- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Hanımlar nasılsın iyimisiniz beni sorarsanız ben cok iyim...
Hayırdır inşallah? Nedir bu iyiliğin sebebi? Ben pek iyi değilim.
Canim ya benimde ayni oluyor adetin gelir gibi hissediyorum bi bakiyorum akintim..bugün itibariyle bir ay i doldurdum hala gelmedi simdi eve giderken 3.5 tane test alican çift cizgiyi görene kadar teste devam :))))
Bir sorun cnm bildiğin gibi iyim cnm yani
Bebis yok ortada daha ama kasiklarm ağrıyor:)
Adet biteli 4 gün oldu kasık ağrısı başladı:)
Kuzucum bunlar hem gebelik hemde adet belirtileri. Adetime 2gun kala bakmistim cift cizgi ckmşti kanimda da hcg 398.1cikmişti. Bunlara adet gecikmesi,sık sk idrara cikma ve akinti fazlaligi eklenirse tamamdir inşaAllah :) ayagimi sürüdüm de geldim :)hadi hayrlisi.
Bende.beklemeyi isterim ama dayanamiyorum napayim...uzulucemi biliyorum ama dayanamıyorum belirsizlik daha zor ya adetin gelsin ya da bebişssssssKolay gelsin ozugullcum. Ben bu ay idrar testi yapmıycama kendime söz verdim. Adetim gelmezse direk kanda baktırcam. Geçen aylar çok takıntı yaptım çıkmayınca defalarca yaptım çok üzüldüm her seferinde. O yüzden.
Bende.beklemeyi isterim ama dayanamiyorum napayim...uzulucemi biliyorum ama dayanamıyorum belirsizlik daha zor ya adetin gelsin ya da bebişssssss
Sen kasık ağrına seviniyorsun bende üzülüyorum , canım yanıyorşuan yatıyorum. Bir haftadır geçmedi. Adetime 3 gün var. Sen hamilelik mi bekliyorsun canım. Adetin yeni bitmiş, hemen olur mu ki.
keşke kullanmasaydım haklısın inş çok beklemeyiz. bu 9 ay süresinde doktora gittin mi bana kesinlikle bir zararı yok demişti o yüzden kulandım rahat rahat:44:keşke hiç kullanmasaydın hapı.bende 5 ay kadar kullandım ama sonrasında hamile kalamadım 9 aydır deniyorum.belki sebep o değildir ama içimi kemiriyo işte.inşaallah sen çok beklemezsin
keşke kullanmasaydım haklısın inş çok beklemeyiz. bu 9 ay süresinde doktora gittin mi bana kesinlikle bir zararı yok demişti o yüzden kulandım rahat rahat:44:
cok sükür önemli olan bir sorunun olmaması demekki azcık daha zamanı var bebeişini kucagına almak için. Rabbim hayırlısını tez zamanda versin inş :) bizde 2 yıldır güya istemiyorduk daha yeni karar verdik ama şimdide gün gecmez oldu.banada dr bi zararı olmaz demişti ama şimdi birsürü şey duyuyorum.ne olursa olsun hergün ilaç içiliyo sonuçta.evet defalarca dr a gittim muayenelerimde bi sorun çıkmadı şükür.
cok sükür önemli olan bir sorunun olmaması demekki azcık daha zamanı var bebeişini kucagına almak için. Rabbim hayırlısını tez zamanda versin inş :) bizde 2 yıldır güya istemiyorduk daha yeni karar verdik ama şimdide gün gecmez oldu.
Aynen bende uyumak istiyorum olay sonuclanana kadar uyanmamak istiyorum...simdi yine test yaptim evde bisi cikmadi...adetin de yok ortada...offffSeni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdayım inan içim içimi yiyor. Kalbimden hamile olduğum geçiyor, aklımsa değilsin adet olcan diyor... Uyuyup adetim gecene kadar uyanmamak istiyorum..
Ağrı derken batma demek istemiştim. Aynen bu ovulasyondan kaynaklıysa nie hala geçmedi dimi benimde aynı şekil devam ediyor. Ben adet dönemimde bile böyle bir batma ve hassasiyet yaşamadım hiç. Çok hafif gecer. Hamile arkadaşlarıdan da böyle hisseden çok az kişi var. Birçoğu hiç nişey hissetmemiş. Biz neye yormalıyız bu belirtileri ben şaşırdım...
Kuzucum bunlar hem gebelik hemde adet belirtileri. Adetime 2gun kala bakmistim cift cizgi ckmşti kanimda da hcg 398.1cikmişti. Bunlara adet gecikmesi,sık sk idrara cikma ve akinti fazlaligi eklenirse tamamdir inşaAllah :) ayagimi sürüdüm de geldim :)hadi hayrlisi.
010712 ne alemdesin sin 3 gün kaldı. Ben hep tam gününde olurum senin de öyle mi.. var mı bi hareketlilik vücutta
canım benim inşallah hamissindir ya nolur aklına getirmemeye çalış sabır birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?