- 8 Nisan 2014
- 157
- 24
- 38
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.161
Ayy canım benim yaa hadi insallah annen haklı çıkar. Ben hiç bişey hissetmiyorum ya akıntı var ama niye var bilmiyorum. Kasiklarim ve alt taraf biraz agriyo o yüzden adet olcam gibi geliyo bana. Ayy bilmiyorum ki yaa 3 günümüz kaldı çok heyecanlıyım :))
Benim akıntı devam ediyor, kasık ağrım daha az. fakat şişkinlik sorunum geçmedi.
2 mayıs doğumgünüm. doğumgünü hediyesi olarak bebişimi istiyorum. Ah bi gelse ömrümün en güzel hediyesi olur:))))
Canim sen 1 nisanda mi olmuştum adet
Benim 1 nisandi.vakit ah bi geçse adet olmadan ne güzel olurbende de şişlik var ama gecen aylara gore akintim yok.normalde adet olmadan 1 hafta önce baslardi.inşallah güzel haberler veririz
2 nisandı son adetim. Aynen canım zaman geçmiyor. Aslında hem geçsin istiyorum hem de sonuç negatif olur diye korktuğumdan geçmesin istiyorum. Şuan bir umudumuz var belki hamişizdir die. Her ay yeni umutlar ve hayalkırıklığı üstüste geliyor. Hayırlısıyla bu ay yüzümüz gülsün inşallah
Ben de valla test yapmamak için zor tutuyorum kendimi şurda 3 gün kaldı bat a. Allah gönlümuze göre versin ne diyeyim
Eylemmmm ben adet oldum
gecen ay kimyasal gebelikten dolayı 3 gün gecikmeli adet olmuştum ya, bu ay da 3 gün önce oldum. demek ki adet dönemimi geçen ay adetin gecikmeli başladığı günden itibaren hesaplamamam gerekiyormuş, çünkü önceki adet döngüme göre oldum... yani benim yumurtlama hesaplarım güme gitmiş oldu. doktorun gördüğü iki yumurtamda günler önce canlılığını kaybetmiş yumurtalarmış demek ki. ben de yeni yumurtladım sanıp ona göre ilişkiyi ayarlamıştım... off bir ay daha boşa gitti... çok üzgünüm...
Canim benim üzme kendini herşeyin hayirlisi.Allak bize bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz günleri de gösterecek insallah
Eylemmmm ben adet oldum
gecen ay kimyasal gebelikten dolayı 3 gün gecikmeli adet olmuştum ya, bu ay da 3 gün önce oldum. demek ki adet dönemimi geçen ay adetin gecikmeli başladığı günden itibaren hesaplamamam gerekiyormuş, çünkü önceki adet döngüme göre oldum... yani benim yumurtlama hesaplarım güme gitmiş oldu. doktorun gördüğü iki yumurtamda günler önce canlılığını kaybetmiş yumurtalarmış demek ki. ben de yeni yumurtladım sanıp ona göre ilişkiyi ayarlamıştım... off bir ay daha boşa gitti... çok üzgünüm...
İnşallah o günleri görücez canım inanıyorum ki vakti zamanı var daha. Adetimin 3. günü hormon testi yaptırmamı söylemişti doktorum fakat pazartesi ye denk geliyor ve işten izin alamayabilirim. Eşimin de spermiogram yaptırması gerek. Denememizin 7. ayı bitti artık sorun nerde bakıcaz.
Ben de şimdi test yaptım ama çıkmadı tahmin ettiğim gibi tabi hiç şaşırmadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım senin daha vaktin var, adetin geçsin öyle test yap. İdrarda geçmeden çıkmaz.Ben de şimdi test yaptım ama çıkmadı tahmin ettiğim gibi tabi hiç şaşırmadim
Canım senin daha vaktin var, adetin geçsin öyle test yap. İdrarda geçmeden çıkmaz.
Off yaa benim içim şişti... sabah kırmızıları görünce bir hışımla banyodan çıktım, ağladım ağlıcam derken annemi buldum karşımda. Birlikte oturuyoruz şuan. Atamadım içimdeki zehiri, patlıcam şuracıkta...
Testi sabah erken saatlerde yapin diyorlar onun da etkisi olur mu ki canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar aranıza yeni katılıyorum bizimde 1 yıldır olmuyor. bu ay ümitlenmiştim biraz ama bu gün kırmızıları gördüm :2: ne kadar zor her ay aynı hayal kırıklığı sanki hiç bebeğim olmucakmış gibi geliyor artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?