- Emoji Skoru
- 473
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Canm ben bu siteyi daha çözemedim yeni üye oldum ama benim üyelik adımı başkası kullanıyo bu nasıl oluyoki acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O biraz zor ama nasıl oluyoki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O biraz zor ama nasıl oluyoki
Bende anlamadım benim kullanıcı adım hayallerimde ama bu kullanıcı adına yazılanların hepsini ben yazmıyorum kı yanı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beta hcg değerim bu. Adetim 1 gün gecikince gebelik testi yaptırmıştım. Ben doktora sordum, bebeğin rahme yerleşmesi aşamasında mı sorun oldu da tutunamadı acaba diye, o da dedi ki, bu değere göre o aşamaya gelmemiş,daha hücrelerin bölünmesi aşamasında sorun çıkmış ve o yüzden değerim düşük kalmış. Sağlıklı bir gebelikte adet gecikmesinden sonra beta hcg nin 1000lerde olması gerekirmiş.
Bende cok istiyorum ama maalesef :-(1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??""ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii
Cnm onu biliyorumda deger dusuk olunca direk gebelik yok dollenme yok diyorlr oyuzden sasrdm sana dollenme olmus ama hucreler bolunmemis faln demis ya oyuzdn sordm her degern farkli anlamimi var ozamn ?
evet gebelik oluşmadı sadece döllenme gerçekleşirken sorun çıktı. yani şöyle açıklayım;
Tüpte sperm ve yumurtanın birleşmesinden oluşan zigot hücresi rahim içerisine gelinceye kadar 8 hücreli top şeklinde bir yapı haline gelir buna morula denir. Morula rahim duvarına yerleşmeden önce çoğalmaya devam eder ve 50-200 hücre içeren içerisi boşluklu bir yapı haline gelir, buna blastokist denir.
benim morula aşamasından sonra sorun çıkmış. daha fazla hücreye bölünememiş.
doktor tabiki de kan değerinin kaç olduğundan döllenmenin durumunu anlayabilir, sadece bazı doktorlara hastasına açıklama yapmak zor geliyor. benim doktorum dünya tatlısı, uzun uzun konuşuyor bana anlatıyor sağolsun.
Kızlar bir de size bisey sorucam. Dün öyle bi akintim oldu ki ne olduğunu anlamadim. Adet oldum zannettm pantolonuma kadr islandim yani. Bidaha da gelmedi. ne olabilr ki acaba bu kadr bilemedim. ????? ?
öyle bir durumdayımki 8 aydır bebek istiyorm olmuyor olmuyor. artık bu bende kafayı yeme noktasına geldi. Rabbim duy sesimi bana bi evlat nasip et
Hmm.. canım akıntı gebelik belirtisidir biliyorsun. az kalmış adetine, ovulasyon akıntısı desem bu kadar az kalmışken olamaz o. birkaç gün önce falan eşinle birlikte olduysanız vajinada kalan spermler olabilir ancak. YADA ...hayırlısı
öyle bir durumdayımki 8 aydır bebek istiyorm olmuyor olmuyor. artık bu bende kafayı yeme noktasına geldi. Rabbim duy sesimi bana bi evlat nasip et
Benim de hep akıntı oluyor adete yakın zamanda çoğalıyor ama rahatsız edici değil yani öyle iltihap enfeksiyon falan gibi bişey değil. Ben de ilk başlarda gebelik belirtisi diye duyunca sevinirdim akıntıyı görünce. Coffeylight insllah seninki gebelik içindir canım
Ben de anlamadm ki normal az gelen akıntı gibi değildi. Su gibi geldi gitti. Dediğin ihtimalleri düşündüm de onlara bezenmiyr işte.
Bizde öyleyiz canm. Benmde 8. Ay. Sakin olup dua edecegz. Bunun yolu bu canm. Yipratma kendini
bunu sürekli kafaya takmaktan panik atak hastası oldum 8 ayda. yumurta olusuyormus ama catlamıyormus. adet düzenim bozulmustu 35 günde bire dönmüştü. 3 aydır düzene girdi bi umut bekliyorum hala. Ne olur dua edin. lütfen
Benide dua listesine almayi unutmayinn) cnm ind. Gebesindr bu ay ..kizlar bu 10. Ayda bnde bi takmama durumu geldi ilginc insallh boyle devam eder reglim yeni bitti ruh halim bidaki regliye kadar degismez umarm 10. Ay bakalim olucakmi herkese nisanda guzel bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?