• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

:5: haziranda 2 yıllık evli olcam ilk geceden beri istiyoruz tüp bebek bile tutmadı.sanki hiç hamileyim diyemicem :5:

doktora görünmuşsüzdür neyin var canımmm:53::30: benim de ağustosta 2 yıl olacak:45: biz de yaza kadar kendi imkanlarımızla deneyeceğiz olmadı gideceiz doktora canımmm.şimdi daha 6 ay oldu denemelere başlayalı:55:

merhaba arkadaşlar,benim gibi bebek isteyen arkadaşlar hepinize merhaba.7 aylık evlıyım ama yasım 30 un ustunde oldugu ıcın cocuk ıstıyoruz.benım sormak ıstedıgım bısı var ne sıklıkta ılıskı yasıyosunuz?sadece ovulasyon donemınde mı?

kızlar ben 2 yıldır evliyim 8 ay doğum kontrol hapı kullandım 6 ay oldu bırakalı artık bebek istiyoruz bu ilk ayımız. Allah uzun zamandır bekleyenlere sabır versin ben şimdiden sabırsızlanıyorum. olmıcak diye cok korkuyorum:18:

kızlar ben 2 yıldır evliyim 8 ay doğum kontrol hapı kullandım 6 ay oldu bırakalı artık bebek istiyoruz bu ilk ayımız. Allah uzun zamandır bekleyenlere sabır versin ben şimdiden sabırsızlanıyorum. olmıcak diye cok korkuyorum:18:

keşke hiç kullanmasaydın hapı.bende 5 ay kadar kullandım ama sonrasında hamile kalamadım 9 aydır deniyorum.belki sebep o değildir ama içimi kemiriyo işte.inşaallah sen çok beklemezsin

Back