- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Ya benim gibi kan testi yaptirip da negatif cikan ama hala adeti gelmeyen var mi...doktorum biraz daha beklememi soledi tekrar test yapicakmis...offff...yarin tam bir ay oluyo adetim...
Kızlarrr nerdesınız...yok mu bana yol gösterıcek yüregımı rahatlatıcak birisi....
Ay cok ozr dilerim canim ya gormedim...dollenme ne zaman olfu hic farkinda degilim ki...ovülasyon kullabmiyorum....ama gectigimiz hafta batmalarim cok fazlaydi bir kac gundur durdu bisey yok...adet belirtilerim de yok..Geç yumurtlamış olabilir misin? Böyle olunca döllenme de geç olur ve adetinden en az 10 gün sonra ancak çıkar kan tahlilinde. Ovulasyon testi kullanmışmıydın, ne zaman oldu sence döllenme farkındaysan yaz bakalım geç mi olmuş.
Ay cok ozr dilerim canim ya gormedim...dollenme ne zaman olfu hic farkinda degilim ki...ovülasyon kullabmiyorum....ama gectigimiz hafta batmalarim cok fazlaydi bir kac gundur durdu bisey yok...adet belirtilerim de yok..
Nolur guzel seyler sole
doktora görünmuşsüzdür neyin var canımmmbenim de ağustosta 2 yıl olacak biz de yaza kadar kendi imkanlarımızla deneyeceğiz olmadı gideceiz doktora canımmm.şimdi daha 6 ay oldu denemelere başlayalı
Batmaların geçen hafta olduysa o zaman yumurtlamış okabilirsin ve bir hafta sonrasında kanda çıkmama ihtimali yüksek. En az 10 gün geçmeli. Sabredip bikaç gün sonra tekrar test yaptır, hayırlı haberi alacaksın gibi hissediyorum.
sedamur kullanıcısından alıntı .!.:size deneyimlerinden bahsetmek istedim.ateş ölçme yöntemini ( her sabah 7 gibi yataktan kalkmadan ateş ölçüp yazılır regl olacagım günden 1 gün önce 36.3 e düşer bnm ateş düşmedi 36.7 de seyretti hep,tabii en az bi kaç ay kendi ateş derecenizi bulmanız lazım) ve ovülasyon testini kullandım ve 2 ay öncesinden başlayıp, günde 1 tane folic kullandım.9.10.12.14.17.19. günler ilişkiye girerek hamile kaldım 13.günde yumurtam çatladı ( en koyu çizgi) yumurtamın çatladığı gün akıntım şeffaf ve fazla oldu kasıklarım aşırı derecede batıyordu ve o batma bu zamana kadar sürdü.''13. günden'' 1 hafta sonra gögüs uçlarımda inanılmaz derecede acıma oldu dokunulduğu zaman kopmuş gibi resmen, hüngür hüngür ağladığımı biliyorum meğerse tutunmuş bebişim.regl olmadan 4 gün öncesinde de idrar testinde bayagı belirgin çift çizgiyi gördüm.
Herkese bol şans,hamile olanlara Allah sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsin,isteyenlerin karnını boş bırakmasın inş.
Canım ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık. Benim sürecimden bahsedeyim. Adet dönemim 26 gün sürer. 9.günden itibaren ovu testi yaptım 14.gün çift çizgiyi gördüm. 13. ve 15.gün ilşki oldu. 15.günden itibaren sağ kasığımda batma başladı ve göğüslerim dayak yemişim gibi felaket agrıyordu. kasığımdaki ağrı artınca 19.gündü doktora gittim. ultrasonda baktı, yeni çatlamış bi yumurtan var bi tanede çatlamak üzere olan var , bu akşamı degerlendir dedi. Ben şaşırdım. Testte çizgiyi gördükten 5 gün sonra ancak yumurtlamışım. Neyse 19. 21. Gün de çalıştık. Bugün 23. Günüm ve kasık batmam ve göğüs agrım hiç geçmedi. Ben şimdi ne düşünmeliyim şaşırdım. İlk kez bu ağrıları yaşıyorum. Tecrübenden yola çıkarak benim durumumu yorumlar mısın canım
Yumurtlamadan önce sağ kasıkta batma + yumurtlamadan 4 gün sonra hem sağ hem sol kasıkta batma + göğüs hassasiyeti + bel agrısı = ????????
evet kızlar bugün de bel agrısı eklendi listeme. adetime 2 gün kaldı. bunlar adet belirtisi mi bebiş belirtisi mi siz ne dersiniz kızlar...:18:
Kuzucum bunlar hem gebelik hemde adet belirtileri. Adetime 2gun kala bakmistim cift cizgi ckmşti kanimda da hcg 398.1cikmişti. Bunlara adet gecikmesi,sık sk idrara cikma ve akinti fazlaligi eklenirse tamamdir inşaAllah :) ayagimi sürüdüm de geldim :)hadi hayrlisi.
Kızlar merhaba...aklımdakı soruya cvp bulamıyorum ben...yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
adetım gecıktı dayanamadım dün doktora gıttım...kan testı yaptık hıc bısey cıkmadı...ama doktor dedı kı bu senı gebe olmadıgın anlamına gelmez dedı..4-5 gun daha bekle gelmezse adetın gel tekrar test yapalım dedı...hiç böle bısey yasayan ve mutlu haber alan var mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
merra86 .!.:Benim de seninki gibi oldu canim ilk cocugumda adetim 9 gün gecti öyle ögrendim oncesinde cikmadi testlerde. Doktorum ultrasona göre iki hafta kücük oldugunu adetime yakin hamile kaldigimi söyledi ve 42. Hafta dogum yaptim. Simdi yine hamileyim :) ve günüm 14 gün gecmisken ögrendim hamileligimi. 4 gün gecince kanda 1.2 cikmisti 10 gün sonra tekrar yaptim o zaman cikti.. henüz doktora gitmedim ultrason icin ama yine ayni durum söz konusu sanirim..
Kızlar merhaba...aklımdakı soruya cvp bulamıyorum ben...yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
adetım gecıktı dayanamadım dün doktora gıttım...kan testı yaptık hıc bısey cıkmadı...ama doktor dedı kı bu senı gebe olmadıgın anlamına gelmez dedı..4-5 gun daha bekle gelmezse adetın gel tekrar test yapalım dedı...hiç böle bısey yasayan ve mutlu haber alan var mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
canım merra86 arkadaşım geç döllenme yaşamış, 4 gün gecince kanda 1.2 cikmis 10 gün sonra tekrar yaptırmış test ve o zaman belli olmuş. Sen de bu durumu yaşıyor olabilirsin. Umudunu yitirme
canım benım cok uzuldum senın adına...nasıp degılmıs bence de...ben ıkı ay once adetten bır hafta sonra kanama yasadım...bebek var yerını temızlıyo dıye dusunduk...doktora gıttım hemen kanda cıktı ama degerı cok dusuktu...bıraz beklememı soledı doktor..deger yukselmesı lazım dedı ama olmadı tam tersı daha da dustu deger...bebegın dusmus dedı bana....sonra ben doktorumu degıstırdım sen hıc hamıle kalmamısın dedı...ben şok oldum...delırdım dıger doktora sınırden...kıme ınanıcamı bıolemedım...sımdı tam tersı adetım gelmıyo ama kan da da cıkmıyor...beklıcem bel kı de bu defa yukselır kanda ınsallah...cnm merhaba benimde 2011 yılında oğlum iki yaşındayken adetim gecikti. Doktora gittim. Kan testi yapıldı. Değerim 5,5 çıktı gebe değilsin dedi. Ilaçlar verdi gönderdi. Sonra ben adet ladım ama böyle parçalı adet parçalar dökülüyordu.
Sonra neyse adetlerim düzenli geldi falan sonra birgün aile sağlığından telefon geldi. 6 aylık gebesiniz takibe gelmiyorsunuz diye nasıl dedim ben gebe değilim. Am gebe girilmişsiniz siteme değeriniz gebe gösteriyor dedi.
Meğer ben o ay gebeymişim cnm doktorun verdiği ilaçlarlada bebeği söktürmüşüm gitmiş geç döllenmeymiş demekki. Sonra ben çok üzüdlüm falan ama doktora birşey söylemedim. Eşimlede konuştuk kısmeti yokmuş ne yapalım dedik kapattık.
şimdi doğmuş olsaydı 2 yaşında olacaktı
anneannem demişti bana gecikince ve doktor ilaç verince bekle o geç oluşmuştur demişti ama ben dinlemedim çünki eşimde acele ediyordu ilaçları bir an önce kullan bir dahaki ay deneriz demişti ve kullandım.
ama benım herhangı bır deger cıkmadı kı 0.01 gıbı bısedı sanıırım
o farketmiyor sonuçta negatif sonuç anlamına geliyor. Bende bikaç ay önce yaptırmıştım test 1.2 çıkmıştı ve o akşam adet olmuştum. Negatifti yani. Ama senin değer gün geçtikçe yükselebilir.
Ah canım ayağın uğurlu gelir inşallah. akıntı artışı da var bende, hatta adet oldum gibi bir ıslaklık hissediyorum bugün baktığımda akıntı olduğunu görüyorum... sık idrara çıkma konusu ise şöyle ki ben her zaman sık çıkıyorum, o yüzden farkında değilim arttı mı. geriye adet gecikmesi kaldı!!!!
GELMEYİN KIRMIZILAR GELMEYİNNNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?