- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Nasil yani canim doktor yonlendirmesi falan sart degil doktorun olup olmamasida.herhangi bi hastaneye gidip gebelik icin kan testi yapacam demen yetrli kanini alip 1 saat sonra sonucu veriyorlar.doktorla bi isin yok ki
Medicalpark var yan tarafta iş yerimin tanidik vardı birinin aradı öyle dediler bende anlamadim
Yok canim oyle bisey bende suphelendigim de gittim bi ozel hastaneye gebelik icin kan verecegm dedim aldilar 1 saat sonrada sonucu aldim.doktor bile gitmedim o gun
Cesaretimi toplasam gidemiyorum ki geceli 3gün oldu ama biraz daha mi beklesem mi diyorum
Arkadaşlar yumurtlama gününden beri aynı kasigimda batma var. bunun bi anlamı varmı. biri cevaplasn lutfeeen
Surekli mi canm.yumurtlma gununden 1 hafta gecmisti benim bir kere ani bi agri girdi 5 snye sonra gecti.oyle bi agrysa olabilir.ama surekli olmz
merhaba ben evliliğimin 4. senesine giricem 18 ay önce çalışmalara başladık ve 18 aydır hiçbir sonuç alamadım herşey normal çıktı. Konu başlığı çok fazla ilgilendiğim bir konu .Neredeyse hergün her saat her dakika aklımdan çıkmayan takıntı halini getirdiğim bir hadise. çalıştığım yerde hemen hergün benden önce evlenip hamile kalanları duydukça kahroluyorum fakat çok enteresan olan bir yanım o kadar üzüntü içindeyken bir yanım çok fazla sakin daha sonra benim de bir gün olacak diye sanki içimden bir ses haykırıyor alllah bir derdi verdiğinde dermanıda veriyormuş bunu anlamadım olur yada olmaz yaradanın bileceği iş ve imtihan çok ağır sabrımızın sınandığı bir imtihan ve allah sevdiği kullarıyız ki dua ediyoruz dua etmek birşeyin olacağına dalelettir. biliyorum birgün bende yazacağım ve yazacağız ama bu zor ve meşakketli imtihandan isyan etmeden allahu tealaya inanarak çıkmak alalh hepimizin dualarını kabul etsin sağlıklı evlatlarımız olmasını nasip etsinn.RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER..
Sabrini takdir ediyorum ve inancini.rabbim en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin insh.zamani gelmeden yassnmiyor hic birsey.inanarak bas koydugun bu yolda sabrinin ve inancinin mukafatini versin rabbim sana ve istiyen tum kardeslerime...
Sabrini takdir ediyorum ve inancini.rabbim en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin insh.zamani gelmeden yassnmiyor hic birsey.inanarak bas koydugun bu yolda sabrinin ve inancinin mukafatini versin rabbim sana ve istiyen tum kardeslerime...
Ben dayanamadim gittim doktora test yapti bir bucukda sonuclari alicam...ama negatif ciksa bile ayin 4 une kadar gelmezse tekrar test ivin geliceksin dedi...kendi evde yaptigib testler 30 35 gunu baz alir kafasinda dedi bir ayi dolu dolu gecmesi lazim orda cikmasi icin dedi...aşa yukari bir ayi gecmissin dedi bakalim hayirlisi...en azindan acabadan kurtulucam...
Verdim kanReglin gectiyse neden bekliyorsun ki git tabi kanda cikar hemen olup olmadigi
Verdim kanstres 2 katina çıktı
Bende kan vermeye korkuyorum öylleee bekliyorum zaman biraz daha geçsin diye
Benim kadar korkan yoktu heralde kan vermekten birde bayilirdim.ama hamile oldugumu ogrendikten sonra kac kere kan verdim bilmiyorum gecti gitti korkular
Canim varsa o stres muthis bi heycana donusecek yoksada beklemiycek en azindan biraz rahatliycaksin.insh guzel haberler alirsin bende burda bekliyorum haber ver:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?