Hamileyimmmm :))

Cok Tesekkur ederim.aminnn :) belirtilerimin bi kismi bi kac gunluk bi kismi bi haftadir var.Yani adete 10-12 gun kala Basladi.goguslerde siskinlik,avcumun icindeki damarlarin belirginlesmesi,idrarda koyulasma,ve igrenc kokmasi bi kac gundur,karnimda kalbime vuracak kadar garip bir agri birde daha once hic yasamadigim....s'en de bebis dusunuyosun sanirim.Rabbim gonlune gore versin :KK66:
amın inş canm benım yaa evet cok istıyorm dua et hamılenın duası kabbul olur:emir_bebek::KK73:

Hanimlar yanlis anlamayn bebiş haberi harika bisey ama 4 dusuk yapmis biri olarak adetiniz gecmeden test yapmayin kimyasal gebelik oluyor yıkılıyor insan dilerim hepibiz benisleri saglikla kucaginia alirsiniz

Hanimlar yanlis anlamayn bebiş haberi harika bisey ama 4 dusuk yapmis biri olarak adetiniz gecmeden test yapmayin kimyasal gebelik oluyor yıkılıyor insan dilerim hepibiz benisleri saglikla kucaginia alirsiniz
Yanlis anlicak bisi yok da ben sigara kullaniyorum.Ne kadar erken o kadar iyi.Haber aldigimdan beri de yanasmiyorum.Kimyasal ya da diil.Endiseli olan arkadaslar var Burda.En azindaN Moral bozmamak,bu tarzbi yorumu ilgili konunun altina yazmak gerekir diye dusunuyorum.Allah en hayirli zamanda saglikli Bi hamilelik yasatsin sanA da arkadasim

Yanlis anlicak bisi yok da ben sigara kullaniyorum.Ne kadar erken o kadar iyi.Haber aldigimdan beri de yanasmiyorum.Kimyasal ya da diil.Endiseli olan arkadaslar var Burda.En azindaN Moral bozmamak,bu tarzbi yorumu ilgili konunun altina yazmak gerekir diye dusunuyorum.Allah en hayirli zamanda saglikli Bi hamilelik yasatsin sanA da arkadasim
Moral bozacak bisey yok sadece gununuz gecmeden test yapmak iyi degil ama herkes ne yapacagini kendi bilir sigara konusunda da

7. Haftadan once sigara cok da bi zarar vermez henuz kan alisverisi tam anlamiyla baslamamistir

kızlar galiba bende hamişimmmmmmmmmmmmm dün idrarda test yaptım bir çizgi silik diğeri net çıktı bugun kan testi yaptırdım 258 çıktı hamişim değil mi doktorumda yurtdışına çıkmış soramıyorum

C
kızlar galiba bende hamişimmmmmmmmmmmmm dün idrarda test yaptım bir çizgi silik diğeri net çıktı bugun kan testi yaptırdım 258 çıktı hamişim değil mi doktorumda yurtdışına çıkmış soramıyorum
deminki mesajla telefonun azizligine ugradim.ya ne demek hamisin alasisin. Hem de 4 haftalik Civari yanlis bilmiyorsam.tebrik ederimmmm,Insallah saglikla kucağına alirsin canimmm :KK66:

Merhaba cnm bugün adet oldum normal kanamam başladı hayırlısı artık dr gitcektim ama gerek kalmadı sanırım :KK51: bende öpüyorum tatlım seni ilgin için tşkler :KK15:
Canim ya Insallah bidaki ay baslik acarsin biz de tebrik ederiz,adet dönemini sıkıntısız gecirirsin insallh diye dua edeyim :KK66:

C

deminki mesajla telefonun azizligine ugradim.ya ne demek hamisin alasisin. Hem de 4 haftalik Civari yanlis bilmiyorsam.tebrik ederimmmm,Insallah saglikla kucağına alirsin canimmm :KK66:
teşekkür ederim canım yarın randevu aldım bakalım ne diyecek hayırlısı ama önce düşük çıktı umudu kesmiştim şimdi bile inanamıyorum kasıklarımda arada ağrı giriyor normalmi bilmiyorum

teşekkür ederim canım yarın randevu aldım bakalım ne diyecek hayırlısı ama önce düşük çıktı umudu kesmiştim şimdi bile inanamıyorum kasıklarımda arada ağrı giriyor normalmi bilmiyorum
Bende de oluyor o ağrı,araştırdım gayet normalmis canim,insanin inanası gelmiyor ama hamisizzz :)

kızlar kanamam başladı doktor düşük tehlikesi var dedi dış gebelik yada kimyasal gebelikte olablir dedi rahim zarın ince dedi dedi de dedi off moralim bozuk

kızlar kanamam başladı doktor düşük tehlikesi var dedi dış gebelik yada kimyasal gebelikte olablir dedi rahim zarın ince dedi dedi de dedi off moralim bozuk

Ay canim cok gecmis olsun.kac haftalikmiski dusuk dedi? Bide kanaman cok mu lekelenmemi ? Insallah yoluna girer dua edelim :KK43:

X