• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Bende cok istiyorum ama maalesef :-(
. ayımdayım bende. Kızlar 1 aydır kasık agrım var önce adet olcam ondandır diyordum oldum bitti gitti 1 hafta geçti üstündenn hala ağrım var. Afedersiniz birde cok aşırı akıntım var beyaz. Agrım olurdu ama bu kadar uzun sürmezdi. 2 3 günde geçerdi bu resmen iki büklüm ediyor neden olabilir acaba?

Arkadaşlar sizdede oluyomu böyle benim göğsümde sıkınca süt geliyo adet günüme yakın oluyo bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 3bucuk yıldır bekliyorum bu haykiris icin😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim adetim bugün bitti. Bişi sorucam ben ovulasyonu yine 26 günde bir adet oluyor gibi mi hesaplıcam yani 13. günüm mü ovulasyon yine? Biraz kafam karıştı, 4 gün geç adet oldum ya şimdi bu adetin ilk gününden itibaren saycam dimi?

010712 muhtemelen öyledir kuzum yoksa Dr telefon aç numarasi varsa sor bi. Ama mantıklı olan odur heralde dimi adet ne zaman başladiysa o sayılır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

010712 muhtemelen öyledir kuzum yoksa Dr telefon aç numarasi varsa sor bi. Ama mantıklı olan odur heralde dimi adet ne zaman başladiysa o sayılır
bana da öyle geliyor ama emin olamadım. neyse ki ovulasyon testlerim bitmemiş, bu ay kullanayım en iyisi öyle emin olayım.
doktora sormuştum gittiğimde adet düzenim bozulur mu die, bozulmaz demişti ama ovulasyona dair bişey sormak aklıma gelmemişti.
10. günümden itibaren yapmaya başlayım testi böylece günü kaçırmam.

Kızlar benim adetim bugün bitti. Bişi sorucam ben ovulasyonu yine 26 günde bir adet oluyor gibi mi hesaplıcam yani 13. günüm mü ovulasyon yine? Biraz kafam karıştı, 4 gün geç adet oldum ya şimdi bu adetin ilk gününden itibaren saycam dimi?

Evet evet kuzum. Benm de gecikince sökülen ilk günümü sayıyrm. Yine eskiye göre hesapla yani

Ya bişey sorcam bu ovulasyon testlerini ben hiç kullanmadım da gormedim de. Az önce gitti gidiyordan baktım ama kartla alındığı için alamadım. Her eczanede satılır mi bu merak ettim ben de kullanmak istiyorum bu ay

Ya bişey sorcam bu ovulasyon testlerini ben hiç kullanmadım da gormedim de. Az önce gitti gidiyordan baktım ama kartla alındığı için alamadım. Her eczanede satılır mi bu merak ettim ben de kullanmak istiyorum bu ay.
Eczanede de var ama pahalı canım tanesi 5 liradan ama internette 26 tanesi 20 lira civarı. Testi Hergün yapman gerektiği için çok sayıda alman şart. O yüzdende pahalıya geliyor. Ben de gittigidiyordan aldım. Eşinin kartı ödünç al ;)

Son düzenleme:
Poliskistik over hastasiyim ben 14 yasinda adet oldum sadece ilk 2 ay duzenli oldum suan 22 yasindayim yani sekiz senedir 6 ayda bi oluodum dogum kontrol haplari kullandim sokturuculer kullandim ama duzene girmedi bi turlu zaten girmeside imkansizmis 3 4 ay adet olmayinca sokturucu iciom sokuluom ama su kadarini soyliyim cok zor bi durum

Sogan kurunu denedin mi canim?denemediysen arastirmani tavsiye ederim.

Kart kullanmıyoruz işte sorun orda :)) neyse buluruz artık birinden

Bizim bebeklrimiz ne zaman gelecekler kızlar :'(

Yine hüsran. Icim acıyo :(

Yine hüsran. Icim acıyo :(
Noldu kuzum niye dertlendin şimdi. Hani sabırla beklicektik, kafamıza takmıcaktık;) ben sizden güç alıyorum bak koyverme kendini. Bebişimizi kucağımıza aldığımızda bugünleri anımsayıp boşa üzülmüşüm dicez. Meleklerimiz sadece gelicekle zamanı bekliyorlar, biz ise sabırsızlanıyorz işte, anne yüreği :)))))

Noldu kuzum niye dertlendin şimdi. Hani sabırla beklicektik, kafamıza takmıcaktık;) ben sizden güç alıyorum bak koyverme kendini. Bebişimizi kucağımıza aldığımızda bugünleri anımsayıp boşa üzülmüşüm dicez. Meleklerimiz sadece gelicekle zamanı bekliyorlar, biz ise sabırsızlanıyorz işte, anne yüreği :)))))

Adet sancısı bugün vurdu beni dayanamadim işte. Ağladım çok ama iyiym.simdi kuzum :)

Canim o kadar sikiliyoki..sebepsiz yere gözümden yaslar akiyo habire..her gecen gun birilerinin hamile oldgunu duyuyorum..bugun bi arkadasim daha aradi bugun ve hamile olduğunu söyledi çok sevindim tebrik ettim..ve ona hep dua ediyordum çünkü çikolata kisti vardi ve yeni öğrenmişti bunu korunmayida birakir birakmaz hamile kalmis.sok oldum .bnde Pko var ama olamiyorum ve çok istiyorum..artik umutlarimida yitirmek uzereyim;(

Back