- Emoji Skoru
- 473
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
belirtiler bazen yanıltıcı olabiliyor tabi. benim her ay 11. gün yumurta akı kıvamında uzayan akıntım ve kasık ağrım oluyordu. ben de o gün ovulasyon sanıyordum. ama testi 2 ay denedim, 2 ayda da 13. gün çift çizgi gördüm yani 15, 16, 17, 18. günler benim için önemliymiş.( çift çizgiyi gördükten ortalama 48 saat sonra yumurtluyormuşsun.) 2 ay önce muayene olduğumda 18. günümdü ve doktor yeni çatlamış yumurtam olduğunu söylemişti. geçen ay buna göre ilişki yaşadım ve kimyasal da olsa gebelik tutturmuştum.
Amin amin canmaynen canım. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
ben gittigidiyordan almıştım canım 26 ovulasyon ve 2 gebelik testi 27 tl. surelab markası. Allah yardımcın olsun canım en kısa zamanda bebişin gelir inşallah.
inş cnm ya sennde ılk bebegın mı kac yıllık ewlısın kac yasındasın biras fazla sordum ama :)
Henüz bebeğim yok canım 7 aydır deniyoruz. Gecen ay kimyasal gebelik yaşadım epey üzüldüm. 27 yaşındayım. evleneli 1 yıl 9 ay oldu. Başka soru))))
Kizlar bende sizin gibiydim Dr a kontrole gitmekten bikmistim artik Dr umu degistirdim sonra Dr um rahim filmini önerdi cektirdik ama çok zor oldu benim için enfeksiyon kaptim iğne serumlarla geçti derken hamile kaldim bende çok sasirdim Ümidinizi kaybetmeyen stres yapmayin derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasıl oldu yanı ya anlayamadım arkdasm
Neyi anlamadin canim sor
nasıl hamiş kaldın onu anlayamadım ::))))
Bilmem Rabbimin taktiri iste stres yapmadik belki onun etkisi olmuştur..:)
Adet gorulebiliyormis hamile iken boyle durumlar da oluyor mus ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmm anladım cnm rabbım sag salım kucagna almayı nasıp etsın ıns kac haftalık bebişin :)
Aminnn inşallah saglikli olur Rabbim sizlerede nasip etsin.4 haftalık kesemizi bugün gördük inan ki bu bir mucize
Tebrik ederim canım insallah rahat bi hamilelik geçirirsin. Allahım kucağına almayi nasip etsin inşallah. Umarım bizler de en kisa zamanda bebişimize kavuşcaz
Kizlar bende sizin gibiydim Dr a kontrole gitmekten bikmistim artik Dr umu degistirdim sonra Dr um rahim filmini önerdi cektirdik ama çok zor oldu benim için enfeksiyon kaptim iğne serumlarla geçti derken hamile kaldim bende çok sasirdim Ümidinizi kaybetmeyen stres yapmayin derim
Kizlar bende sizin gibiydim Dr a kontrole gitmekten bikmistim artik Dr umu degistirdim sonra Dr um rahim filmini önerdi cektirdik ama çok zor oldu benim için enfeksiyon kaptim iğne serumlarla geçti derken hamile kaldim bende çok sasirdim Ümidinizi kaybetmeyen stres yapmayin erilmiştir.
nasıl hamiş kaldın onu anlayamadım ::))))
Cnm tebrik ediyorum gozunuz aydinn....darisi bize insallhh....doktorun ne kadar zamn sonra rahim filmini onerdi?
Ben de onu sorcaktm nasil kaldin diyeee :))) ahh kuzum herksn olur benm olmz gibi geliyo. Massalh sanada Sıhhatli mutlu hamillk ve doğum olur inş :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?