- 26 Ağustos 2013
- 137
- 38
- 73
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
2,5 yıllık evliyim 6 aydır deniyorum bugün sat.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bana sabır selamet için yardım edin sabırsızım !!
genetiğim yapıldı kan pıhtılaşması çıktı ama hamile kalınca iğnelerede başlıyorum dr lar genetik diyorlar nebenim ailemde nede esimin ailesinde böyle sorun yasayan hiç yok
benim arkadaşımda aynı durum da 2 tane kaybetti tam gelişme aşamasında.kan pıhtılaşmasından kaynaklandığını öğrendiler bir yıl ara verin dedi doktoru. Allahım isteyen herkese versin aratmasın.
sabret canım bence 1 gün daha yarın sabahda yap derim benim hamileliklerimin hepsi günüm geçmeden testte çıkıyordu
eczaneden 5 liraya alınan gebelık testınde çıkıyo mu?
evet canım ben 3 liraya almıştım çıkmıştı hatta adetime 2 gün vardı
işallah canım herkese versin yüce Rabbim benim 2. bebeğimden sonra 4 sene hamile kalamadım tam tedaviye başladığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim 4 senede yeterince uzun bi dinlenme süreci değilmihepimiz en kısa sürede bebeklerimizi kucağımıza alırız işallah
wauwwwwwww çok iyiymişşşş yarında sabredeyım sonra hemen yapıyım ozaman
O zaman arkadaşlar ilk önce ben bağırayımmm olurmuuu hamişimmmmm
7 ayda beni bekletti bebiş sonunda bu ay geldidarısı diğer tüm isteyen arkadaşlara olsunnn
bilmiyorumki canım ben hiç o testten yapmadım ama bence daha yumurtlama günün değil ilişkiden olabilir bence
2,5 yıllık evliyim 6 aydır deniyorum bugün sat.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bana sabır selamet için yardım edin sabırsızım !!
evet canım ben 3 liraya almıştım çıkmıştı hatta adetime 2 gün vardı
canım hangi marka testi yapmıştın hatırlıyo musun?
evet canım hatırladım.Allah hepimizin yardımcısı olsun biran önce kucağımız dolsun
Çok güzel bi başlık olmuş.. Tam olarak ben de böyle haykırmak istiyorum. Buay 6. Ayın benimde, insallah burdan haykırmak nasip olur hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?