"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

O kadar umutlanmıstım martta reglı grmedım ama bıraz oncereglı oldum cok kotuyum

MUCUKSS canım üzme kendini kaç aydır deniyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm onu biliyorumda deger dusuk olunca direk gebelik yok dollenme yok diyorlr oyuzden sasrdm sana dollenme olmus ama hucreler bolunmemis faln demis ya oyuzdn sordm her degern farkli anlamimi var ozamn ?

Bende cok istiyorum ama maalesef :-(
. ayımdayım bende. Kızlar 1 aydır kasık agrım var önce adet olcam ondandır diyordum oldum bitti gitti 1 hafta geçti üstündenn hala ağrım var. Afedersiniz birde cok aşırı akıntım var beyaz. Agrım olurdu ama bu kadar uzun sürmezdi. 2 3 günde geçerdi bu resmen iki büklüm ediyor neden olabilir acaba?

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılanlardandayım ben düzenli adet görürken şbatta 2. günümde adetim kesildi ve ve 1.5 aydır adet görmüyorum test yaptım hamile de değilim pko var kisttenmidir acaba acaip çocuk istiyorum ne yapmalıyım idrar testleri güvenilirmi yoksa kan testi yaptırsammı

Cnm onu biliyorumda deger dusuk olunca direk gebelik yok dollenme yok diyorlr oyuzden sasrdm sana dollenme olmus ama hucreler bolunmemis faln demis ya oyuzdn sordm her degern farkli anlamimi var ozamn ?

evet gebelik oluşmadı sadece döllenme gerçekleşirken sorun çıktı. yani şöyle açıklayım;
Tüpte sperm ve yumurtanın birleşmesinden oluşan zigot hücresi rahim içerisine gelinceye kadar 8 hücreli top şeklinde bir yapı haline gelir buna morula denir. Morula rahim duvarına yerleşmeden önce çoğalmaya devam eder ve 50-200 hücre içeren içerisi boşluklu bir yapı haline gelir, buna blastokist denir.
benim morula aşamasından sonra sorun çıkmış. daha fazla hücreye bölünememiş.
doktor tabiki de kan değerinin kaç olduğundan döllenmenin durumunu anlayabilir, sadece bazı doktorlara hastasına açıklama yapmak zor geliyor. benim doktorum dünya tatlısı, uzun uzun konuşuyor bana anlatıyor sağolsun.

Hayırlısı olsn canm. Bir sonraki aşama normal ilerleyecek inş. Buarada benm de 4 günüm kaldı. Iki gün önce şişlik vardı o da gitti şimdi sanki hiç bi belirtim yok

Kızlar bir de size bisey sorucam. Dün öyle bi akintim oldu ki ne olduğunu anlamadim. Adet oldum zannettm pantolonuma kadr islandim yani. Bidaha da gelmedi. ne olabilr ki acaba bu kadr bilemedim. ????? ?

Kızlar bir de size bisey sorucam. Dün öyle bi akintim oldu ki ne olduğunu anlamadim. Adet oldum zannettm pantolonuma kadr islandim yani. Bidaha da gelmedi. ne olabilr ki acaba bu kadr bilemedim. ????? ?

Hmm.. canım akıntı gebelik belirtisidir biliyorsun. az kalmış adetine, ovulasyon akıntısı desem bu kadar az kalmışken olamaz o. birkaç gün önce falan eşinle birlikte olduysanız vajinada kalan spermler olabilir ancak. YADA ... hayırlısı

öyle bir durumdayımki 8 aydır bebek istiyorm olmuyor olmuyor. artık bu bende kafayı yeme noktasına geldi. Rabbim duy sesimi bana bi evlat nasip et

öyle bir durumdayımki 8 aydır bebek istiyorm olmuyor olmuyor. artık bu bende kafayı yeme noktasına geldi. Rabbim duy sesimi bana bi evlat nasip et

Hayırlısı olsun de canım. Bu kadar kafaya takman gebe kalma şansını olumsuz etkiler biliyorsun dimi. Ben de 7 aydır bekliyorum. Allah bize de vakti saati gelince evlat vericektir.

Ben de anlamadm ki normal az gelen akıntı gibi değildi. Su gibi geldi gitti. Dediğin ihtimalleri düşündüm de onlara bezenmiyr işte.

Bizde öyleyiz canm. Benmde 8. Ay. Sakin olup dua edecegz. Bunun yolu bu canm. Yipratma kendini

Benim de hep akıntı oluyor adete yakın zamanda çoğalıyor ama rahatsız edici değil yani öyle iltihap enfeksiyon falan gibi bişey değil. Ben de ilk başlarda gebelik belirtisi diye duyunca sevinirdim akıntıyı görünce. Coffeylight insllah seninki gebelik içindir canım

Hayırlısı tatlm ya. Iste dedim ya öyle normal herzmankinden değildi bu. Öyle bosalir gibi oldu. Bakalım artk anlamadm

bunu sürekli kafaya takmaktan panik atak hastası oldum 8 ayda. yumurta olusuyormus ama catlamıyormus. adet düzenim bozulmustu 35 günde bire dönmüştü. 3 aydır düzene girdi bi umut bekliyorum hala. Ne olur dua edin. lütfen

Insalh olck canm. Sabret. Sen de bize dua et. Listeme aldm seni de

Benide dua listesine almayi unutmayinn ) cnm ind. Gebesindr bu ay ..kizlar bu 10. Ayda bnde bi takmama durumu geldi ilginc insallh boyle devam eder reglim yeni bitti ruh halim bidaki regliye kadar degismez umarm 10. Ay bakalim olucakmi herkese nisanda guzel bebisler

Amin canm amin :) sende beni al listene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…