"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Arkadaşlar yumurtlama gününden beri aynı kasigimda batma var. bunun bi anlamı varmı. biri cevaplasn lutfeeen

Nihayet benim durumunda bir arkadaşa rastladım. benim de 1 haftadır sağ kasığımda batma var. pazartesi doktora gittim, yumurtam çatlamış ondan ağrı olmuştur dedi. bir yumurtam da çatlamak üzereymiş. o akşamı değerlendirdik. diğeri de çatlamıştır diye 2 gün sonrayı da değerlendirdik. fakat benim batma olayım ara ara azalsa da geçmedi. hatta bugün sol taraf ta da hafif hafif hissettim gebelik olabilir mi diye ben de senin gibi umutlanıyorum ama bilemiyorum da. bat 4 mart.

Son düzenleme:

merhaba bizde geçen ay bebek düşünmeye başladık..iki aydır deniyoruz yani ikisinde de yumurtlamadan itibaren ağrım başladı kasıklarımda...sanırım psikolojik olarak yapıoruz bunu kendi kendimize..yani vücut hissediyo bi beklentin olduğunu..benim şu anda bile batma var sağ tarafta..bata da 11 gün var..

beklenti içinde olmaya engel olunmuyor ki. evet bebek istiyoruz ve doğal olarak olumlu sonucu dört gözle bekliyoruz. benim de var batma ve 3 gündür uykuya doyamıyorum. bahar yorgunluğumu diye kendimi gebelik fikrinden uzaklaştırma çalışsam da içimden bir ses ya bebekse diyor. napmak gerek peki nasıl beklices biz nasıl engel olcas kendimize...

Şuan göz kapaklarımı güçlükle açık tutuyorum kızlar ben dayanamıycam gidip yatıyorum. bat gelsin artık bu belirtilere anlam verememek mahvediyor...

size deneyimlerinden bahsetmek istedim.ateş ölçme yöntemini ( her sabah 7 gibi yataktan kalkmadan ateş ölçüp yazılır regl olacagım günden 1 gün önce 36.3 e düşer bnm ateş düşmedi 36.7 de seyretti hep,tabii en az bi kaç ay kendi ateş derecenizi bulmanız lazım) ve ovülasyon testini kullandım ve 2 ay öncesinden başlayıp, günde 1 tane folic kullandım.9.10.12.14.17.19. günler ilişkiye girerek hamile kaldım 13.günde yumurtam çatladı ( en koyu çizgi) yumurtamın çatladığı gün akıntım şeffaf ve fazla oldu kasıklarım aşırı derecede batıyordu ve o batma bu zamana kadar sürdü.''13. günden'' 1 hafta sonra gögüs uçlarımda inanılmaz derecede acıma oldu dokunulduğu zaman kopmuş gibi resmen, hüngür hüngür ağladığımı biliyorum meğerse tutunmuş bebişim.regl olmadan 4 gün öncesinde de idrar testinde bayagı belirgin çift çizgiyi gördüm.
Herkese bol şans,hamile olanlara Allah sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsin,isteyenlerin karnını boş bırakmasın inş.

yanlış anlama canım tabiki bende engel olamıyorum kendime hele etrafımda hamileler varken işyerinde daha da zorlaşıyo bu durum ama vücutta anlıyo işte psikoloji çok fena bişey...ben evlendiğimden beri yok yumurtlamaymış yok çatlamaymış bilmiyodum hiç bir kasık ağrım falan da olmuyodu..ya da hissetmiyordum...şimdi detaylı öğrenip üzerine düştükçe insan psikolojide oyun oynuyo bizle işte..bu yalancı gebelik falan filan bile hep psikoloji yüzünden olan şeyler..
canım uyku mide bulantısı falan gebeliğin 7-8. haftalarından itibaren ortaya çıkar böyle bir belirti için çok erken bence...
valla benim tanıdığım hamile kalanlar hep kafaya takmadığı aylarda hamile kalmışlar..nasıl yapıcaz bende bilmiyorum :26:

ayy hayırlı olsun canım belirtilerini yazdığın için teşekkürler..bende koyu çizgiyi 18. günde gördüm...17-19. günlerde de ilişki oldu umarım tutar.ondan öncesinde de gün aşırı devam ediyoduk inşallah bizimde tutar bu ay..folik asitide 2 aydır kullanıyorum..

Son düzenleme:

çok iyi zamanlama yapmışşınız tam yumurtanın çatladığı gün değil bir gün öncesi ve bir gün sonrasını değerlendirin diyorlar gene de 2 günde 1 devam.17 ve 19.günden sonra silikleşmeye başladı mı test.

ay inşallah cnaım bende koyu çıkan gün yapamadık diye üzülmüştüm eşim çok geç geldi ve çok yorgundu ellemedim bende evet öncesi sonrası gün silikti ben 11.günden itibaren teste başladım ne olur ne olmaz diye..en koyu 18. günde çıktı..19da da silikti ondan sonra devam etmedim test yapmaya..

Sonuclari aldim kizlar...ama bisry cikmadi...ama doktor mu olumsuz anlamina gelmez dedi....bir kac gun sonra tekrar gel dedi tabi adetim gelmezse...

18. gün böyle çıktı canım bu koyu dimi??..bundan daha koyu çıkmadı hiç...

ayy hadi inş.gerçekten anlıyorsun resmen doğuyo içine hamile olduğun.test yaptığım günün sabahı su içince midem bulanmıştı ki daha 4 gün vardı regl'me.Bir de bulantılı bi hamilelik geçirmiyorum.Resmen test yap ben burdayım demeye getirmiş gibi Darısı başınıza inş.Sırf bu stresle kalmıyo sonrası daha stres geçio kapl atışlarıydı gelişimiydi yok kan sonuclarımda bişe cıkar mı,ne yiyip ne içicem.Bi de kanamam oldu 3 hafta yattım sırf stres anne olmaya yeltenmekten başlıyor daha.

merhaba kızla bu ay adetım 7 gun gecıktı ıkı gun once adet oluorum sandım ama ıkı gun surdu ve azdı ama kırmızıydı bu ustune gorme olabılır mı acaba

18. gün böyle çıktı canım bu koyu dimi??..bundan daha koyu çıkmadı hiç...Eki Görüntüle 1000460

aynen öylee bnm de böyleydii.aayy hadi inş.belirtiler ilk gögüslerde başlıyor kızlar başka şeylere takılmayın.heee bi de rimel sürerken kirpiklerim yapıştı birbirine ayrılmadı topak topak olmuştu çok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…