)inşallah Allah bize o günleri nasip eder.ne ağrım ne sızım kaldı öylece bekliyorum

Ben de valla test yapmamak için zor tutuyorum kendimi şurda 3 gün kaldı bat a. Allah gönlümuze göre versin ne diyeyim

Ben de valla test yapmamak için zor tutuyorum kendimi şurda 3 gün kaldı bat a. Allah gönlümuze göre versin ne diyeyim

Eylemmmm ben adet oldum
gecen ay kimyasal gebelikten dolayı 3 gün gecikmeli adet olmuştum ya, bu ay da 3 gün önce oldum. demek ki adet dönemimi geçen ay adetin gecikmeli başladığı günden itibaren hesaplamamam gerekiyormuş, çünkü önceki adet döngüme göre oldum... yani benim yumurtlama hesaplarım güme gitmiş oldu. doktorun gördüğü iki yumurtamda günler önce canlılığını kaybetmiş yumurtalarmış demek ki. ben de yeni yumurtladım sanıp ona göre ilişkiyi ayarlamıştım... off bir ay daha boşa gitti... çok üzgünüm...

Canim benim üzme kendini herşeyin hayirlisi.Allak bize bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz günleri de gösterecek insallah

Canim benim üzme kendini herşeyin hayirlisi.Allak bize bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz günleri de gösterecek insallah

İnşallah o günleri görücez canım inanıyorum ki vakti zamanı var daha. Adetimin 3. günü hormon testi yaptırmamı söylemişti doktorum fakat pazartesi ye denk geliyor ve işten izin alamayabilirim. Eşimin de spermiogram yaptırması gerek. Denememizin 7. ayı bitti artık sorun nerde bakıcaz.

Hadi yaaa kuzum çok üzüldüm senden çok umutluydum bu ay. Tüh ya neyse bebeğim sıkma canını mutlaka olacak ama biraz zaman istiyor demek ki senden bebişin. Ben de adet olacak gibi hissediyorum bakalım

Ben de şimdi test yaptım ama çıkmadı tahmin ettiğim gibi tabi hiç şaşırmadim

Benim de adetine 2-3 gün kaldi ben de adet olacakmsim gibi hissediyorumtest bile yapamiyorum nazil olsa 3 güne belli olacak diye.gecen eczane bin kapisina kadar giitim geri döndüm. Sanirim ben de adet olucam.hakkimizda hayirlisi

İnşallah herhangi bir sorun cikmaz canim.ben de adet olacak gibiyim;(

Ben de şimdi test yaptım ama çıkmadı tahmin ettiğim gibi tabi hiç şaşırmadim
Canım senin daha vaktin var, adetin geçsin öyle test yap. İdrarda geçmeden çıkmaz.
Off yaa benim içim şişti... sabah kırmızıları görünce bir hışımla banyodan çıktım, ağladım ağlıcam derken annemi buldum karşımda. Birlikte oturuyoruz şuan. Atamadım içimdeki zehiri, patlıcam şuracıkta...

Testi sabah erken saatlerde yapin diyorlar onun da etkisi olur mu ki canim

Bugüne kadar ne zaman test yaptiysam anında adet oldum hatta bazen test yapmaya gidiyorum bi bakıyorum ki adet olmuşum :) şimdi de inatlaştim adet olmadan yapacam diye :)) hakkımızda hayırlısı olsun canlarim. Sanki zaman geçtikçe biraz daha alışıyoruz dimi. Eskisi gibi oturup aglamiyoruz. Yani tabi yine üzülüyoruz ama en azından diğer aylar gibi değildir en azından benim öyle.

slm kızlar aranıza yeni katılıyorum bizimde 1 yıldır olmuyor. bu ay ümitlenmiştim biraz ama bu gün kırmızıları gördüm :2: ne kadar zor her ay aynı hayal kırıklığı sanki hiç bebeğim olmucakmış gibi geliyor artık (

Bazen bana da öyle gelir hiç olmayacak gibi ama böyle düşünürsek haksızlık etmiş oluruz. Daha bir yıl olmuş canım benim de 8 ay oldu. Sabır ve umutla beklemeliyiz bebişlerimizi hiç ummadığımiz bir anda gelecekler bunu biliyorum.

Adetim ayin 29 unda ama idrar testi yaptim a önce.koskaca bir tek çizgi gördüm; (anladim ki hamile degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…