"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

O zaman arkadaşlar ilk önce ben bağırayımmm olurmuuu hamişimmmmm :36::36::36::36::36::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :17::17::17::17::17:
7 ayda beni bekletti bebiş sonunda bu ay geldi :23::49: darısı diğer tüm isteyen arkadaşlara olsunnn:16::16::17::nazar:

tebrik ederim canım, allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin :) Açılışı sen yaptın sıra kimde bakalım? :52: bu ay özellikle yaptığın bişey var mı? tatlım paylaşır mısın bizimle?

tebrik ederim canım, allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin :) Açılışı sen yaptın sıra kimde bakalım? :52: bu ay özellikle yaptığın bişey var mı? tatlım paylaşır mısın bizimle?

Tşk ederim canım amin darısı sana da olsunnn:71:Belkide sendedirr:16: Son ad 15 ocaktı benim ve 30 döngüm...elimde ovulasyon testi vardı sadece 3 tane eşimin ısraryla ayın 26 bitane yaptım ve iki çizgide kopkoyu çıktı o günü değerlendirdik ve daha da o testten yapmadım sanırım yaptığım tek şey oydu,birde önceki aylarda yaptığım gibi düşünmedim olurmu olacakmı diye :31:

Iki ay once bende haykirmak istiyordum bu ay hamile olduğumu ogrendm ne bilim ne sevnc ne de uzuntu hic bir sey yok beta 3500ikti bugün doktor en az 6 haftalik dedi :)

Iki ay once bende haykirmak istiyordum bu ay hamile olduğumu ogrendm ne bilim ne sevnc ne de uzuntu hic bir sey yok beta 3500ikti bugün doktor en az 6 haftalik dedi :)

O zaman arkadaşlar ilk önce ben bağırayımmm olurmuuu hamişimmmmm :36::36::36::36::36::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :17::17::17::17::17:
7 ayda beni bekletti bebiş sonunda bu ay geldi :23::49: darısı diğer tüm isteyen arkadaşlara olsunnn:16::16::17::nazar:
Aminnn canimmmmm ....haykırmak için sıraya girdimmmm bileeee

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin eeee artık darısı bizimde başımıza:49:

canlar evet henüz benimn için de hayırkırmak için erken :34: ama belki birşeyler fısıldayabilirimm:10::10::10::10:

laboquick ovulasyon testi kullnıyorum.reglmin başladığı tarihten itibaren 9.günüm. testi yaptım T ÇOK ÇOK ÇOK AŞIRI silik çıktı..bu negatif demek oluyor :17::17: ama yumurta akı kıvamında akıntım var. dün akşam çalışmıştık eşimle:17::17: acaba test mi yanlış yoksa ilişkiden nedeniyle mi oldu bu akıntı..bir kere daha mı yapsam test (bide öğretmenim ve okulda illa ki çay içiyorum en fazla 2saat içecek içmeden duramıyorummmmm ondan mı silik çıkıyor ne:6::6::6::6::6::6::6::6:

canlar evet henüz benimn için de hayırkırmak için erken :34: ama belki birşeyler fısıldayabilirimm:10::10::10::10:

laboquick ovulasyon testi kullnıyorum.reglmin başladığı tarihten itibaren 9.günüm. testi yaptım T ÇOK ÇOK ÇOK AŞIRI silik çıktı..bu negatif demek oluyor :17::17: ama yumurta akı kıvamında akıntım var. dün akşam çalışmıştık eşimle:17::17: acaba test mi yanlış yoksa ilişkiden nedeniyle mi oldu bu akıntı..bir kere daha mı yapsam test (bide öğretmenim ve okulda illa ki çay içiyorum en fazla 2saat içecek içmeden duramıyorummmmm ondan mı silik çıkıyor ne:6::6::6::6::6::6::6::6:

bilmiyorumki canım ben hiç o testten yapmadım ama bence daha yumurtlama günün değil ilişkiden olabilir bence

evt cnm daha çok yeni ama yaş 33 işte umarım uzamadan kalırım inşallah. senin durumlar nasıl ne kdr lık evlisin ?

ozaman hiç bekleme derim. ben temmuzda 6. seneme girecem 28 yaşındayım benimde bebeğim yok ama 4 tane melek olan yavrularım var

2,5 yıllık evliyim 6 aydır deniyorum bugün sat.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bana sabır selamet için yardım edin sabırsızım !!

Allahım dualarını kabul etsin tez zaman da kucağına almayı nasip etsin cnm. neden kaynaklanıyormuş araştırıldı mı ?
genetiğim yapıldı kan pıhtılaşması çıktı ama hamile kalınca iğnelerede başlıyorum dr lar genetik diyorlar nebenim ailemde nede esimin ailesinde böyle sorun yasayan hiç yok

Back