- Konu Sahibi papatyasevilir
Allah tüm yüreklerinize sabır ihsan etsin kardeşlerim allah büyüktür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eczaneden 5 liraya alınan gebelık testınde çıkıyo mu?
selam gulbesseker yaptınmı test sonuç ne merakettim yoksa 2. hamile senmisin? hadi işallah![]()
Yaptim negatif cikti..ama nedense halaumudum var
daha adet olmadıysan kendine dikkat et fazla iş felan yapma Allahtan umut kesilmez ben senden çok umutluyum
arkadaslar ya reglıme normale gore 4 gun var test yapsam cıkar mı eşim cok merak edıyor da![]()
benimde 4 gün var canım. sabırsızlanıyorum bende test yapmak için :)) pazartesiye kadar beklicem olmazsam yapıcam. sen???
selam gulbesseker yaptınmı test sonuç ne merakettim yoksa 2. hamile senmisin? hadi işallah![]()
slm kızlar bende varım1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??""ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii
![]()
Bende varım o kadar cok istiyorum ki anlatamam:'(ben de varım ben de ben de :)
Bende varım o kadar cok istiyorum ki anlatamam:'(
Bende pazartesi yapicam artık cnm ınş pozitif çıkar hayırlısıyla cnm ama korkuyorum sanki yine hayal kırıklığı yasycam diye kısmetkan vericem cnm sen?
benim 5 ay hüsran bu 6. ay olacak inşallah bu sefer tuttururuz :)
insallah bor an once kucagin dolar cnm