- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 118
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Ben de onu sorcaktm nasil kaldin diyeee :))) ahh kuzum herksn olur benm olmz gibi geliyo. Massalh sanada Sıhhatli mutlu hamillk ve doğum olur inş :))))
inş yha bn hamıle deılım ama sen ı hamıle sanıom bn
inan bende senin gibi düşünüyordum herkesin olur benim olmaz diye ama oldu
allahım inşallah en kısa zamanda sen be senin gibilere evlat nasip eder canım. Z:)
Bebeğim biz senle konusup duruyrz ya nasıl bemi saniyosun. :) bend e sana yazmamistm.onu aslnda başka bi arkadsa yazmistm. Hahhaha karıştı burasi :)))
Massallh ne gusel. :) bi yöntem uyguladin mii peki
hiçbir yöntem kullanmadım doğal beslendim kafama takmadım.artık umursamaz hale gelmiştim oluverdi:)
hiçbir yöntem kullanmadım doğal beslendim kafama takmadım.artık umursamaz hale gelmiştim oluverdi:)
Cnm kacinci ayinda hamile kaldin peki ??darisii bzlere insallhh
sağolun teşekkür ederim.9 aydır olmuyordu herhangi bi sorunumuzda yoktu en son rahim filmi önerdi
Aminnn inşallah saglikli olur Rabbim sizlerede nasip etsin.4 haftalık kesemizi bugün gördük inan ki bu bir mucize
Hamile buldukk saldırınnnn :)))) hahaha biz hamile olmak için yanıp tutuşanlar yeni hamiş görür görmez heyecanlanıyoruz, sorgu sual etmeden duramıyoruz. Ahh ahh Allah bize de nasip edicek mi... Canım gözün aydın, bebişine de sana da Allah sağlık sıhhat versin. Biz bekleyenler içinde dualarını esirgeme
Ben de sorabilir miyim; rahim filmi çektirmek gebeliği kolaylaştırıyor mu yani? Sen kanalların tıkalı mı diye öğrenmek için mi çektirdin?
Kuzucum ben de pazartesiye randevu aldım. Rahim filmi cektircem ama coooook korkuyorum(( anestezi vermiyoms doktor
Hamile buldukk saldırınnnn :)))) hahaha biz hamile olmak için yanıp tutuşanlar yeni hamiş görür görmez heyecanlanıyoruz, sorgu sual etmeden duramıyoruz. Ahh ahh Allah bize de nasip edicek mi... Canım gözün aydın, bebişine de sana da Allah sağlık sıhhat versin. Biz bekleyenler içinde dualarını esirgeme
Ben de sorabilir miyim; rahim filmi çektirmek gebeliği kolaylaştırıyor mu yani? Sen kanalların tıkalı mı diye öğrenmek için mi çektirdin?
Kuzucum ben de pazartesiye randevu aldım. Rahim filmi cektircem ama coooook korkuyorum(( anestezi vermiyoms doktor
benimki anestezili oldu korkma bişey hissetmiyorsun anestezi geçtiğinde çok şiddetli adet sancısı gibi ağrı oluyor 10 dk içinde geçiyor .geçmiş olsun
sımdıden gecmıs olsun cn m rahat ol bişi yok onda
Ne kadan rahatsinz yahuuui :) ağrı kesici iğne vurmuslarmiydi size bide doktor bu ay kalma zaten dedi radyasyon aliyosun ya. Aman yarabbbm ya
canım sen bu film çektirme işini nerden çıkardın yahu?
neden çektirmiyeyim mi :????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?